Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز،

گروه تحلیلی خبری «پارس»، ناصر امانی در واکنش به سند تحویل و تحول شهرداری تهران که روز گذشته توسط محمدعلی نجفی شهردار تهران در صحن علنی شورا مطرح شد، گفت: اینکه در گزارش تغییر و تحول خطای محاسباتی را اعلام کرده‌اند یعنی چه؟

وی ادامه داد: در 12 سال گذشته هزاران پروژه در سطح شهر تهران اجرا شده است  که باید عنوان شود کدام پروژه خطای محاسباتی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پل صدر و تونل توحید پیمانکارهای خاص خود را داشته و شهرداری محاسبه‌ای در این خصوص نکرده است. هر کدام از پروژه‌ها پیمانکارانی دارند و آن پیمانکاران باید در مورد پروژه‌ها جوابگو باشند.

امانی یادآور شد: در ابتدا باید پروژه‌ای که در آن محاسبات دقیقی به گفته مدیریت شهری جدید صورت نگرفته است را عنوان کنند بعد ما در آن خصوص جواب بدهیم. آیا پیمانکاران خاکبرداری درست عمل نکرده‌اند یا پیمانکاران آب‌بندی؟

کلی‌گویی از آن جمله‌های سیاسی است

معاون سابق  برنامه‌ریزی و امور شوراهای شهرداری تهران گفت:‌اینکه کلی بگویند در پروژه‌ها خطای محاسباتی داشته‌اند از آن جمله‌های سیاسی است، در صورتی که باید در شهرداری حرف‌های کارشناسی بزنند.

وی یادآور شد: تا مصداقی در مورد موارد صحبت نکند اصلاً جوابی این گفته‌ها ندارد.

امانی یادآور شد: به عنوان مثال تونل توحید کجا اشتباه محاسباتی داشته است این اشتباهات را بگویند تا پاسخ بدهیم.

معاون سابق  برنامه‌ریزی و امور شوراهای شهرداری تهران گفت: اگر منظورشان برآورد هزینه‌ای ساخت پروژه‌ها بوده است آقای نجفی که مدتی رئیس سازمان برنامه‌ریزی و بودجه کشور بوده است چرا این را می‌گوید کدام پروژه در کشور برآورد اولیه با هزینه نهایی یکی بوده است. خیلی از مسائل و مشکلات در طول اجرای پروژه پیش می‌آید و در پروژه‌های 12 سال اخیر نیز ما تحریم بودیم و همین موجب افزایش قیمت‌ها می‌شد. حتماً در برآوردهای اولیه هزینه ساخت یک تونل با هزینه نهایی آن اختلاف زیادی خواهد داشت و علت‌های آن نیز کاملاً منطقی و  کارشناسی است.

بدترین و سیاه‌نمایی ترین گزارش را ارائه دادند

معاون سابق برنامه‌ریزی و امور شوراهای شهرداری تهران با اشاره به اینکه باید انصاف و بی‌طرفی در گزارش سند تحویل و تحول لحاظ شود، گفت: بدترین و سیاه‌نمایی‌ترین گزارشی که می‌تواند عملکرد یک مدیریت موفق در شهرداری تهران را زیر سوال ببرد گزارشی بود که نجفی ارائه داد.بنده در یکی از بخش‌های این گزارش که اشاره کردند 13 هزار نفر به پرسنل شهرداری اضافه شده است کاملاً توضیح خواهم داد.

بدهی شهرداری 52 هزار میلیارد تومان نیست

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه بدهی شهرداری تهران 52 هزار میلیارد تومان اعلام شده است، گفت: نمی‌توان همین طور اعداد و ارقام مختلفی را مطرح کرد اعلام کردن این اعداد راحت است ولی باید مشخص شود.

امانی در مورد میزان بدهی‌های شهرداری تهران گفت: بر اساس آخرین گزارش معاونت مالی و اقتصادی و همین طور بر اساس اعداد و ارقامی که در دفتر مالی ثبت شده است بدهی شهرداری تهران در مدیریت شهری قبلی 16 هزار میلیارد تومان بوده که بدهی شهرداری به بانک‌ها و پیمانکاران بوده است ولی مدیریت فعلی شهر تهران حتی طرح‌های نیمه‌تمام و در حال اجرا را نیز به بدهی‌های شهرداری تهران اضافه کردند در صورتی که برای این طرح‌ها سالانه در بودجه شهرداری اعتبار لازم پیش‌بینی می‌شود.

معاون سابق  برنامه‌ریزی و امور شوراهای شهرداری تهران ادامه داد: حتی پرونده‌هایی که در محاکم قضایی نیز وجود دارد به بدهی 16 هزار میلیارد تومانی شهرداری تهران اضافه کردند در صورتی که هنوز حکم نهایی صادر نشده است و اگر حکم صادر شود در سال بودجه‌ای باید پیش‌بینی لازم برای پرداخت آن اتفاق بیفتد.

وی ادامه داد: این گزارش ایراد دارد. بدهی که اداره‌کل حسابرسی شهرداری تهران تأیید کرده باشد و حسابرسی آن صورت گرفته باشد16 هزار میلیارد تومان است.

امانی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در بدهی اعلام شده از سوی شهردار تهران طرح‌های نیمه‌تمام و پرونده‌هایی که در محاکم قضایی وجود دارد را نیز اضافه کرده‌اند و عددی را درآورده‌اند تا بدهی شهرداری را بالا نشان دهند ولی هنوز پروژه‌های نیمه‌تمام به اتمام نرسیده و پرونده‌های محاکم قضایی قطعی نشده است و در صورتی که حکم قطعی صادر شود در اعتبار سال بعد در بودجه قرار می‌گیرد و بدهی محسوب می‌شود.

معاون سابق  برنامه‌ریزی و امور شوراهای شهرداری تهران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه بدهی 4 هزار و 723 میلیارد تومانی به پیمانکاران را قبول دارید، گفت: ما این بدهی را بیشتر از این عدد اعلام کرده بودیم.

نجفی بدهی دولت را تایید کرد چرا الان قبول ندارد؟/ تناقض گویی در گفتار شهردار

وی درباره بدهی دولت به شهرداری تهران نیز اظهار داشت: شهردار تهران در گزارش تحویل و تحول اعلام کرده دولت مکلف به پرداخت این بدهی نیست در صورتی که چند وقت پیش خود آقای نجفی بدهی 14 هزار میلیارد تومانی را از سوی دولت تعیین کردند و به این موضوع اشاره داشتند چرا تناقض در گفتار شهردار است؟ چرا در ابتدا 14 هزار میلیارد تومان را تأیید کردند و روز گذشته تکذیب کردند؟

امانی بیان داشت:‌در دوره مدیریت شهری قبلی سه شرکت حسابرسی بررسی‌های لازم را درباره بدهی دولت به شهرداری تهران انجام دادند و مدارک موجود را به دولت ارسال کردند و آن موقع دولت نیز این بدهی را پذیرفت و آقای معاون اول رئیس‌جمهور به وزیر اقتصاد و برنامه و بودجه ارجاع داد که بررسی‌های لازم صورت بگیرد و با شهرداری تهران مبنی بر پرداخت بدهی به توافق برسند.

معاون سابق  برنامه‌ریزی و امور شوراهای شهرداری تهران درباره جذب سرمایه‌گذاران خارجی در پروژه‌های شهر تهران افزود: دولت چقدر در جذب سرمایه‌گذاری خارجی موفق بوده است . ما در شهرداری تهران تحریم بودیم و هیچکس حاضر نبود در شهر تهران سرمایه‌گذاری کند.

وی در پاسخ به این پرسش که سرمایه‌گذاران را چطور جذب می‌کردید، گفت: از طریق فاینانس که عمده فاینانس ما با چین بود و دولت حمایت می‌کرد سرمایه‌گذاری‌هایی جذب می‌شد.

امانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه گفته می شود هیچ برآورد دقیقی در خصوص املاک وجود ندارد،‌گفت: ما در گزارشی که در پایان دوره به شورای چهارم دادیم لیست کلیه املاک شهرداری تهران را برآورد، ارزش‌گذاری و ثبت کرده‌ایم.

معاون سابق  برنامه‌ریزی و امور شوراهای شهرداری تهران در خصوص واگذاری سلیقه ای املاک ،‌گفت: شهرداری تهران طبق قانون می‌تواند املاک را برای بهره‌برداری در اختیار مؤسسات عام‌المنفعه و حقوقی قرار دهد تشخیص آن بر عهده شهرداری است. منظور از سلیقه را متوجه نمی‌شوم.

وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه نجفی اعلام کرده است عدالت در پرداخت حقوق وجود ندارد و یک کارمند یک میلیون و 400هزار تومان دریافت می‌کند و کارمند دیگری با همان سطح تحصیلات و سابقه حدود 5 میلیون تومان دریافت می‌کند گفت:‌اگر منظورش کارمند رسمی شهرداری تهران باشد اصلاً امکان ندارد.

امانی بیان داشت: شهرداری تهران دارای شرکت‌های تأمین نیروی انسانی است که قراردادهایی با شهرداری دارند و هر کدام نیز بر اساس ضوابط موجود عمل می‌کنند.طبقه‌بندی مشاغل، شرکت‌ها و سازمان‌ها توسط کارشناسان انجام می‌شود که وزارت کار نیز این موضوع را انجام داده است و نمی‌توانند بر اساس سلیقه حقوق پرداخت کنند.

معاون سابق  برنامه‌ریزی و امور شوراهای شهرداری تهران افزود: کارمندهای قراردادی نیز بر اساس قوانین طبقه‌بندی مشاغل حقوق دریافت می‌کنند و بر اساس قانون کار از مزایای فوق‌العاده مانند اضافه‌کاری، تعطیل‌کاری و ... استفاده می‌کنند.

وی درباره قراردادی که با شرکت سارینا‌کیش منعقد شده است،‌گفت:  ما در شهرداری تهران دو صندوق داریم یکی صندوق بازنشستگی و دیگری صندوق ذخیره است قراردادی که با ساریناکیش بسته شده است توسط صندوق ذخیره کارکنان شهرداری منعقد شده که یک مؤسسه خصوصی است و ربطی به شهرداری تهران ندارد. سرمایه‌گذاران آن کارمندان شهرداری تهران هستند و هیأت مدیره آن نیز مستقل است و ربطی به مدیریت شهری ندارد.

امانی افزود: هنگامی که قالیباف از این قرارداد مطلع شد نیز معترض بود و به مدیرعامل وقت اعتراض کرد که چرا این کار را انجام داده‌اند که مدیرعامل وقت نیز گفت هیأت مدیره به این تصمیم رسیده بود.

معاون سابق  برنامه‌ریزی و امور شوراهای شهرداری تهران افزود: در مورد صندوق بازنشستگی شهرداری تهراننیز کدام صندوق بازنشستگی در کشور وضع خوبی دارد. هنگامی که صندوق را به ما واگذار کردند هزار میلیارد تومان عقب‌ماندگی مالی داشت.

وی در خصوص فسادهای مطرح شده در صندوق ذخیره کارکنان ، گفت: کدام فساد مالی در این صندوق شکل گرفته، کجا ثابت شده است؟، بنده از نجفی می‌پرسم فساد مالی در این صندوق کجا ثابت شده است و کدام منبع قضایی فساد را مشخص کرده است؟ این صندوق اقدام به یک کار اقتصادی کرده است و در پروژه‌ای در کیش مشارکت کرده تا از سود آن به کارکنان شهرداری نیز بهره‌ای برسد و این پروژه نیز در حال تکمیل است و هنوز تمام نشده است.

از نجفی تعجب می‌کنم

امانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه به ازای هر صد پست 426 نفر وجود دارد، گفت: تعجب می‌کنم که نجفی چطور رئیس سازمان برنامه و بودجه بوده است که این طور صحبت می‌کند، باید مشخص شود منظورش از پست کدام پست‌ها بوده، شهرداری تهران دارای پست‌های مناطق، ستاد شهرداری، سازمان‌ها و شرکت‌ها است.

معاون سابق  برنامه‌ریزی و امور شوراهای شهرداری تهران گفت: 16 هزار پست فقط منظورش مناطق 22‌گانهشهرداری و معاونت‌های شهرداری تهران است ولی هنگامی که می‌گوید 68 هزار نفر منظورش کل پرسنلی است که در این مجموعه‌ها فعالیت می‌کنند.

13 هزار نفر نه، حدود 7 هزار نفر در شهرداری تبدیل وضعیت شدند

وی درباره استخدام 13 هزار نفر در سه ماهه آخر سال 95، گفت: اولاً که این تعداد 7 هزار نفر است و این تعداد نیز تا پایان سال 95 با شرکت‌های نیروی انسانی مناطق قرارداد داشته‌اند و خدمت می‌کردند. در روزهای پایانی با توجه به اینکه بودجه سال 96 را می‌خواستیم ببندیم کمیسیون بودجه ایراد گرفت که این افراد کارمندان شهرداری هستند و حقوق می‌گیرند و چرا باید در سرفصل عمرانی باشند و باید به سرفصل جاری بیایند و این بحث جدیدی نیست.

امانی افزود: آقای سالاری که در شورا حضور دارند و در شورای چهارم نیز این موضوع مطرح شد و بنده نیز در جلسه علنی توضیح دادم. بنابر این، این 7 هزار نفر با فشار شورای شهر از سرفصل بودجه عمرانی به جاری منتقل شدند.بنابر این قراردادشان با شرکت‌های تأمین اجتماعی قطع شد و با مؤسسه هادیان شهر که مربوط به شهرداری بود قرارداد بستند و به همین ترتیب به نیروهای شهرداری اضافه شدند.بنابر این، این افراد جزء پرسنل شهرداری تهران بودند و تنها یک جابه‌جایی اتفاق افتاد.ممکن است از 7 هزار نفر نیز 70 نفر نیروی جدید باشند.

معاون سابق  برنامه‌ریزی و امور شوراهای شهرداری تهران ادامه داد: پرونده این افراد و سابقه کارشان نیز کاملاً مشخص است و می‌توانند بررسی کنند.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه شهرداری تهران در نوسازی بافت فرسوده به خوبی عمل نکرده اسـت، گفت:‌شهرداری تهران با اعتراف وزارت مسکن و شهرسازی دولت موفق‌ترین شهرداری در بافت فرسوده بوده است.

امانی افزود: هنگامی که میانگین نوسازی در بافت فرسوده در کشور 8 درصد بوده است ما 30 درصد پیشرفت نوسازی بافت فرسوده داشته‌ایم، بخشی از آن نیز که انجام نشده به خاطر عدم حمایت دولت از شهرداری در این بخش بوده است.

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۰۷۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی

پس از دغدغه اعضای شورای شهر تهران نسبت به قراردادهای حمل و نقلی در سفر شهردار تهران به چنین، سرانجام وزیر کشور اعلام کرد که این اقدامات براساس روال انجام شده است و مشکلی برای ورود قراردادها و ورود واگن‌ها نیست. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دویست سی و یکمین جلسه شورای شهر تهران که در روز یکشنبه 9 اردیبهشت‌ماه برگزار شد را می‌توان یکی از جلسات پرحاشیه شورای شهر تهران عنوان کرد. در این جلسه علاوه بر حضور علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران، محسن هرمزی؛ معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و جمعی از مدیران این معاونت حضور داشتند.

در این جلسه ابتدا هرمزی؛ معاون شهردار تهران گزارشی را از اقدامات این معاونت ارائه کرد. در این گزارش به آخرین تعداد اتوبوس‌ها، ورود واگن‌های جدید و ... پرداخته شد اما در ادامه این گزارش اعضای شورای شهر تهران انتقاداتی به نحوه قرارداد‌های حمل و نقلی در چین پرداختند.

اما این پایان ماجرا نبود و زمانی که زاکانی؛ شهردار تهران در پشت تربیون قرار گرفت تعدادی از اعضای شورای شهر تهران به اعتراض به عدم شفافیت این قراردادها صحن شورای شهر تهران را ترک کردند.

قرارداد شهرداری تهران با چین اقدام بسیار خوبی است

احمد وحیدی ؛ وزیر کشور روز گذشته و در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اقدام خوبی توسط شهرداری صورت گرفته و هدف از این اقدام نوسازی ناوگان بوده است، اظهار کرد: این اقدامات در بخش مترو و دیگر وسایل حمل و نقل عمومی انجام شده و کار خیلی خوبی صورت گرفته و امیدواریم در مرحله اجرا نیز طبق برنامه‌ها به همین شکل موفق شود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا مخالفتی از وزارت کشور در این خصوص وجود داشته است؟ اضافه کرد: خیر، کار بسیار خوبی است پیش از این نیز توضیح داده شده که ما اصل را بر حمایت از تولید داخلی گذاشته‌ایم و هر میزان در داخل کشور تولید شود، اولویت ماست و هر میزان لازم باشد پس از رفع مشکلات وارد می‌شود. با توجه به اهمیت هوای پاک در تهران برقی‌سازی یکی از راهکارهای مهم برای کاهش آلودگی هواست.

قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود

وحیدی با بیان اینکه بیش از 70 درصد از آلودگی هوا به دلیل منابع متحرک است، تصریح کرد: این اقدامات می‌تواند راه بسیار خوبی برای کاهش آلودگی هوا داشته باشد.

وزیر کشور گفت: تایید اهلیت شرکت‌های طرف قرارداد، روش دارد و طبق روال قانونی انجام می‌شود و قانون روش انتخاب شرکت‌ها را مشخص کرده است.

وی درباره تأیید کارشناسی واگن‌های جدید گفت: یکی از موضوعات جدی در دستور کار وزارت کشور بحث تأمین واگن‌ها و احداث خطوط ریلی است که دولت در مجموع اهتمام جدی در این زمینه دارد. بی تردید تأمین واگن مترو در دستور کار است و کارها روی روال است؛ اما زمان می‌برد؛ قطعا زمان طبیعی خود را دارد و از نظر زمانی عقب ماندگی نداریم. همچنین دولت طی 3 سال اخیر منابع خوبی در رابطه با ایجاد مترو و خطوط اصلی اختصاص داده که با کمک شهرداری تهران در این رابطه اقدامات خوبی انجام شده است.

خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید

مهدی علیزاده؛ مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی تهران نیز در ارتباط با ورود اتوبوس‌های وارداتی از چین گفت: اگر سنگ‌اندازی برخی رسانه‌ها موجب تحریم قرارداد شهرداری تهران نشود، می‌توان به حضور اتوبوس‌های تازه‌نفس چینی تا پایان سال در تهران امیدوار بود. شرکت‌های چینی بعد از تحریم‌های گسترده آمریکا با ترس و لرز با ایران مستقیما وارد مذاکره می‌شوند. با توجه به این موضوع یک هلدینگ را در نظر گرفتیم که هم تدبیر تحریم را اندیشیده باشیم و هم نیاز پایتخت تأمین شود.

وی ادامه داد: اتوبوس‌های تندرو بیش از 12 سال در خیابان‌های شهر در حال فعالیت هستند که نشان دهنده کیفیت آن است و از بهترین نوع اتوبوس‌های چین به شمار می‌رود.

علیزاده ادامه داد: آقای زاکانی قبل از ورود به شهرداری حمل و نقل را دغدغه اصلی خود عنوان کرده بود و با این اقدام و قرارداد نشان داد که مردم برای شهردار اهمیت بالایی دارد. تولید داخل از نگاه شهردار تهران از اهمیت بالایی برخوردار بود.

مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی تهران تصریح کرد: سه هزار و 40 دستگاه اتوبوس قرارداد بسته شد که وقتی دیدیم تولیدکنندگان داخلی توانایی تأمین آن‌ را ندارند، 500 دستگاه کنسل شد و به دو هزار و 540 دستگاه رسید. همچنین باید یکی از شرکت‌ها تا امروز بیش از 300 دستگاه اتوبوس تحویل می‌داد که فقط 120 دستگاه تحویل داده است! برخی قطعات این اتوبوس‌ها از بیرون وارد می‌شود و همین فرایندهای اداری و گمرکی، تولید اتوبوس داخلی را دشوار کرده است.

به گزارش تسنیم، مدیریت شهری در این دوره تلاش دارد تعداد اتوبوس‌های پایتخت را به بیش از 5 هزار دستگاه اتوبوس برساند که البته این مسئله نیز به همراهی دولت و ... دارد و در صورتی که این مهم شکل نگیرد وضعیت ناوگان عمومی بدتر خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم ورود دستگاه قضایی به خریدهای خارجی زاکانی
  • مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
  • سوالی که گم شد؛ قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور»
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
  • واکنش زاکانی به حواشی قرارداد واردات خودروهای برقی
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ ها کجاست؟
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • آغاز ساخت ایستگاه مترو بازارک رباط کریم
  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی