Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت صبح امروز در مراسم بیست و سومین جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، اظهار کرد: تعداد افرادی که در تصادفات جاده‌ای، نزاع و دعوای خیابانی و حتی آلودگی هوا جان خود را از دست می‌دهند 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 برابر فوت شدگان کشتی نفت کش سانچی است و ما باید در راستای کاهش این امر به تجربه‌های بین‌المللی اعتماد و به آنها عمل کنیم.

وی بیان کرد: علم و تجربه بصری هر کشوری فراخور حال خودش است که ما نیز از این مسئله بی‌نصیب نیستیم، به نظرم بزرگترین مصیبت بشر جهل و نادانی است، به طوری که همه صفات خودپسندی و خودشیفتگی و طمع که همگی باعث بدبختی بشر است به دلیل جهل و نادانی است.

بودجه پژوهش در واقعیت حدود نیم درصد است

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه کشورهای پیشرفته فرصت بیشتری را برای آگاهی مردم فراهم می‌کنند، افزود: یکی از محورهای مهم برای انقلاب اسلامی علم بوده که رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها به این مسئله تاکید فرمودند اما متاسفانه کمتر برای آن هزینه کردیم.

هاشمی عنوان کرد: در اسناد بالادستی که مهم‌ترین سیاست‌های ابلاغی رهبری است، بودجه پژوهش حدود سه درصد و در مصوبات نیز حدود سه درصد در نظر گرفته شده اما در واقعیت بودجه پژوهش حدود نیم درصد است که من امیدوارم به علم و پژوهش توجه بیشتری شود زیرا پژوهش و فناوری سرمایه ایران بوده و کشور را در حساس ترین شرایط کمک می‌کند و ایران را از شرایط بحرانی نجات می دهد.

وی با اشاره به اینکه زمانی که من کارم را در هیئت دولت آغاز کردم نگران این بودم که شتاب علمی ایران در سال‌های 2009 و 2011 در حوزه بین‌الملل ایجاد شده بود را بتوانم حفظ کنم، ادامه داد: از همه افرادی که نسبت به پیشرفت کشور تلاش می‌کنند تشکر می‌کنم به نظرم باید فارغ‌التحصیلان را از همه حاشیه ها دور کرده تا بتوانند به کار تحقیق و پژوهش بپردازند، رمز پیشرفت کشورهای پیشرفته، حمایت از دانشمندان و دانایان جامعه است.

درحال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۰۴۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ مصطفی میلانی، دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به ظرفیت بالای این استان در زمینه مواد و ساخت، گفت: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره کرد و گفت: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تاکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

 میلانی، شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

وی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در پایان افزود: این ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین آمادگی دارد و خواستار همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • پاسخ خبرگزاری مجلس به گزارش‌ها درباره مرکز پژوهش‌ها
  • دعوای مجلس و دولت بالا گرفت؛ ماجرا چیست؟
  • بانک مهر ایران گره‌گشای مشکلات دانش آموزان نیازمند در کردستان
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند