Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در مراسم بزرگداشت برگزیدگان جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی که امروز برگزار شد، گفت: جان باختن ۳۲ نفر از فرزندان عزیز کشورمان را در آب‌های ساحلی چین و ژاپن تسلیت می‌گویم؛ خدمات این عزیزان سخت و طاقت‌فرساست و دریانوردان گاهی هفته‌ها و ماه‌ها از خانواده‌های خود دور هستند و در اقیانوس‌ها مشغول حمل و نقل صادرات و واردات کشور هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:  این حادثه تلخ در تاریخ دریانوردی جهان نیز جزو موارد استثنایی است که در اولین حرکت و برخورد، انفجار عظیمی به وجود بیاید.

جهانگیری ادامه داد: با اینکه کشور در اولین لحظاتی که خبر را دریافت کرد، خود من با سفیر ایران در چین تماس گرفتم و اعلام کردم آن‌چه در توان جمهوری اسلامی ایران است به کار گرفته شود.

معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: ما نمی‌خواستیم امیدمان را از دست بدهیم و حداقل پیکر این عزیزان را پیدا کنیم، اما متاسفانه کشتی غرق شد و به پیکر این دریانوردان دسترسی پیدا نکردیم و امیدوارم خداوند به همه بازماندگان صبر عنایت کند.

وی گفت: طی سال‌های گذشته سیاست‌های مناسبی برای تولید علم و فناوری اتخاذ شده و دانشمندان کشور در اجرای این راهبرد به صحنه آمدند و از توان خود مایه گذاشتند و رتبه ایران در این بخش‌ها بالا رفت.

جهانگیری با بیان اینکه تمام سیاست‌هایی که برای توسعه کشور پیش‌بینی می‌شود، جایی موفق خواهد بود که به تولید علم و فناوری متکی باشد، بیان کرد: اداره کشور با منابع طبیعی به آخر خط رسیده است و نمی‌توانیم فکر کنیم از فروش منابع طبیعی می‌توان کشور را اداره کرد.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: طی سال‌های آتی این نوع اداره کشور غیرممکن خواهد بود و باید به روش‌های دیگری روی بیاوریم که بهترین آن اتکا به مغز دانشمندان خودمان است.

وی تصریح کرد: امروز یادداشتی می‌دیدم که یکی از اقتصاددان‌های مهم آمریکایی نوشته بود و می‌گفت به جز کشور خودش، تایلند را دوست دارد، زیرا نفت و غیره ندارد، اما چهارمین مرکز مالی جهان است و از طریق مغز دانشمندان خود توانسته پیشرفت کند؛ اتفاقی که امروزه در شرکت‌های دانش بنیان می‌افتد بسیار اهمیت دارد و این نشان می‌دهد کارهایی که توسط چند جوان در شرکت‌های دانش بنیان انجام می‌شود می‌تواند توسعه پیدا کند.

جهانگیری با بیان اینکه باید تلاش کنیم پژوهش را در کشور با رویکرد مسائل بومی نهادینه کنیم، مطرح کرد: نیازمندیم در پژوهش‌ها به مسائل بومی توجه کنیم.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه حوزه پزشکی به علت پیوند عمیق با سلامت مردم و بهداشت عمومی و ظرفیت بسیار بالای آن می‌تواند در موضوع پژوهش نیز نقش محوری‌تر و پررنگ‌تری داشته باشد، گفت: جشنواره رازی این توفیق را داشته که اعتبار و مرجعیت علمی مناسبی را کسب کند که جای تشکر از برگزارکنندگان آن دارد.

وی افزود: وقتی در مجلس بودیم یکی از دغدغه‌های ما این بود که برای اعزام بیماران کلیوی به خارج از کشور بودجه تخصص بگیرد؛ امروزه توان‌مندی پزشکان ایران به جایی رسیده که به عنوان یک موضوع جهانی پذیرفته شده و حتی مراکز درمانی ایران به این جایگاه بالا در منطقه دست پیدا کردند.

جهانگیری با بیان اینکه بسیاری از بیماران کشورهای منطقه ترجیح می‌دهند برای درمان به مراکز درمانی ایران مراجعه کنند، ادامه داد: خدمات طرح تحول سلامت که در این دوره به مردم ارائه شد، کار بزرگی بود و ریسک بزرگی داشت و نیازمند شجاعت در تصمیم‌گیری بود.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه کشور ما با تحریم‌ها مواجه بود و بودجه دولت قادر به انجام کار بزرگ نبود، تصریح کرد: اما با اتکا به توان‌مندی و فعال کردن فرصت‌ها این نیاز کشور در دستور کار قرار گرفت و توفیقات بزرگی حاصل شد که رضایت‌مندی مردم را نیز به همراه داشت.

وی افزود: بیش از ۲۰ هزار تخت بیمارستانی در این طرح اضافه شد و پزشکان در اقصی نقاط کشور حضور پیدا کردند و تخصص‌های مختلف پزشکان در بیمارستان‌ها حاضر شدند.

طی یکی دو سال گذشته با محدودیت منابع مواجه شدیم و پزشکان و پرستاران در دریافتی خود با تاخیر مواجه شدند.

 می‌توانیم به مردم اطمینان بدهم که این طرح از دستور دولت کنار نخواهد رفت و جزو اولویت‌های دولت و مردم خواهد بود. زیرا مردم این اولویت را دارند و دولت نمی‌تواند از آن کنار برود.

 مهم این است که بتوانیم راه‌کاری پیدا کرده و مشکلات طرح تحول سلامت را برطرف کنیم.

 جامعه و کشور با مسائل و تنگناهای مختلفی روبه‌روست، اما می‌دانیم که فرصت‌های بسیار خوبی در اختیار ایران است و باید از این فرصت‌ها استفاده کنیم و تنگناهای پیش رو را حل کنیم.

 ملت و صاحب‌نظران ایران، موقعیت شناس بودند و آمریکایی‌ها و رییس جمهور فعلی این کشور، فشارهای زیادی با هماهنگی صهیونیست‌ها و کشورهای عربی علیه ایران وارد کنند، اما در تمام این فشارها شکست خوردند.

آخرین بار تصمیم گرفتند که موضوع برخی از نارضایتی‌هایی که در ایران به وجود آمده بود را به شورای امنیت ببرند، در حالی‌که ده‌ها برابر این نارضایتی‌ها در آمریکا و کشورهای دیگر اتفاق می‌افتد.

 یکی دیگر از کارهای آمریکا، ایجاد مشکل برای برجام بود و در مجموع تلاش می‌کنند که فضای کار در ایران را با مشکل مواجه کنند.

راه‌کار حل مشکل بی‌کاری ایجاد ثبات و امنیت در کشور است تا سرمایه‌گذاری انجام شود و درآمد مردم بهتر شود. زیرا سرمایه‌گذار بیش از هر چیز به فضای آرام برای محیط سرمایه‌گذاری نیاز دارد.

 هزاران میلیارد تومان سرمایه‌گذاری باید در کشور انجام شود، اما آمریکایی‌ها می‌خواهند زهر خود را بریزند و اوج خباثت را نشان بدهند.

این چالش‌های بین المللی و مشکلات داخلی وجود دارد و راه حلی که به نظر من می‌رسد این است که وحدت و انسجام را در سطح ملی نمایش بدهیم.

 کشوری که پتانسیل این دانشمندان را دارد، حتما می‌تواند مشکلات را پشت سر بگذارد.

 امیدواریم با انگیزه مدیریتی و پای کار بودن مدیران، مشکلات برطرف شود.

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۰۵۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ دبیر ستاد صدور مجوز‌های تولیدات دامی جهاد کشاورزی گفت: برابر ماده ۶ قانون نظام دامپروری کشور که در سال ۱۳۸۸ مصوب گردیده، می‌بایستی حریم سرمایه‌های منابع دامی در قالب یک آیین نامه‌ای به تصویب هیئت محترم برسد و بعد از آن ابلاغ شود. نقشبندی افزود: با توجه به شرح وظایف و وظایفی که محول شده به دبیرخانه هیئت مقررات زدایی در راستای بهبود و تسریع و تسهیل در سرمایه گذاری‌های بخش خصوصی در سال گذشته و همچنین با قوت قلبی که از دیدگاه مقام معظم رهبری در رأس شعار سال که همان جهش تولید با مشارکت مردم است، با یک نقطه عطف بیشتری در این حوزه ورود پیدا کردیم. وی تصریح کرد: اقلیم ما در سراسر کشور عرصه‌های مستعد و منابع لازم برای تولید را در سطح کشور با پراکندگی یکسان ندارد و ما در یک محدوده جغرافیایی خاصی می‌توانیم این سرمایه گذاری‌ها را به سرانجام برسانیم، لذا آنچه که در دبیرخانه پیگیری میشود این است که این حرایم سرمایه گذاری با عدله‌های علمی، پژوهشی ورود پیدا کنند و با یک اجماع خاصی ما به این نتیجه برسیم که در این حرایم تغییراتی ایجاد کنیم. دبیر ستاد صدور مجوز‌های تولیدات دامی جهاد کشاورزی در پاسخ به سوال خبرنگار صدا و سیما درباره مزایای کاهش فواصل بهداشتی گفت: کاهش حرایم بهداشتی دو مزیت برای کشور دارد، یکی از مزیت‌های آن تسهیل و تصحیح سرمایه گذاری‌ها است.  وی درباره دومین عامل مزیت کاهش فواصل بهداشتی که بسیار تأثیرگذار است گفت: ما تولیدکنندگانی داریم که از مراجع قبلی مثل جهاد سازندگی سابق، پروانه کسب و کار گرفتند ولی، چون نتوانستند آن حرایم را در حال حاضر رعایت کنند عملاً از گرفتن پروانه بی بهره ماندند.  نقشبندی تاکید کرد: یقیناً این اصلاح حرایم می‌تواند به واحد‌های فعال موجودی که دارای تولید هستند و آنهایی که از نظر ضوابط فنی و از نظر ضوابط بهداشتی مورد نظر، نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و نظام دامپزشکی هستند، می‌تواند کمک شایانی به آنها کند. گفتنی است: هم اکنون بیش از ۳۰ درصد مجوز‌های کسب و کار در بخش کشاورزی به علت شیوه نامه قدیمی سازمان دامپزشکی معطل مانده است.  مقررات حرائم بهداشتی واحد‌های دامی، با هدف پیشگیری از شیوع بیماری‌ها و آفات احداث واحد‌های دامی و صنایع وابسته در فواصل نزدیک را ممنوع می‌کند، اما منتقدان معتقدند که این قانون به دلیل جامعیت کلی، در موارد متعددی سختگیرانه عمل کرده و مانع از توسعه این صنایع شده است. از نگاه منتقدان مقررات حرائم بهداشتی، بدون استفاده ماندن اراضی اطراف یک واحد تولیدی مانند دامداری، نخستین پیامد آشکار اجرای این قانون بود و باعث شد، به مرور، زمین‌های بسیاری باوجود برخورداری از شرایط و امکانات مناسب، بدون استفاده بماند. براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدفِ جذب سرمایه در بخشِ کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی اصلاح ضوابط حرایم بهداشتی به منظور فرصت سرمایه گذاری مناسب و سهولت در صدور مجوز‌ها تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ اجرایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۲ تن چوب تاغ قاچاق در محور فولاد محله_مازندران کشف شد
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • خلع ید بیش از ۳۳ هزار متر مربع از اراضی ملی سوادکوه شمالی
  • ۳۳ هزار مترمربع اراضی ملی در سوادکوه خلع ید شد
  • ۳۳ هزار مترمربع اراضی ملی در سوادکوه شمالی خلع ید شد
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • تجارت ایران و ترکیه به ۱.۳۶۴ میلیارد دلار رسید
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴