Web Analytics Made Easy - Statcounter

عجب این دی ماه به سوختن عادت دارد هنوز داغ پلاسکو زنده است که نفتکش سانچی در میان وسعت آب جان هموطنانمان را به کام حریق فرو برد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رودبارما، کشتی سانچی بعد از ۸ شبانه روز آتش سوزی، روز گذشته غرق شد و همه‌ی ۳۲ نفر دریانورد در دریایی به عمق ۱۱۰متر غرق شدند علت حادثه را تصادف عنوان کردند گرچه این امر جای تامل و شبهه دارد که چطور امکان برخورد دو کشتی بزرگ در سطح دریا وجود دارد؟

جان این ۳۲ نفر چقدر برایمان مهم بود؟ از ضعف دیپلماسی و کم توجهی و رایزنی مسئولین با مسئولین کشورهای نزدیک به حادثه در ساعات حیاتی اولیه برای امداد رسانی عزیزانمان چه خبر؟

چه چیزها را به باد سپردیم که دیروز پلاسکو را به  خاک و امروز سانچی را به دریا سپردیم وآتش نقطه ی مشترک هر دو بماند که  قطاری را به تونل زمان و معدنی را به دل سنگ و جاده ای را به سیل سپردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گودرزی عضو کمیسیون امنیت ملی در واکنش به حادثه نفت کش سانچی گفت: کم‌کاری دولت چین درحادثه نفتکش ایرانی محرز است امیدواریم دولت این موضوع را پیگیری کند.

مجمع نمایندگان استان کرمان‌ نیز در پیام‌تسلیت خود به مناسبت جانباختن شهادت گونه ۳۲ خدمه نفتکش ایرانی سانچی گفت: نهادهای مختلف علمی و تخصصی دولت و کمیسیون های تخصصی مجلس شورای اسلامی باید ابعاد مختلف این حادثه را مورد بررسی قرار دهند.

این پیام‌می افزاید: بخصوص حضور‌ افتخار آفرین یکی‌از عزیزان استان کرمان و شهرستان نرماشیر در بین این‌۳۲ نفر غم سنگین تری را بر دوش ما کرمانی ها گذاشته که جا دارد به صورت ویژه به خانواده این عزیز عرض تسلیت داشته باشیم.

علی ای حال، پارسال چنین روزهایی منتظر خبری از آتش‌نشانهای پلاسکو بودیم و امسال ملوانان نفتکش سانچی، سرانجام پلاسکو فرو ریخت و نفتکش غرق شد،عجب این دی ماه به سوختن عادت دارد هنوز داغ پلاسکو زنده است که نفتکش سانچی در میان وسعت آب جان هموطنانمان را به کام حریق فرو برد.

از داغت ای مسافر دریا دل!              آتش گرفته است دل دریا

گفتنی است،چینی ها پس از نجات دریانوردان شان که کشتی آنان با نفتکش ایرانی برخورد کرده بود، در عملیات اطفای حریق نفتکش و نجات دریانوردان ایرانی تعلل کردندتا با سوختن تمامی مواد اشتعال زا ، از نشت مواد نفتی به دریا جلوگیری شود.

آری وقتی به خود حق می دهیم با بی توجهی نسبت به سلامتی، بهداشت ،ایمنی و جان مردم، کشور را به بازاری بزرگ برای کالاهای درجه چندم چینی تبدیل کنیم، آنها هم به خود حق می دهند نجات جان هموطنان مان را در درجه چندم اولویت قرار دهند.

انتهای پیام/م

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۰۷۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب قاتل خاموش باشید

آفتاب‌‌نیوز :

مریم طاهرخانی، فشارخون بالا را عامل اصلی بروز بیماری‌های قلبی و عروقی و مرگ و میر دانست و اظهار کرد: نشانه‌هایی از ابتلاء به فشارخون بالا ممکن است در برخی بیماران دیده شود که از جمله آن می‌توان به سردرد، تپش قلب، احساس فشار در قفسه سینه، تنگی نفس، تهوع، استفراغ، سرگیجه، تاری دید، گُرگرفتگی و قرمزی صورت و خونریزی بینی یا چشم اشاره کرد.

این متخصص بیماری‌های قلب و عروق ادامه داد: هیچکدام از این نشانه‌هایی که به آن اشاره شد، اختصاصی نیستند و صرفاً برای مشکوک شدن به وجود خطر پرفشاری خون نباید منتظر بروز این علامت‌ها بود.

طاهرخانی، تنها راه تشخیص پرفشاری خون را، اندازه گیری آن با دستگاه‌های فشارسنج عنوان کرد و افزود: افراد می‌توانند برای اندازه‌گیری فشارخون به مطب پزشک مراجعه کنند، یا به کمک دستگاه هولتر فشارخون در خارج از مطب و در یک بازه زمانی طولانی مدت فشارخون خود را پایش کنند، همچنین امکان اندازه‌گیری فشار به کمک دستگاه‌های ترجیحاً اتوماتیک در منزل نیز وجود دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: توصیه می‌شود از فشارسنج‌های بازویی استفاده شود و فرد حتماً پنج دقیقه به حالت نشسته و در حالت استراحت قرار گیرد، علاوه بر این، افراد باید توجه داشته باشند تا نیم ساعت قبل از اندازه گیری فشار، ورزش نکنند و چای و قهوه نیز ننوشند.

وی درباره نحوه اندازه‌گیری صحیح فشار خون، عنوان کرد: فشارخون باید دو یا سه بار گرفته شود؛ میانگین دو عدد نزدیک به هم، فشارخون بیمار را نشان می‌دهد ضمناً بهتر است از هر دو دست فشار گرفته شود و اگر فشار دو دست با یکدیگر مغایرت داشت، معیار، دستی است که فشار بالاتری دارد.

طاهرخانی، افزود: اتحادیه جهانی فشارخون بالا (World Hypertension organization)، فشار بزرگ‌تر مساوی ۱۴۰ روی ۹۰ میلی متر جیوه را پرفشاری خون تعریف کرده است بنابراین اگر فشار فردی در منزل بزرگ‌تر مساوی ۱۳۵ روی ۸۵ میلی متر جیوه بود، باید به پزشک مراجعه کند، البته تشخیص فشارخون بر اساس یک بار اندازه گیری داده نمی‌شود.

فلوشیپ اقدامات مداخله‌ای قلب و عروق، با اشاره به اینکه درمان فشارخون در افراد به تشخیص پزشک به طور معمول پس از دو تا سه بار ویزیت پزشک به فاصله یک تا چهار هفته و یا اندازه گیری فشارخون با هولتر، آغاز می‌شود، گفت: البته اگر فشارخون در رنج خطر باشد و عوارض ناشی از فشارخون در ارگان‌های حیاتی دیده شود، باید در همان ابتدا درمان شروع شود

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: بنا به توصیه اتحادیه جهانی فشارخون بالا، افراد بالغ بالای ۱۸ سال باید غربالگری فشارخون شوند؛ به این ترتیب که افراد ۱۸ تا ۳۹ سال هر سه تا پنج سال باید فشارشان را اندازه بگیرند و اگر در حد نرمال بود، سه تا پنج سال بعد، مجدد ارزیابی کنند.

وی ادامه داد: این افراد اگر به علت وزن بالا (توده بدنی (BMI) بالاتر از ۲۵)، یا ماکسیمم فشار بین ۱۳۵ تا ۱۳۹ و مینیمم فشار ۸۵ تا ۸۹ میلی متر جیوه در معرض ابتلاء به فشارخون بالا هستند، باید به صورت سالانه پایش شوند، افراد بالای ۴۰ سال نیز باید هرسال فشارخون خود را اندازه‌گیری کنند.

طاهرخانی با بیان اینکه فشار خون بالا سالانه بیش از ۱۰ میلیون مرگ و میر را به خود اختصاص می‌دهد، به راه‌های پیشگیری از فشار خون در افراد اشاره کرد و گفت: حفظ وزن مطلوب، اصلاح سبک زندگی، پرهیز از رژیم غذایی ناسالم مثل مصرف غذا‌های سرخ کردنی، چرب، آماده و کنسروی، حذف اسید‌های چرب ترانس، خودداری از مصرف الکل و دخانیات و پرهیز از مصرف نمک بیش از یک قاشق چایخوری از جمله اقداماتی است که در راستای پیشگیری از ابتلاء به پرفشاری خون بسیار کمک کننده خواهد بود.

متخصص بیماری‌های قلب و عروق با اشاره به اینکه هدف سازمان بهداشت جهانی، کاهش ۲۵ درصدی ابتلاء به فشارخون بالا تا سال ۲۰۲۵ است، بیان کرد: این مهم با تشخیص زودهنگام و کنترل به موقع بیماری امکان پذیر است، یکی از اقدامات در این راستا، کنترل فشارخون بیمارانی است که به هر بهانه‌ای به مراکز درمانی و کلینیک‌ها مراجعه می‌کنند، بسیج عمومی و راه‌اندازی کمپین‌های اطلاع رسانی اهمیت فشارخون و تشخیص و درمان به موقع آن، می‌تواند در افزایش سواد سلامت مردم نیز مؤثر باشد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • بازی استقلال انقدر بد بود که تلویزیون را خاموش کردم | تیم نکونام با این وضعیت به مشکل می خورد
  • اشغالگران در تلاش برای خاموش کردن صدای کرانه باختری هستند
  • آینده برای لرستان روشن است/ لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات
  • نوای موسیقی خراسان خاموش شد
  • انفجار مهیب نفتکش حامل بنزین در آمریکا (فیلم)
  • فیلم/انفجار مهیب نفتکش حامل بنزین در آمریکا
  • کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • مراقب این قاتل خاموش باشید
  • مراقب فشار خون، این قاتل خاموش باشید
  • مراقب قاتل خاموش باشید