Web Analytics Made Easy - Statcounter

وقتی در جایی مردم زیاده از حد بی قانونی کنند و احیانا از سلاح‌های سرد و گرم علیه هم استفاده کنند، اصطلاح عامیانه‌ای در توصیف وضعیتشان هست که می‌گوید «مگه تگزاسه!». تگزاس یکی از ایالت های آمریکاست که به خاطر شرایط روزگار قدیمش به اسلحه‌کشی و نادیده گرفتن قانون معروف شده است.

حالا ظاهرا در کشور ما؛ یعنی جایی که اکثریت مردم در طول عمرشان حتی دستشان هم به یک اسلحه نمی‌خورد، عده‌ای هوای تگزاس برشان داشته و در فضای مجازی و حقیقی اقدام به فروش اسلحه کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدای از مسئله بیکاری و روی آوردن افراد جویای کار به مشاغل کاذب در شهرهای مرزی که شامل قاچاق و حتی فروش اجناس غیرقانونی مثل اسلحه هم می‌شود، منشا این موضوع چه در فضای مجازی و چه در فضای حقیقی بیشتر فرهنگی است.

 توهین مساوی با مرگ!

شاید باورش سخت باشد اما اگر مقدار متعارفی پول در حساب بانکی تان داشته باشید، می توانید با برقراری ارتباط با ادمین یک کانال تلگرامی یا اینستاگرامی فروش اسلحه، یک کلت کمری را با پیک درب منزلتان تحویل بگیرید. و البته وقتی کسب و کار کسی فروش اسلحه باشد باید خودتان را برای دیدن جملاتی مثل «توهین مساوی با مرگ» هم در این صفحات آماده کنید.

اگر کلماتی مثل فروش اسلحه و یا سلاح را در اینستاگرام، جستجو کنید صفحات زیادی با عکس اسلحه های مختلف از مخصوص میدان جنگ گرفته تا شکاری و انواعی که شخصی معرفی می شوند، پیدا خواهید کرد. در صفحات برخی علنا اظهار می‌شود که می‌توانید با ارسال پیام خصوصی به آنها نوع و مدل اسلحه موردعلاقه تان را بخواهید تا به دستتان برسد!

 اما بعضی از این صفحات فارسی هم ظاهرا فقط صاحبانی عشق اسلحه دارند. چون فقط در پست‌های مختلف انواع و اقسام اسلحه‌های شخصی و نظامی را با مشخصاتی مثل کشور سازنده، جنس اسلحه، تعداد فشنگ‌ها، کاربرد و... معرفی کرده‌اند. پای این پست‌ها هم پر از نظرات کاربرانی است که یا به اسلحه ابراز علاقه کرده اند یا اشتباهات صاحب پست را در معرفی اسلحه گوشزد کرده اند و یا درخواست قیمت و خرید داده اند!

اغلب این صفحات در همان قسمت نظرات یا در قسمت معرفی عنوان کرده اند که فقط برای علاقه به سلاح این صفحات را راه اندازی کرده اند و فروش ندارند. بعضی ها هم اعتراف کرده اند که این اسلحه ها تقلبی و مثلا فندکی به شکل اسلحه هستند.

صاحب یکی از صفحات که ظاهرا درخواست های زیادی برای قیمت و فروش داشته است در یکی از پست هایش ضمن اینکه می گوید علاقه‌مندان به داشتن اسلحه را درک می کند، به آنها پیشنهاد می دهند که برای رسیدن به علاقه شان از اسلحه های مدل که یا ساچمه ای هستند و یا فقط فندکی به شکل اسلحه هستند استفاده کنند.

این فعال اینستاگرامی در زمینه معرفی سلاح مخاطبان صفحه اش را افرادی معرفی می کند که برای کلکسیون های خود یا صرفا تجربه داشتن یک سلاح شخصی به دنبال خرید اسلحه هستند.

 موجودی کلت کمری تمام شد

این روزها نرم افزار تلگرام محل انواع کسب و کارهاست. اگرچه فیلتر شدن این پیام‌رسان معروف کار خیلی ها را کساد کرده بود اما ظاهرا اسلحه فروشی در تلگرام هنوز مشتریان خودش را دارد. طوری که با بالا و پایین کردن پیام های اخیر در یک صفحه تلگرامی فروش اسلحه، چندین پیام از فروش مدل خاصی از سلاح و تمام شدن موجودی آن می بینید!

وقتی خبرنگار از یکی از ادمین های تلگرامی خرید وفروش اسلحه درخواست کلت کمری کرد جواب ادمین مثبت است و در همان پیام اول قیمت کلت را هم 850 هزار تومان اعلام می کند. نکته جالب ماجرا این است که ادمین تلگرامی با اسم و عکس پروفایل مذهبی در تلگرام فعالیت می کند تا مثل یک کاربر واقعی به نظر برسد و کار خرید و فروش اسلحه در فضای مجازی را راحت تر انجام بدهد.

بعضی از این صفحات تلگرامی ادعا می کنند که فقط اسلحه های شکاری می فروشند وانواع اسلحه را هم فقط برای آشنایی خریدار و فروشنده معرفی می کنند. چون موقع فروش به مراکز رسمی اعطای مجوز اسلحه مراجعه می شود و همه سلاح ها با مجوز رسمی و ثبت اسم خریدار در مراکز قانونی به فروش می رسد.

اگرچه خود خرید و فروش اسلحه به این شکل کار چندان قانونی به نظر نمی رسد اما ادمین های این کانال ها به شدت محتاط هستند و ظاهرا اسلحه های خود را به هر کسی نمی فروشند!

 سوغات شهر ما اسلحه است!

ماجرای فروش اسلحه در ایران، به فضای مجازی ختم نمی شود. در فضای حقیقی به خصوص شهرهای مرز غربی کشور فروش اسلحه مثل فروش سوغات آن شهر در بازارهایش رواج دارد.

بازارچه های شهرهای مرزی مثل کرمانشاه به ارزانی معروف است که البته بخشی زیادی از این ارزانی به خاطر قاچاق بودن اجناس و واردات غیرقانونی است. طوری که در کنار لوازم آرایشی-بهداشتی، لوازم جانبی موبایل و لباس های قاچاق افرادی در در بازار کشت می زنند و زیرگوش مشتری ها فروش انواع سلاح شامل سلاح گرم، شوکر، دستبند و... را تبلیغ می کنند.

شاهدان عینی می گویند که در بازارچه های شهر کرمانشاه، شوکر بین 30 تا 60هزار تومان، گازهای اشک آور مثل گاز فلفل بین 12 تا 15هزارتومان و دستبند هم بین 50تا 100هزار تومان به فروش می رسد. این اجناس هم اصل و تقلبی دارند و بالا و پایین رفتن قیمت را اورجینال بودن یا نبودن سلاح تعیین می کند. مثلا فروشنده در حین پرس و جو برای شما توضیح می دهد که دستبند صدهزارتومانی محصول اصل ایران و یا شوکر 60هزارتومانی محصول رژیم صهیونیستی اسرائیل است!

سرهنگ رستمی، رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان کرمانشاه  در این باره معتقد است که سطح پایین امنیت در استانی مثل کرمانشاه باعث علاقه مردم به داشتن سلاح شخصی شده است. مرز مشترک با عراق هم برآورده کردن این علاقه را آسانتر می سازد.

 شاه کش هم داریم

اغلب این سلاح ها توسط جوانان جویای کار در شهرهای محروم و مرزی به فروش می رسد. این افراد هراز گاهی به کشورهای همسایه مثل عراق می روند و با خود تعدادی سلاح نظامی و حتی اسلحه می آورند تا لابه لای باقی اجناس قاچاق شهرشان به فروش برسانند.

در بین سلاح هایی که این افراد به فروش می رسانند به جز شوکر و دستبند و گاز اشک آور، انواع سلاح مثل تفنگ خلبانی آلمانی با قیمت یک ملیون و دویست، شاه کش؛ اسلحه ای به اندازه کف دست که یک فشنگ میخورد و برای اینکه شاه های زیادی با آن ترور شده اند به این اسم معروف شده با قیمت هفتصد تومان و انواع اسلحه کلت با قیمت های متفاوت به چشم می خورد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۰۵۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح عملیات پلیس فتا برعلیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا گفت: در جهت پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

این مقام ارشد سایبری خبر داد: در این راستا ۳۴ کار گروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کرده‌اند.

وی ادامه داد: بر اساس تجزیه، تحلیل و رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفاً یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری به جهت کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌گردد و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچ گونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و غیره به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتا فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش هموطنان در فضای مجازی؛ از کاربران خواست: ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش کنند.

کد خبر 6089552

دیگر خبرها

  • عادی نیست که پرسپولیس از تیم دهم جدول ۱۰ گل بخورد | درویش در تمدید قرارداد اوسمار حوصله کند | او تیم را خلع سلاح کرد | آدم به کارهای اوسمار شک می کند
  • تشدید مجازات قاچاق اسلحه و مهمات
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات | برخورد با ترویج خشونت در فضای مجازی در دستور کار
  • آغاز طرح عملیات پلیس فتا برعلیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات
  • تدوام بیمه رایگان ۵ دهک اول در سال ۱۴۰۳
  • تعلل کویرتایر در تحویل فروش های اینترنتی
  • تجلیل پلیس ازراننده تاکسی که به بانوان باحجاب خدمات رایگان می دهد
  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند