Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آبزی پروری شیلات هرمزگان با اشاره به تولید 14 هزار تن میگو در سال جاری، اظهار کرد: میگوهای پرورش یافته در سایت های هرمزگان به کشورهای چین، ویتنام، امارات، عمان و فرانسه صادر می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی کریمی، معاون آبزی پروری شیلات استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار هرمز با اشاره به اینکه 9 سایت فعال تولید میگو در هرمزگان وجود دارد، اظهار کرد: هرمزگان با دارا بودن سه سایت تولید میگو در قشم، دو سایت در تیاب شمالی و جنوبی، سایه خشک بندرلنگه، سیریک، جاسک و بندرعباس سهم بسزایی در تولید میگو کشور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آبزی پروری شیلات استان ادامه داد: در سال گذشته 10 هزار تن میگو و یک میلیارد و 81 میلیون  قطعه لارو میگو در سایت های استان هرمزگان تولید شده است.

کریمی با تاکید بر اینکه سایت های میناب از قدیمی ترین مراکز پرورش میگو استان هستند، تصریح کرد: سایت های تیاب شمالی و تیاب جنوبی 70 درصد از تولید کل میگو استان را به خود اختصاص داده اند.

 

وی با بیان اینکه هرمزگان نقش گسترده ای در صادرات میگو دارد، گفت: میگوهای پرورش یافته در سایت های هرمزگان به کشورهای چین، ویتنام، امارات، عمان و فرانسه صادر می شود.

معاون آبزی پروری شیلات استان با اشاره به میزان اشتغال زایی صنایع دریایی و مراکز پرورش و تکثیر میگو، اظهار کرد: صنعت آبزی پروری قریب به سه هزار فرصت شغلی مستقیم و سه هزار اشتغال غیر مستقیم در استان ایجاد کرده است.

کریمی با تاکید بر اینکه میزان تولید میگو در سال 96 بیش از انتظار بوده است، تصریح کرد: پیش بینی ما برای تولید میگو در سال جاری 12 هزار تن بود که تاکنون به 14 هزار تن رسیده است و احتمالا تا پایان فصل به 15 هزار تن خواهد رسید.

وی با اشاره به استقبال گسترده کارآفرینان از صنعت پرورش میگو، بیان کرد: با تمرکز بر روی شیوه های نوین آبزی پروری و انتقال دانش لازم برای پرورش میگو به کارآفرینان، مراجعه های زیادی برای ثبت مزرعه پرورش میگو به شیلات استان شده است و علت آن بازدهی مناسب و صادرات گسترده این محصول است.

معاون آبزی پروری شیلات استان با بیان اینکه مجوزهای ثبت مزرعه پرورش میگو از طریق سازمان نظام مهندسی منابع طبیعی صادر می شود، خاطرنشان کرد: برای هر هکتار مزرعه پرورش میگو به 50 تا 60 میلیون اعتبار احتیاج است که شیلات با معرفی این کارآفرینان به بانک ها، آنان را از نظر مالی حمایت می کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۰۶۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گچساران ایستگاه اصلی تولید بذر در منطقه گرمسیری و نیمه گرمسیری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گفت: پردیس تحقیقات و آموزش کشاورزی و سایت ملی دیم گچساران با مساحت بیش از ۱۴۰ هکتار آغاز به کار کرد.
حیدرپور بیان کرد: این سایت به عنوان سایت اصلی به نژادی، معرفی و تکثیر ارقام مختلف گیاهان زراعی شامل گندم نان، گندم دوروم، جو، عدس و نخود، گیاهان روغنی، علوفه و ... برای کاشت در دیمزار‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری کشور است.
نصرت اله حیدرپور افزود: این پردیس تاکنون با مشارکت سایر ایستگاه‌های تحقیقات کشاورزی کشور بیش از ۵۰ رقم مختلف محصولات زراعی را معرفی و در حال حاضر ۱۳ رقم گندم نان و دوروم، ۱۲ رقم جو، دو رقم عدس، دو رقم نخود، یک رقم کلزا، یک رقم خلر، یک رقم ماشک علوفه‌ای در طبقات مختلف بذری تکثیر و بذر پرورشی دو و سه برای تکثیر گسترده به ۱۷ استان کشور منتقل می‌شود.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد افزود: در حال حاضر بیش از ۱۵ لاین در حال معرفی در این پردیس وجود دارد که پس از طی مراحل مربوط به عنوان ا رقام جدید معر فی خواهند شوند.
حیدرپور ادامه داد: ویژگی ارقام معرفی شده در این پردیس نیاز آبی کمتر در مقایسه با ارقام آبی و تحمل بیشتر به شرایط تنش گرمایی انتهای فصل است و با یک تا سه آبیاری تکمیلی می‌توانند عملکردی برابر و گا‌ها بیشتر از ارقام آبی داشته باشند.
وی اضافه کرد: سطح نفوذ بالای ارقام معرفی شده این پردیس به دلیل استقبال کشاورزان در دیمزار‌ها و حتی در اراضی آبی شده و این پردیس به عنوان یکی از سایت‌های اصلی تولید بذور هیبرید ذرت در جنوب کشور است و هرساله بخش قابل توجهی از نیاز بذری ذرت کاران در جنوب کشور از بذر تولید شده از این پردیس تامین می‌شود.

دیگر خبرها

  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • پردیس تحقیقات ملی دیم گچساران ۵۰ رقم بذر جدید معرفی کرد
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • گچساران ایستگاه اصلی تولید بذر در منطقه گرمسیری و نیمه گرمسیری
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • ۱۶ طرح حجاب و عفاف در مدارس در حال اجراست