Web Analytics Made Easy - Statcounter

با ادامه اقدامات مخرب رئیس‌جمهور آمریکا در عرصه بین‌المللی، در نشست آتی داووس زمینه برای همکاری صدراعظم آلمان با رئیس‌جمهور فرانسه علیه سیاست‌های واشنگتن فراهم می‌شود.

ایران آنلاین /خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد حضور همزمان آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، و امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه، در اجلاس داووس به عنوان اقدامی در چارچوب مواجهه با شعار انزواطلبانه «آمریکا نخست» دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، تلقی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش آمده است: روز جمعه بود که در آلمان اعلام شد آنگلا مرکل به یک توافق اولیه برای ایجاد دولت ائتلافی با حزب دست چپی سوسیال دموکرات این کشور دست یافته است. اکنون مسئولان آلمانی می‌گویند احتمال دارد صدراعظم آلمان به سوئیس سفر و در اجلاس داووس شرکت کند. مرکل طی سه سال گذشته در این اجلاس مهم سیاسی و اقتصادی حضور نداشته است.

خبرگزاری رویترز گزارش داد آنگلا مرکل در انتخابات سپتامبر ۲۰۱۷ به زحمت توانست پایگاه قدرت خود را حفظ کند. حزب متبوع او از آن زمان تاکنون تلاش کرده است با همراهی و همسویی با احزاب و گروه‌های سیاسی مختلف دولت ائتلافی را در آلمان تشکیل دهد. اکنون که اعلام شده است حزب متبوع آنگلا مرکل با همراهی یک حزب دیگر دولت ائتلافی در این کشور تشکیل می‌دهد، چنین به نظر می‌رسد که صدر اعظم این کشور فرصت آن را یافته است که به دنبال پرداختن به مسائل دیگری غیر از مسئله صرف حاکمیت باشد.

دیدار احتمالی مرکل با مکرون در داووس به عنوان نوعی قدرت نمایی در برابر سیاست‌ها، اقدامات و اظهارنظر‌های دونالد ترامپ محسوب می‌شود. ترامپ نیز قرار است در این اجلاس داووس سخنرانی کند.

اجلاس داووس قرار است از ۲۳ تا ۲۶ ژانویه (3 تا 6 بهمن) در سوئیس برگزار شود.

هفته گذشته سخنگوی مرکل درباره احتمال حضور مرکل در اجلاس داووس ابراز تردید کرده بود، اما اکنون که خبر تشکیل دولت ائتلافی در آلمان اعلام شده است، این احتمال وجود دارد که صدراعظم آلمان در اجلاس داووس شرکت کند.

در نشست سال پیش داووس، شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، بر آمادگی کشورش برای پر کردن بسیاری از خلاء‌هایی که در بحث رهبری جهانی که از حضور دونالد ترامپ در کاخ سفید ناشی شده است، تاکید کرد.

در ادامه این گزارش آمده است: ترامپ با سیاست‌هایی که اتخاذ کرده است به منزوی شدن هر چه بیشتر آمریکا کمک کرده است. ترامپ از بسیاری از معاهدات و پیمان‌های بین‌المللی که آمریکا آن‌ها را امضا کرده بود خارج شد. از جمله آن‌ها می‌تواند به معاهده آب و هوایی پاریس اشاره کرد.

ترامپ در میان رؤسای‌جمهور تاریخ آمریکا از پایین‌ترین حد محبوبیت برخوردار است. او جنگ لفظی با رهبر کره شمالی را به اوج خود رساند و این مسئله نگرانی از درگیری هسته‌ای بین واشنگتن و پیونگ‌یانگ را افزایش داد. او با به کار بردن الفاظ رکیک در خصوص شماری از کشور‌های جهان خشم و محکومیت جهانی را علیه خود بر انگیخت.

حضور مرکل در کنار مکرون در اجلاس داووس این پیام و علامت قوی را ارسال خواهد کرد که اروپا به دنبال محدود کردن نفوذ ترامپ و دولت وی در عرصه جهانی است.

یان برمر، رئیس گروه اوراسیا، می‌گوید: «در جهان مسائل معدودی وجود دارد که بتواند کشور‌های مختلف را با هم همسو و متحد کند و یکی از این مسائل نفرت از ترامپ و اقدامات وی است.»

برمر خاطرنشان می‌کند: «شاید در آمریکا حدود ۴۰ درصد مردم اقدامات و کار‌های ترامپ را تایید کنند، اما در داووس حدود ۵ درصد شرکت‌کنندگان ترامپ و اقدامات وی را تایید می‌کنند.»

روسای جمهور آمریکا از سال ۲۰۰۰ تا کنون در اجلاس داووس حضور نیافته‌اند. قرار است شماری از مسئولان سیاسی و اقتصادی آمریکا ترامپ را در سفر به سوئیس همراهی کنند.

در انتهای این گزارش آمده است: رسانه‌های غربی آنگلا مرکل را مدافع برجسته و مهم «ارزش‌های لیبرال دموکراسی» توصیف کرده‌اند. مرکل به همراه مکرون طرفدار نظمی جهانی هستند که بیش از آن که بر انزواطلبی تاکید داشته باشد به دنبال اجماع در میان کشور‌های جهان است. مکرون و مرکل با همراهی یکدیگر می‌توانند جبهه‌ای جدی علیه سیاست‌های ترامپ  ایجاد کنند. مکرون قرار است در روز ۲۴ ژانویه در داووس سخنرانی کند. / باشگاه خبرنگاران

 

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۰۳۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی

تعدادی از مقامات و نمایندگان پارلمان اروپا با توجه به پرونده‌های جاسوسی‌های اخیر علیه این نهاد اروپایی بر لزوم همکاری بیشتر بین مقامات امنیت ملی و پارلمان برای مقابله با این بحران تاکید کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نشریه "دی سایت" در مطلبی نوشت: چندین سیاستمدار اتحادیه اروپا از سرویس‌های مخفی و اطلاعاتی ملی درخواست کردند تا آخرین رسوایی‌های فساد و جاسوسی را بهتر بررسی کنند. طبق گزارش هفته نامه اشپیگل، نمایندگان پارلمان اروپا بر همکاری بیشتر بین مقامات امنیت ملی و پارلمان اتحادیه اروپا در این زمینه تاکید دارند.

دلیل این درخواست، پرونده اخیر جاسوسی یکی از کارمندان ماکسیمیلیان کراه، نماینده حزب افراطی جایگزینی برای آلمان برای چین و پرداخت های احتمالی روسیه به نمایندگان اتحادیه اروپا در ارتباط با سایت خبری صدای اروپا است.

"اشپیگل" به نقل از دانیل کاسپاری، رئیس فراکسیون اتحادیه احزاب متحد مسیحی در پارلمان اتحادیه اروپا، گفت: نیاز فوری به همکاری قوی‌تر بین مقامات امنیت ملی و پارلمان اتحادیه اروپا وجود دارد.

"هانا نویمان"، سیاستمدار سبز اتحادیه اروپا هم در این باره گفت، ماجرای موسوم به قطر گیت، که در آن پرداخت‌های قطر به اوا کایلی، سیاستمدار بلند مرتبه پارلمان اروپا کشف شد، نشان داد که مقامات ملی باید مجهزتر شوند. نویمان با اشاره به ماجرای جاسوسی مربوط به صدای اروپا گفت: سرویس های مخفی باید اطلاعات خود را با نمایندگان مجلس در کمیته های محرمانه به اشتراک بگذارند - «همانطور که آشکارا آن را با پارلمان چک به اشتراک گذاشتند».

مارتین شیردوان، رهبر حزب چپ پارلمان اروپا نیز اعلام کرد: سرویس‌های مخفی باید فوراً اطلاعات لازم برای تحقیق را در اختیار پارلمان قرار دهند. به گفته وی به منظور برخورد مستمر با ماجرای جاسوسی، تبادل اطلاعات جامع بین مقامات تحقیقاتی و سرویس‌های مخفی و اطلاعاتی تحقیق ضروری است. شیردوان گفت: «دموکراسی نباید با عملکرد غیر شفاف سرویس‌های مخفی و اطلاعاتی آسیب بیشتری ببیند.

در آغاز هفته گذشته، یکی از کارمندان "ماکسیمیلیان کراه"، نامزد اصلی حزب افراطی جایگزینی برای آلمان به طور موقت در درسدن دستگیر شد. به گفته دادستان های فدرال، این کارمند دفتر پارلمانی مقر اتحادیه اروپا ظاهرا برای چین جاسوسی کرده و اطلاعات پارلمان اروپا به این کشور را منتقل کرده است. علاوه بر این، دو تحقیق مقدماتی علیه کراه، کاندیدای ارشد حزب افراطی جایگزینی برای آلمان در همین ارتباط در جریان است. سخنگوی دفتر دادستانی فدرال آلمان گفت که این پرونده در مورد پرداخت های مشکوک از منابع روسی و چینی است.

نام کراه همچنین هفته ها در رابطه با ماجرای رسانه اینترنتی طرفدار روسیه صدای اروپا مطرح شده است. دولت چک در پایان ماه مارس تحریم هایی را بر این رسانه اعمال کرد زیرا آن را عملیات نفوذ کرملین می داند.

مارکو بوشمان، وزیر دادگستری فدرال آلمان هم پس از دستگیری یکی از کارمندان ماکسیمیلیان کراه به اتهام جاسوسی، اعلام کرده که منتظر موارد بیشتری است. بوشمان در گزارش برنامه ARD از برلین گفت: "ما باید فرض کنیم که در چند ماه آینده نقاب برداری بیشتری انجام خواهیم داد."

این مقام آلمانی گفت که آلمان مدت‌هاست به هدف قدرت‌های اقتدارگرا تبدیل شده است که از منابع سرویس های مخفی نیز استفاده می‌کنند. بوشمن همچنین با ادعاهای حزب افراطی جایگزینی برای آلمان مبنی بر اینکه پرونده کارمند کرا یک کمپین علیه این حزب است، مخالفت کرد. وی تاکید کرد: قوه قضائیه بر اساس هیچ ملاحظات سیاسی عمل نمی کند، بلکه منحصراً بر اساس قانون و نظم عمل می کند.

"جیان جی"، کارمند کرا به اتهام جاسوسی برای چین در بازداشت است. وی متهم است که به عنوان مامور یک سرویس مخفی خارجی در یک پرونده بسیار جدی عمل کرده است. دفتر دادستانی فدرال، جی را «کارمند یک سرویس مخفی چین» توصیف کرد. در ژانویه 2024، گفته می شود که او بارها "اطلاعات مربوط به مذاکرات و تصمیمات پارلمان اروپا را به مشتری اطلاعاتی خود منتقل کرده است." همچنین گفته می شود که او از اعضای مخالف چین در آلمان برای سرویس مخفی جاسوسی کرده است.

کرا، سیاستمدار حزب افراطی آلمان، عضو کمیته‌های تجارت بین‌المللی و همچنین در کمیته‌های فرعی حقوق بشر و امنیت و دفاع پارلمان اروپا است. وی همچنین در هیئت روابط با آمریکا حضور دارد. وی کاندیدای اصلی حزب خود در مبارزات انتخاباتی اروپا است. علیرغم این ماجرا، حزب افراطی جایگزینی برای آلمان می خواهد کراه را حفظ کند. تحقیقات اولیه توسط دادستانی درسدن علیه شخص کرا نیز در جریان است.

تاکنون، پارلمان اتحادیه اروپا نه توانسته است تحریم هایی را علیه ماکسیمیلیان کراه، اعمال کند و نه مصونیت وی لغو شده است. تحقیقات اولیه علیه کراه در حال حاضر در دفتر دادستان عمومی درسدن در جریان است. در این مرحله، هیچ گونه چشم پوشی از مصونیت لازم نیست.

وزرای کشور اتحادیه اروپا روز دوشنبه در گنت دیدار خواهند کرد تا درباره اجرای پیمان اروپایی پناهندگی و مهاجرت گفتگو کنند. فرض بر این است که این مذاکرات می تواند در مورد رسوایی جاسوسی در بروکسل نیز باشد.

البته چین اتهامات جاسوسی آلمان ومقامات اروپایی علیه این کشور را به شدت رد کرده است.

پس از دستگیری چهار مظنون در آلمان که متهم به جاسوسی برای چین هستند، پاتریشیا فلور، سفیر آلمان در پکن روز پنجشنبه توسط مقامات چین احضار شد.

یک سخنگوی وزارت امور خارجه چین هم روز سه شنبه گفت که رهبری پکن بلافاصله پس از این دستگیری ها با عصبانیت واکنش نشان داد: این اتهامات در خدمت "تهمت و سرکوب چین" بود. به گفته وی در اینجا مسئله "از بین بردن فضای همکاری بین چین و اروپا" مطرح است.

در انگلیس نیز اخیرا یک کارمند پارلمان بریتانیا و یک دانشمند انگلیسی به جاسوسی برای چین متهم شدند. سرویس دادستانی سلطنتی (CPS) روز دوشنبه اعلام کرد، این پرونده مربوط به جرایم ادعایی بین پایان سال 2021 و فوریه 2023 است که "به گونه ای طراحی شده اند که مستقیم یا غیرمستقیم برای دشمن مفید بوده‌اند.

افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمانچین اتهامات جاسوسی آلمان علیه کشورش را رد کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمریکا ۵ یگان ارتش اسرائیل را ناقض حقوق بشر اعلام کرد
  • صنعا: سرکوب دانشجویان موید دروغ بودن شعار دموکراسی آمریکاست
  • گسترش اعتراضات دانشجویی حامی فلسطین از آمریکا به فرانسه
  • خشونت پلیس فرانسه علیه دانشجویان حامی فلسطین
  • جدول کفش طلای 24-2023؛ همان همیشگی!
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • بیداری جهانی و باتلاقی که اسرائیل برای آمریکا ساخت
  • فیلم| دانشجویان آمریکایی در کدام دانشگاه‌ها تحصن کردند؟ -۲
  • اعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ
  • رییس‌جمهور فرانسه به آلمان می‌رود