Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@19:05:09 GMT

توسعه همیشه به معنی بزرگ شدن نیست

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۰۵۸۵۴

توسعه همیشه به معنی بزرگ شدن نیست

به گزارش ایرنا، کاوه مدنی روز دوشنبه در آیین تودیع و معارفه رئیس دانشکده محیط زیست کشور مستقر در کرج، با بیان اینکه بخش بزرگی از کارکنان سازمان حفاظت محیط زیست و محیط بانان آموزش های مناسب ندیده اند، افزود: انتظار می رود که بخشی از این وظیفه را دانشکده محیط زیست و اعضای هیات علمی آن عهده دار شوند و به سازمان کمک کنند چرا که موضوع آموزش امری کلیدی و توقف ناپذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با قدردانی از خدمات دکتر طالبی (رئیس سابق دانشکده محیط زیست)، وی را فردی دلسوز عنوان کرد که در شرایط دشوار با صبوری مدیریت دانشکده را برعهده داشته است.
وی دکتر بزرگ حداد سرپرست جدید دانشکده محیط زیست را از چهره های برجسته علمی در کشور دانست و گفت: با توجه به سوابق درخشان و کارنامه بسیار پرافتخاری که داراست قطعاً می تواند در این کرسی، سبب موفقیت های بیشتر برای دانشکده و سازمان حفاظت محیط زیست شود.
در ادامه این مراسم دکتر احمد طالبی، رئیس سابق این دانشکده گفت: من به عنوان عضوی از خانواده دانشکده محیط زیست که از سال 1373 به آن پیوسته ام آرزو می کنم که آقای دکتر بزرگ حداد کمک کند تا دانشکده به سوی توسعه پیش برود و زمینه ارتقای آن در آینده بیش از پیش فراهم آید.
طالبی با بیان اینکه کارنامه دانشکده محیط زیست نشان می دهد که همواره در دشوارترین روزها کنار سازمان محیط زیست بوده، افزود: اطمینان دارم که بدنه دانشجویی و پرسنلی دانشکده از این پس نیز با توان مضاعف سازمان محیط زیست را در جهت اهداف متعالی یاری می کند.
در ادامه این مراسم دکتر امید بزرگ حداد، رئیس جدید دانشکده محیط زیست بیان داشت: خدمت در نهادهای دانشگاهی برای من افتخار است و امیدوارم با همکاری اعضای هیات علمی و کارشناسان دانشکده محیط زیست بتوانیم در کنار هم اهداف و برنامه های تعریف شده از سوی سازمان محیط زیست در زمینه های آموزش و پژوهش را به خوبی پیش ببریم.
وی بیان داشت: امروز متاسفانه بسیاری از دانشگاه های کشور با کمبود درخواست دانشجویان برای تحصیل مواجه هستند و صندلی خالی به یکی از معضلات تبدیل شده است.
وی ادامه داد: به نظر می رسد این موضوع در سال های آینده حتی شدیدترهم شود به همین خاطر باید در نوع آموزش و پژوهش تجدیدنظرهایی به وجود آید و از ظرفیت های تازه بهره گرفته شود.
در ادامه این مراسم با ابلاغ حکمی از سوی رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، حکم انتصاب دکتر بزرگ حداد به وی تقدیم شد و از تلاش های دکتر احمد طالبی با اهدای لوح سپاس، تقدیر به عمل آمد.
امید بزرگ حداد که هم اکنون سرپرستی پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار را عهده دار است، معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی را نیز در کارنامه اداری خود دارد.
وی فارغ التحصیل رشته مهندسی عمران در مقاطع کارشناسی از دانشگاه تبریز، کارشناسی ارشد از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، دکتری از دانشگاه علم و صنعت ایران و پسا دکتری از دانشگاه های تورنتو کانادا و دیویس کالیفرنیا در آمریکا است و در سال 2014 جزء یک درصد دانشمندان برتر جهان انتخاب شد.
دانشکده محیط زیست که از سال 1351 در کرج به عنوان تنها مرکز آکادمیک آموزش های محیط بانی دایر شد در رشته های مختلف محیط زیست اقدام به آموزش دانشجو در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد می کند.
6156/ 6155 خبرنگار: نوشین طهماسبی**انتشاردهنده: محمد عزیزپور
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۰۵۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود

به گزارش خبرآنلاین، کارگردان فیلم سینمایی «لازانیا» درباره ساخت فیلم انیمیشن و ارتباط بهتر مخاطب با این آثار گفت: من به سینمای انیمیشن نیز علاقه دارم و اتفاقاً دو طرح برای ساخت اثر در این قالب نوشته‌ام. من هیچ‌گاه به دنبال کسب جایزه از جشنواره‌ها نبودم و سینمایی که مورد علاقه‌ام بوده را دنبال کردم و در فیلم‌هایم به فضای فانتزی همواره توجه داشته‌ام. سینمای من غیر از فیلم «دزد و پری» که مختص مخاطب خردسال است، معمولاً سینمایی است که مخاطبش خانواده‌ها هستند و سعی دارم قصه‌پردازی کنم و فانتزی را هم به خوبی می‌شناسم. سریال «دیو و ماه پیشونی» همزمان در چهار پلتفرم پخش شد توانست جزو پربیننده‌ترین سریال‌های کودک و نوجوان شبکه نمایش خانگی باشد. در این سریال سعی کردم خانواده‌ها و کودکان را به شاهنامه و کتابخوانی علاقه‌مند کنم و جالب است که در زمان پخش خانواده‌هایی که حتی بچه‌های ۵ یا ۶ساله داشتند و بچه‌هایشان توان خواندن و نوشتن نداشتند هم از علاقه‌مند شدن آن‌ها به شاهنامه می‌گفتند و این برای من اتفاق بسیار خوشایندی بود. متأسفانه همانطور که پیش‌تر گفتم شرایط سینمای کودک بسیار بد است و اگر حمایت نهادهای دولتی نباشد ساخت فیلم تقریباً غیرممکن است. همیشه مسئولان شعارهای خوبی برای حمایت از این سینما مطرح کرده‌اند اما هیچ‌گاه عملکردی که شاهد بودیم در حد شعارهای مطرح شده نبوده و واقعیت موجود در سینمای کودک بسیار ناامیدکننده است.


این کارگردان درباره موضوع فیلم «والدین امانتی» توضیح داد: اولین مسئله‌ام برای ساخت یک فیلم کودک و نوجوان سرگرم‌کننده بودن اثر است. در «والدین امانتی» یکی از مفاهیمی که مدنظر داشتم مسئله محیط زیست بود. متأسفانه محیط زیست ما با بی‌توجهی در خطر از دست رفتن است و به نظر من بسیار مهم است که نسل جدید نگاهی دلسوزانه به محیط زیست داشته باشد.

وی افزود: لوکیشن فیلم «والدین امانتی» در جنگل‌های هیرکانی است که درخت‌هایی مربوط به قرن‌ها قبل در آن حضور دارند و شاید برخی درختان مربوط به چهارهزار سال پیش باشند اما متأسفانه امسال شاهد بودم که نزدیک به ۳۰ تا ۴۰ هزار درخت را قطع کرده‌اند تا یک پارکینگ بسازند و اتفاقاتی اینچنین نشان می‌دهد که ما درباره محیط زیست نیاز به فرهنگ‌سازی داریم. همانطور که گفتم یکی از دغدغه‌های من همین مسئله بود و قصد داشتم اهمیتش را به کودکان گوشزد کنم و فکر می‌کنم مهم‌ترین مسئله برای نجات محیط زیست این است که به کودکانمان حفاظت از آن را آموزش دهیم. موضوع بعدی که در این فیلم مدنظر داشتم موضوع خانواده و احترام به پدر و مادر بود. خانواده برای من کلمه‌ای قابل احترام است و سعی کردم در قالبی سرگرم‌کننده اهمیت آن را برای کودکان و نوجوانان بازگو کنم.

قناعت در پایان اظهاراتش تأکید کرد: خوشبختانه از نتیجه کار و محصول نهایی رضایت دارم و اکران آنلاین نیز تا الآن برایم با بازخوردهای خوبی همراه بوده و از مسئولان فیلم‌نت نیز تشکر می‌کنم که شرایطی را برای اکران این اثر فراهم کردند.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900919

دیگر خبرها

  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • سلامت زیست بوم خلیج فارس شرط پایداری در منطقه خواهد بود
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • لزوم یادآوری اهمیت صنعت بازیافت از طریق آموزش/ سوخت‌ مازوت برای کره زمین سمّ است
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله