Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، محمدعلی کریمی در حاشیه بازدید از پروژه‌های عمرانی صفادشت اظهار داشت : خوشبختانه بعد از 26 سال مشکل شهرک صنعتی صفادشت با پیگیری‌های مجدانه مهندس محمودی نماینده مردم در مجلس و مسئولان شهرستان  در آستانه حل شدن است.
وی کاغذبازی‌های اداری و وجود قوانین دست‌وپا گیر را عامل اصلی بیکاری و عدم اشتغال جوانان  دانست و گفت : مسئولان سابق شهرستان شهریار در سال 1370 جهت ایجاد اشتغال تصمیم گرفتند شهرک صنعتی در این شهرستان دایر شود ،این در حالی بود که در آن زمان شهرستان شهریار 300 هزار نفر جمعیت داشت ، ولی متأسفانه اکنون مشاهده می‌کنیم بعد از جدا شدن شهرستان‌های ملارد ،قدس،رباط‌کریم،بهارستان از شهریار که جمعیتی بالغ‌بر 2 میلیون نفر  را در خود جای‌داده است ،حتی یک شهرک صنعتی مصوب در این شهرستان‌ها وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شهردار صفادشت بابیان اینکه در حال حاضر سونامی بیکاری در استان تهران و شهرستان‌های حاشیه آن بیداد می‌کند گفت : هرچند وسعت کاری شهرداری خیلی زیاد نیست ولی اعلام می‌کنم هر کمکی از مجموعه مدیریت شهری صفادشت جهت جذب سرمایه‌گذار و ایجاد اشتغال برای جوانان از دستم برآید دریغ نخواهم کرد و از تمامی دستگاه‌ها درخواست می‌کنم جهت حمایت از تولیدکنندگان داخلی و صنعتگران هر چه در توان دارند انجام دهند .
وی افزود : از بیکاری جوانان رنج می‌برم و در این مدت 26 سال حضورم در شهرداری با مشکلات جنگیده‌ام و درک می‌کنم .
کریمی  با اشاره به اینکه با واگذاری امور خدماتی مسکن مهر صفادشت به شهرداری ، گام مؤثری برای خدمت‌رسانی بهتر به ساکنان این واحدها برداشته می‌شود  تصریح کرد : مسکن مهر با تمام خوبی‌ها و بدی‌ها ایجادشده است لذا همه  باید کمک کنند تا  مسائل و مشکلات مسکن مهر را از تهدید به فرصت تبدیل کنیم تا مردم ساکن در این منطقه بیشتر از این دچار مشکل نشوند .
شهردار صفادشت اظهار داشت : هیچ‌کدام از دستگاه‌های اجرایی و دولتی دغدغه‌ای تحت عنوان پرداخت حقوق و مزایای کارکنان را نداشته و امورات جاری آن‌ها انجام می‌شود ، تنها تشکیلاتی که باید نگران پرداخت حقوق کارکنان خود باشد شهرداری‌ها هستند و با تمام مشکلات مالی که گریبان گیر شهرداری بوده در این مدت از هیچ‌گونه فعالیت عمرانی کاسته نشد و در برخی موارد شاهد رشد و توسعه در شهر بوده‌ایم .
محمدعلی کریمی ضمن تشکر و قدردانی از تمام کسانی که در این مدت شهرداری را یاری نموده تا از بحران عبور کند گفت :  به علت رکود در ساخت‌وساز و دیگر عوامل بودند.
سکان‌دار مدیریت شهری صفادشت افزود :با برنامه‌ریزی و ایجاد پروژه‌های درآمد پایدار توانستیم در این مدت ، 8500 متر بنا از بیمارستان اخوان را طی 8 ماه بازسازی کنیم همچنین  استقرار ادارات را در بخش صفادشت جهت تسهیل امور مردم صورت گرفته است.
وی با انتقاد از ستاد مدیریت بحران شهرستان ملارد  در زلزله اخیر گفت : گرچه صفادشت به‌عنوان مرکز زمین‌لرزه  مغفول ماند و توجه ای به این شهر نشد ولی شهرداری صفادشت از این امر غافل نشد و  با  تخصیص  سالن‌های چندمنظوره مدیریت بحران و تجهیز سایت‌های اسکان اضطراری، تأمین آب، برق و سرویس‌های بهداشتی برای مواقع نیاز را می‌توان به‌عنوان بخشی از اقدامات شهرداری در این حوزه نام برد.
 30 درصد از بناهای صفادشت بافت فرسوده است که نیاز بازسازی و تخریب دارد و بالای 30 عمر دارد مابقی هم به دلیل عدم رعایت اصول فنی و شهرسازی استحکام لازم را در برابر زلزله ندارد که نیازمند نگاه مدیران استانی در جهت مقام سازی و اعطای تسهیلات به صاحبان این واحدها می‌باشد .

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۰۲۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،رسول عطائی ۱۲ اردیبهشت در جلسه بررسی روند اجرای طرح‌های بازآفرینی شهری، با بیان اینکه ابسته‌های تشویقی متضمن نوسازی مسکن محدوده های بازآفرینی شهری، محدوده‌ها و محلات هدف بازآفرینی شهری به صورت ۱۰۰ درصد در سطح استان اجرایی شده است، ظهار کرد: بسته‌های تشویقی متضمن نوسازی مسکن محدوده های بازآفرینی شهری در ۲۲ شهر هدف استان در حال اجراست.

وی ادامه داد: طرح بسته‌های تشویقی متضمن نوسازی مسکن محدوده های بازآفرینی شهری در ۱۰۰ درصد محدوده های بازآفرینی مصوب در ۲۲ شهر هدف  سطح استان اجرایی می شود.

عطائی اضافه کرد: تاکنون ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی در سامانه ستاد ملی ثبت شده است و پروانه ساختمانی برای نوسازی مسکن دریافت کرده‌اند.

وی بیان کرد: با این آمار آذربایجان غربی در نوسازی واحدهای مسکونی در بافت‌های فرسوده شهری بیش از ۷۵ درصد از برنامه ۲ ساله را اجرایی کرده است.

وی با اشاره به طرح کلید به کلید اظهار کرد: آذربایجان‌غربی جزو استان‌های پیشرو بوده و در آینده این طرح همراه با اطلاع رسانی عمومی عملیاتی می‌شود.

دیگر خبرها

  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • رتبه اول اصفهان در میزان جاده‌های دو بانده/ جذب قیر منوط به عملکرد بافت فرسوده است
  • بازسازی خانه‌های ویران شده در غزه ممکن است ۸۰ سال طول بکشد
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود