Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس،ارتش سوریه در حال تداوم عملیات خود در استان ادلب است و احتمالا پس از پیشرویهایی که در استانهای حلب و حماه به دست آورده است، دامنه عملیات خود در ادلب را گسترش خواهد داد.

نبردهای حلب و حماه و ادلب به صورت نبردهای «شکست استخوان» درآمده است و در آن مسائل نظامی و سیاسی تداخل دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع ابوالظهور در این دو زمینه از اهمیت بالایی برخوردار است؛ خاصه اینکه توافقهای مربوط به ایجاد مناطق «کاهش تنش» نیز نهایت تا ماه مارس آتی اعتبار دارد.

هر چند که این توافقها در جبهه های عملیاتی مختلف ظاهرا معلق است و اتهامات زیادی در خصوص نقض آن شنیده میشود، ولی ظاهرا آنکارا آمادگی ندارد که این توافقها به پایان برسد و از نبردهای «زیر سقف مذاکرات آستانه» سخن میگوید.

یک منبع دیپلمات سوری به روزنامه الاخبار گفت که ارتش سوریه در خصوص مبارزه با تروریسم هیچ سقفی را نمی‌پذیرد؛ لذا به صورت 24 ساعته در حال هماهنگی با مسکو است. ترکیه نیز از بیم کُردها همچنان به هماهنگی با روسیه ادامه میدهد؛ بخصوص اینکه آمریکا روز گذشته از تشکیل یک گروه امنیتی جدید وابسته به ائتلاف موسوم به ضد داعش خبر داد که با کُردهای نیروهای دموکراتیک سوریه در ارتباط است و این مسئله ترس ترکیه را دو چندان کرده است.

در عرصه میدانی نیز، «آماده باش گسترده‌‌ای» که تروریستها طی یک هفته گذشته در شمال سوریه اعلام کرده بودند، موفق نبود و ارتش سوریه در ریف جنوب غربی حلب همچنان در حال پیشروی است؛ به گونه ای که فاصله نیروهای ارتش از این محور با همرزمان خود که در «ابوالجوزه» (از سمت سنجار در ریف شمال شرقی حماه) مستقر هستند فقط دو کیلومتر است.

اندازه بزرگ   

با وجود اینکه تروریستها طی دو روز گذشته مدعی شده بودند که پیشروی ارتش سوریه را متوقف کرده اند، ولی نقشه های میدانی نشان میدهد که کفه پیروزیهای ارتش سوریه طی یک هفته اخیر در محور سنجار-ابوالظهور سنگین تر بوده است.

تروریستها تا کنون فقط توانسته اند مانع از ازادسازی فرودگاه ابوالظهور شوند و این مسئله نیز بیش از چند روز به طول نخواهد انجامید.

گروههای تروریستی حاضر در این مناطق، جبهه النصره را مسئول شکستهای خود میدانند، ولی النصره به تنهایی مسئولیت دفاع از این مناطق را بر عهده نداشته بلکه بسیاری از گروههای تروریستی وابسته به ارتش آزاد در این مسئله دخیل بوده اند.

تروریستها چند روز پیش با انتشار بیانیه ای، اعلام کردند که برای مقابله با ارتش سوریه، اتاق عملیات تشکیل دادند که جبهة النصرة، «الحزب الإسلامی الترکستانی، جیش العزّة، جیش الأحرار وحرکة نور الدین زنکی» و برخی از گروههای محلی وابسته به «احرار الشام» در آن حضور داشتند.

انتهای پیام/ص

عضویت در کانال تلگرامی بین‌الملل و سیاست خارجی فارس

 

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۰۸۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معمای «مثلث برمودا»

ایتنا - یک منطقه دریایی در اقیانوس اطلس شمالی که بین فلوریدا، پورتوریکو و برمودا قرار دارد، در اواسط قرن بیستم پس از انتشار مقالاتی که از ناپدید شدن مرموز قایق‌ها و هواپیماها در آنجا حکایت داشتند، جایگاهی افسانه‌ای پیدا کرد.
یکی از مشهورترین حوادث در سال ۱۹۴۵ میلادی روی داده بود؛ یعنی زمانی که گروهی متشکل از پنج بمب‌افکن نیروی دریایی ایالات متحده در یک ماموریت آموزشی در این منطقه ناپدید شد.

پس از آن برای دهه‌ها، دلیل غرق شدن هر کشتی و سقوط هر هواپیمایی در این منطقه، نیروهای مخرب مثلث برمودا دانسته شد. تا اینکه در سال ۱۹۷۵ میلادی یک نویسنده آمریکایی به نام «لری کوشه» کتابی را منتشر کرد و در آن توضیح داد که گزارش‌های مربوط به مثلث برمودا، نادرست و اغراق‌آمیز یا تأیید نشده هستند. 

او همچنین نوشت تعداد حوادث دریایی که در این منطقه از اقیانوس اطلس روی می‌دهد، نسبت حوادث روی داده در دیگر بخش‌های اقیانوس، خیلی بیشتر نیست.

با این وجود، استناد به دلایل طبیعی و ماوراء طبیعی برای شرح حوادث این منطقه همچنان برای سال‌ها ادامه یافت. در برخی از استدلال‌ها سراغ اتلانتیس رفتند و نیروی باقی مانده‌های این جزیره افسانه‌ای را در وقوع این حوادث مقصر دانستند و در برخی دیگر ادعا کردند که در این مثلث، نوعی پدیده فضا‌-زمان حاکم است و اجسام را به درون یک جهان موازی می‌مکد.

یکی از عجیب‌ترین توضیح‌های طبیعی درباره این منطقه نیز این بوده که حباب‌های متان آزاد شده از بستر دریا، کشتی‌ها را واژگون می‌کند. با این حال، در جریان مطالعات سازمان زمین شناسی ایالات متحده، هیچ نشانی از انتشار قابل توجه متان در ۱۵ هزار سال گذشته در این منطقه یافت نشد.

به نظر می‌رسد یکی از دلایل سقوط هواپیماها و واژگونی کشتی‌ها در گذشته در این منطقه، وقوع طوفان‌های زیاد بوده است؛ آنهم در دورانی که هنوز خلبانان و کاپیتان‌های کشتی‌ها ابزارهای دقیقی برای پیش‌بینی آب و هوای بد نداشتند.

 

نتایج یک مطالعه جدید نیز نشان داد طوفان‌های همگرایی که در این منطقه روی می‌دهد، گاه امواج سرکشی به ارتفاع ۳۰ متر ایجاد می‌کند که می‌تواند حتی شناورهای بزرگ را غرق کند.

شبیه‌سازی‌های آزمایشگاهی نیز تأیید کرد که چنین امواجی پتانسیل غرق شدن کشتی‌ها را دارند، با این وجود هیچ مدرکی وجود ندارد که آنها واقعاً در مثلث برمودا روی می‌دهند.

برخی ادعا می‌کنند که ناهنجاری‌های مغناطیسی باعث می‌شده که در گذشته ملوانان و خلبانانی که با قطب‌نما حرکت می‌کردند، از مسیر خارج شوند.

اگرچه تا کنون چنین ناهنجاری‌هایی شناسایی نشده، اما گمان می‌رود در اوایل قرن بیستم، شمال جغرافیایی واقعی و شمال مغناطیسی در مثلث برمودا همسو شدند که می‌توانسته منجر به خطاهای ناوبری شود.

گارد ساحلی ایالات متحده نیز هیچ خطر خاصی را در مثلث برمودا شناسایی نکرده است. همچنین یک مطالعه در سال ۲۰۱۳ میلادی که خطرناک‌ترین آب‌ها برای کشتیرانی را فهرست کرده بود، این منطقه را در فهرست خود قرار نداده است.

آمارها نیز نشان می‌دهد که با وجود حجم بالای ترافیک هوایی و دریایی همچنین طوفان‌های مکرر، از مثلث برمودا تعداد غیرعادی از تصادف و خرابی‌ گزارش نشده است.

شاید دلیل واقعی جلب شدن توجه‌ها به این منطقه، این باشد که مردم بطور طبیعی به سمت رمز و راز کشیده می‌شوند و به همین دلیل گزارش‌ها از ناپدید شدن‌ها، توجهات زیادی را به خود جلب می‌کرده است.

از قدرت این باورهای اسرارآمیز در سال‌های اخیر کاسته شده است؛ شاید به این دلیل که فناوری‌های مدرن به ما اجازه می‌دهد ترافیک‌های هوایی و دریایی را با دقت بیشتری ردیابی کنیم.

دیگر خبرها

  • معمای «مثلث برمودا»
  • هلاکت ۷۰ عضو گروه تروریستی «الشباب» در سومالی
  • آماده باش تمام عیار حماس برای نبرد با اسرائیل در رفح/ حمله موشکی حزب‌الله لبنان به سربازان اسرائیل/چرا حمله به رفح برای ارتش اسرائیل خطرناک است؟/آمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۳۸۸ نفر رسید
  • آماده باش تمام عیار حماس برای نبرد با اسرائیل در رفح/ حمله موشکی حزب‌الله لبنان به سربازان اسرائیل/چرا حمله به رفح برای ارتش اسرائیل خطرناک است؟
  • نبردی که تکلیف پیروز جنگ در شرق اوکراین را مشخص می‌کند/ چاسیویار؛ شهری که کلید دونباس را به کرملین تقدیم می‌کند +نقشه و تصاویر
  • برق مراکز برگزاری آزمون سراسری با موفقیت و بدون نقص تامین شد
  • برگزاری بیش از ۲۵ تظاهرات در ادلب برای سرنگونی «الجولانی»
  • تامین برق مراکز برگزاری آزمون سراسری با موفقیت انجام شد
  • هر تهدیدی علیه ایران را در نطفه خفه خواهیم کرد
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی آماده رونمایی است