Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد- ایرنا- معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی وزارت آموزش و پرورش گفت: در پی تلاشها و توجه دولت تدبیر و امید به بحث سوادآموزی طی یک سال اخیر یک میلیون و 500 هزار نفر در سطح کشور باسواد شده اند.

علی باقرزاده روز دوشنبه در نشست سالانه شورای نهضت سوادآموزی و شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی در مشهد افزود: همچنین با حمایت دولت پس از هشت سال وقفه نشست شورای عالی پشتیبانی سوادآموزی تشکیل شد و طی یک سال اخیر تاکنون 68 مصوبه آن به تایید هیات دولت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: این شورا در استانها نیز 350 نشست با 2 هزار و 25 مصوبه داشته است. نتیجه همگرایی بوجود آمده در دستگاههای مختلف و توجه دولت به این امر در ارتقای 85 صدم درصدی باسوادی در کشور طی یک سال اخیر نقش فراوانی داشت و بر این اساس یک و نیم میلیون نفر از بیسوادان در سطح کشور باسواد شده اند.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی وزارت آموزش و پرورش گفت: ظرف سالهای 1386 تا 1390 میزان بیسوادی در ایران دو دهم درصد رشد کرد و 400 هزار نفر به جمعیت بیسوادان اضافه شد. 12 استان کشور در این سالها دچار افزایش بیسوادی شدند.
وی در ادامه به امضای 'سند آموزی برای همه' از سوی 176 کشور جهان اشاره و بیان کرد: بر این اساس می بایست طی سالهای 2000 تا 2015 میلادی میزان بیسوادی در کشورها کم می شد. خوشبختانه میزان باسوادی ایرانیان در دنیا طی این سالها رشد کرده است.
باقرزاده بدون اشاره به آمار بیشتر افزود: طی سالهای 1391 تا 1395 میزان باسوادی در ایران سه برابر 15 سال گذشته رشد کرده است.
وی ادامه داد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز راهبردهای متعددی برای توسعه باسوادی تعیین کرده که شامل توسعه آموزش دوره پیش دبستانی، تاکید بر آموزشهای پایه، عمق بخشی به یادگیری و تبدیل معلم کارمند به معلم راهبر است. معلم عامل تحول و مدرسه محل تحول است بنابراین باید در این ارتباط توجه ویژه صورت گیرد.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی وزارت آموزش و پرورش به وضعیت خوب سوادآموزی در خراسان رضوی نیز اشاره و بیان کرد: در گروه سنی 10 تا 19 سال میزان باسوادی این استان 98.8 است. هم اکنون حدود 11 هزار نفر بیسواد مطلق در خراسان رضوی وجود دارند. در افراد 10 تا 29 ساله که جمعیت مولد محسوب می شوند میزان با سوادی 91.8 درصد است و در سنین 15 تا 24 سال نیز با سوادی 98.2 درصد و به معنای وجود 16 هزار و 600 نفر بیسواد در این استان است.
خبرنگار: آرزو جاودانی **انتشار: حسین کریم زاده
7496/1858

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۰۹۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟

فرهنگیان به بهانه روز معلم از دغدغه‌های خود در دیدار با مسئولان گفتند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هر سال در آستانه روز معلم با فرهنگیان که همکلام می‌شویم از مشکلات مختلف و تجارب شیرین خود در طول سال‌ها تدریس می‌گویند.

خاطرات شیرینی که عمدتاً در ارتباط با دانش‌آموزان و کمک به آنها شکل می‌گیرد اما مشکلات که تعدادشان هم کم نیست، سال‌هاست ثابت بوده و در حال تکرار است و گویی اراده‌ای برای حل آنها وجود ندارد.

معیشت، کلاس‌های شلوغ مدارس دولتی و افت کیفیت در این مدارس، دلزدگی و بی انگیزه بودن دانش‌آموزان برای درس خواندن به دلیل محتوای آموزشی غیرکاربردی و.... از جمله مشکلاتی است که ریشه کهن در نظام آموزش و پرورش ایران دارد.

به بهانه روز معلم/بازی، شادی و کودکی در متفاوت‌ترین کلاس درس

جعفر عالی‌پور؛ دکترای تخصصی از دانشگاه شهید بهشتی، مدرس  دانشگاه فرهنگیان و دبیر علوم تجربی از استان چهارمحال بختیاری با اشاره به دیدار فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور گفت: در دیدار با رئیس‌جمهور نکات مختلفی از سوی فرهنگیان به عنوان مشکلات آموزش و پرورش مطرح شد.

وی افزود: یادگیری در مدارس باید پایدار باشد و اگر می‌خواهیم در سطح جهانی رقابت داشته باشیم باید یادگیری در مدارس مفهومی باشد و این موضوع نیاز به ابزار و وسایل دارد.

مدرس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه یادگیری مفهومی یعنی دانش‌آموز از طریق انجام آزمایش و فعالیت‌های مختلف به دانش برسد نه اینکه بر حفظیات تأکید شود، گفت: یکی از دغدغه‌های معلمان تجهیز مدارس دولتی و اجرای رتبه‌بندی به نحو احسنت بود که در دیدار با رئیس جمهور ذکر شد.

عالی‌پور ادامه داد: امیدواریم روزی برسد که به جای شعار عمل کنیم، هر چه در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری کنیم در تمام جنبه‌های کشور شاهد رشد خواهیم بود.

همچنین سلمان رستمی؛ دانشجوی دکترای تکنولوژی آموزشی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب دغدغه‌های بسیاری در حوزه آموزش دارند و آن را به گوش مسئولان می‌رسانند، گفت: در جلسه دیدار فرهنگیان با رئیس جمهور به عنوان سخنران تأکید کردم که تمام جامعه باید به فکر ترمیم و گسترش آموزش و پرورش باشد و اگر این اتفاق بیفتد، توسعه سریع‌تری خواهیم داشت همچنین معلمان باید خودشان را تجهیز کنند تا به درجه علمی بالا برسند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟
  • میزان بارندگی امروز در چهارمحال‌ و بختیاری اعلام شد
  • جزئیات ترمیم معدل داوطلبان کنکور اعلام شد
  • کاهش پرشدگی مهمترین منبع آبی دامغان
  • بافق دارای بالاترین میزان تراکم دانش آموزی در استان یزد
  • کسورات حقوق دانشجو معلمان به میزان خدمات دریافتی می شود
  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • دمای کشور در ۵۰ سال اخیر روندی افزایشی داشته است
  • حد نصاب تازه «جو بایدن» کمترین میزان محبوبیت رئیس جمهور در ۷۰ سال اخیر
  • تشویق ۲۱۱ سوادآموز استان سمنان