Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-20@03:45:50 GMT

رویدادهای نمایشگاهی محرکی برای توسعه اقتصاد است

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۰۹۰۳۳

رویدادهای نمایشگاهی محرکی برای توسعه اقتصاد است

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان گفت: شرکت نمایشگاه ها یک وظیفه ذاتی و یک رسالت اجتماعی بر عهده دارد و اگر رکود در جامعه وجود دارد ما به عنوان شرکت نمایشگاه خودمان را در آن سهیم و مقصر می دانیم.

به گزارش خبرنگار ایمنا علی یارمحمدیان صبح امروز دوشنبه- در کنگره تکنولوژی های نوین در فضای سبز شهری که در اتاق بازرگانی اصفهان در حال برگزاری است، اظهار کرد: روز گذشته شانزدهمین نمایشگاه بین المللی جامع صنعت کشاورزی افتتاح شد و به گفته مسئولان یکی از باکیفیت ترین و تخصصی ترین نمایشگاه های کشاورزی در سطح کشور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: لزوم توجه به مقوله خلاقیت اهمیت بسیار کلیدی پیدا کرده و بسیاری از تحلیل گران و کارشناسان خلاقیت و نوآوری را سرچشمه اقتصادی می دانند و از آن به عنوان سرمایه خلاق نام می برند.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان افزود: سرمایه خلاق عامل و برآیند سه فاکتور انسان های خلاق مکان های خلاق و فناوری های نوین و خلاقانه است.
انسان های خلاق انسان هایی با استعداد هستند که تنها در یک حوزه فعالیت می کنند و استعداد و خلاقیت خود را شکوفا می‌کنند که محدود به قسمتی از جامعه نیستند بلکه همه افراد یک جامعه می توانند خلاق باشند.

وی گفت: بر اساس تئوری هوش های چندگانه حداقل ۹ خلاقیت و هوش از جمله هوش موسیقایی، ادبی، کلامی، درون فردی، تصویری و غیره شناسایی شده و مهم مکانی است که بتواند این هوش در آن مستعد و شکوفا شود.

یارمحمدیان تصریح کرد: مراکز خلاق مراکزی است که برای انسان های خلاق آزادی و تنوع فعالیت وجود داشته باشد و می تواند خلاقیت آن را در آن بروز دهد. یک مرکز دانش بنیان می تواند یک مرکز خلاقیت باشد یک سانس تئاتر یا سینما را می تواند به عنوان مرکز خلاق شناخت چرا که تنوع فعالیت ها و آزادی فعالیت در آن محل می تواند آنرا به مرکز خلاق معرفی کند.

وی خاطرنشان کرد: یک کنگره ای که برگزار می شود انسان هایی از یک قشر و صنف در آن وجود دارند که می تواند مرکز خلاق باشد. به طور معمول مراکز خلاق، مراکزی است که از یک صنف افراد در کنار هم جمع می شوند و تبادل افکار و ایده می کنند که باعث هم افزایی می شود.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان افزود: برگزاری یک نمایشگاه به دلیل اینکه افراد یک صنف را به صورت خوشه ای در کنار هم نگه می دارد یک مرکز خلاق است.

وی اظهار کرد: شرکت نمایشگاه های بین المللی اصفهان بسیار مفتخر است که توانسته این کنگره را با همکاری سازمان پارک ها و فضای سبز شهری برگزار کند و بتواند یک مرکز خلاق ایجاد کند تا صاحب نظران و کارشناسان به ایده پرداز بپردازند.

یارمحمدیان گفت: شرکت نمایشگاه ها یک وظیفه ذاتی و یک رسالت اجتماعی بر عهده دارد که رسالت اجتماعی برای ما اهمیت فوق العاده ای دارد اگر رکود در جامعه وجود دارد ما به عنوان شرکت نمایشگاه خودمان را در آن سهیم و مقصر می دانیم. از بار این مسئولیت فرار نمی کنیم چرا که رسالت اجتماعی ما رونق اقتصادی است که باید به سهم خودمان این رونق را بوجود آوریم.

وی اظهار کرد: برگزاری رویدادهای اقتصادی به صورت هفتگی که در شهر اصفهان توسط شرکت نمایشگاه ها برگزار شود می تواند محرکی برای توسعه اقتصادی و رونق اقتصادی باشد اگر در مسایل اجتماعی و فرهنگی نیز مشکلاتی وجود دارد، خودمان را مسئول می دانیم و هر فردی در هر مسئولیتی نمی تواند خودش را تبرئه کند و در برابر مسائل فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی خود را باید مسئول بداند.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان گفت: شرکت نمایشگاه ها خود را در جهت رفع مشکلات مسئول می داند یکی از شاخص های اجتماعی امروزه فضای سبز و مبحث زیست محیطی است. شرکت نمایشگاه بین المللی استان اصفهان با طراحی و اجرای چنین کنگره هایی سعی دارد رسالت اجتماعی خود را در این زمینه انجام دهد.

وی افزود: همانطور که مدیریت شهر، مغز شهر، تجارت قلب شهر و فضای سبز هم ریه یک شهر است و برای تک تک افراد جامعه اهمیت دارد.

یارمحمدیان گفت: شرکت نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان سعی دارد در تمام زمینه های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به وظیفه و رسالت خود عمل کند و امیدواریم دیگران نیز به رسالت خود عمل کنند.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۰۹۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از برگزاری رویدادهای گردشگری شناسنامه‌دار در کرمانشاه حمایت می‌کنیم

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه شورای توسعه گردشگری استان را تقویت می‌کنیم، گفت: لازم است سراغ رویکردهای جدید و خلاقانه در حوزه گردشگری برویم و از تکرار کارهای کهنه و کم ثمر پرهیز کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی امروز _ جمعه سی و یکم فروردین _ در جلسه‌ای با مدیران تشکل‌های گردشگری استان کرمانشاه اظهار کرد: مرز مشترک ما با کشور همسایه با ویژگی‌هایی که دارد که برای مردم استان می‌تواند بسیار اثرگذار و توسعه آفرین باشد.

وی با بیان اینکه باید آرمانی بیندیشیم و واقعی عمل کنیم، افزود: ما در استان وارث وضعیتی هستیم که باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن از آن به سمت مطلوب عبور کنیم.

استاندار کرمانشاه با اشاره به مشکلات فرودگاه کرمانشاه که از گذشته به ارث رسیده است، گفت: در زمان مناسب با حداقل هزینه می‌توانستند این پروژه را به سامان برسانند ولی متأسفانه انجام نشده است.

وی تصریح کرد: پروژه بازسازی کامل باند فرودگاه در دست انجام است که امیدواریم در آینده نزدیک باند اصلی شروع به فعالیت کند.

صحرایی در ادامه با اشاره به مشکلات راه آهن کرمانشاه، افتتاح آن را در دولت قبل زودهنگام و پیش از تکمیل پروژه خواند و گفت: برای تکمیل پروژه قطار کرمانشاه و افزایش سرعت آن حداقل هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز هست.

وی در ادامه به بهسازی راه‌های استان اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۲۸۰ کیلومتر از راه‌های استان به برکت اربعین بهسازی شد و بخش مهمی از نقاط حادثه خیز استان اصلاح شده است.

استاندار کرمانشاه افزود: در حوزه تقویت مرزها نیز اتفاقات بسیار مناسبی در استان افتاده که سال گذشته مرز مسافری شوشمی نیز به عنوان یک مطالبه بازگشایی شده است.

وی ادامه داد: سال گذشته همچنین بیش از ۷۰۰ سرویس بهداشتی در مسیرهای اصلی احداث و بازسازی کامل شده است که به گردشگران و زوار عتبات عالیات خدمات ارائه می‌کنند.

صحرایی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در حوزه معرفی استان با مشکلات متعددی مواجه هستیم که میراث‌فرهنگی باید برای آن چاره اندیشی کند، گفت: از برگزاری رویدادهای شناسنامه دار حمایت می‌کنیم و با هیچ رویدادی که بانی آن مشخص و تعریف شده باشد مشکلی نداریم.

وی گفت: برنامه‌های گنگ و بی سند آسیب‌زا هستند و نقطه قوت گردشگری استان را به ضعف تبدیل می‌کنند، اما رویدادهای تعریف شده و مشخص مورد تأیید همه دستگاه‌ها خواهد بود.

تقویت شورای توسعه گردشگری کرمانشاه

استاندار کرمانشاه در ادامه با تاکید بر برنامه‌ریزی برای تقویت شورای توسعه گردشگری استان، اظهار کرد: امسال ضمن توجه و تقویت سایر بخش‌ها، با تمرکز بیشتر به گردشگری توجه خواهیم کرد و با یک نگاه وسیع تقویت شورای توسعه گردشگری استان را در دستور کار قرار می‌دهیم.

وی با بیان اینکه میراث‌فرهنگی باید در فضای مردمی ما درست و پررنگ معرفی شود، افزود: یکی از مباحثی که باید به آن پرداخته شود، ورود به مجموعه فعالیت‌های فرهنگ گردشگری است.

صحرایی تصریح کرد: در خود استان نیازمند ترویج سفرهای استانی هستیم تا خود مردم استان داشته‌های ما را ببینند و بشناسند و به عنوان بهترین مروجان کرمانشاه را معرفی کنند.

وی برپایی هفته‌های گردشگری در شهرستان‌ها با انواع مشوق‌ها برای تشویق مردم به سفر را یکی از راهکارهای پیشنهادی عنوان کرد و گفت: توجه به مباحث فرهنگ گردشگری ازاهمیت ویژه‌ای برخوردار است، برای مثال اقامتگاه‌های بوم‌گردی باید به گونه‌ای عمل کنند که به فرهنگ گردشگری روستاها آسیبی نزند و گردشگران باید متوجه شوند که وارد یک اقلیم فرهنگی می‌شوند که باید الزامات و بایسته‌های فرهنگی را پذیرفته و به آن احترام بگذارند.

استاندار کرمانشاه دعوت ملی و بین‌المللی را مرحله بعد معرفی استان عنوان کرد و گفت: باید تلاش کنیم با معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان به زبان‌های بین‌المللی کرمانشاه را به خوبی به جهانیان بشناسانیم.

وی توسعه اقدامات گردشگری در مجموعه ادارات، رونق گردشگری کوهستان و گردشگری دفاع مقدس و نیز اربعین را قله گردشگری استان توصیف کرد و گفت: پرداختن به مرز خسروی در طول سال باید مورد توجه رسانه‌ها قرار گیرد و ما بتوانیم برای تردد بیش از ۱۵ هزار کامیون دار از مرز پرویزخان برنامه‌ریزی کنیم که خانواده‌هایشان بیایند و از کرمانشاه دیدن کنند.

صحرایی در خاتمه با تاکید بر رویکردهای جدید و پرهیز از تکرار کارهای کهنه و کم ثمر در حوزه گردشگری، گفت: گردشگری باید با تعریف درست و جذب همراهی‌های روز افزون تبدیل به سکه رایج مردم کرمانشاه شود.

کد خبر 746040

دیگر خبرها

  • از برگزاری رویدادهای گردشگری شناسنامه‌دار در کرمانشاه حمایت می‌کنیم
  • خبرنگاران بازوی رسانه‌ای سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران می‌شوند
  • اختصاص فضای بیشتر به نمایشگاه کتاب با توسعه مصلی
  • نمایشگاه خودروها و موتورسیکلت‌های کلاسیک تا ۲ اردیبهشت در اصفهان دایر است
  • نمایشگاه خودروها و موتورسیکلت‌های کلاسیک تا دوم اردیبهشت در اصفهان دایر است
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در بزرگترین نمایشگاه پزشکی آسیا
  • برپایی رویداد «مانوین» با نگاهی نوآورانه به نیازهای روز جامعه
  • حضور شرکت‌های دانش‌‍‌بنیان ایرانی در نمایشگاه جنوب شرق آسیا
  • تضمین رشد اقتصاد در سایه سرمایه‌گذاری شرکت‌های جوان دانش‌ محور
  • ۳۴۰ شرکت ایرانی و خارجی در نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده و بهداشتی