Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج- استاندار کردستان فعالیت و تولید مصالح ساختمانی بی کیفیت و فاقد استانداردهای لازم در کارگاه‌ها را غیر قابل توجیە دانست و گفت: کارخانه های شن و ماسه فاقد کیفیت باید پلمپ شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاە اطلاع رسانی استانداری کردستان، بهمن مرادنیا در جلسە شورای فنی استان در سنندج گفت: لازم است ادارە استاندارد کارخانەهای تولید شن و ماسە رابررسی مجدد کند و اگر محصول آنها فاقد کیفیت لازم بود با اتکا بە قانون و ابزارهای قانونی پلمپ شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکە ما با دو مشکل مصالح ساختمانی و نظارت اصولی در ساخت و سازها مواجە هستیم افزود: عدم نظارت مناسب وزدوبند در این بخش خسارات جبران ناپذیری را متوجە منافع مردم و کشور خواهد کرد کە جا دارد شورای فنی استان در این بخش ورود جدی داشتە باشد.

مرادنیا همچنین مردم را بە استفادە از مصالح مرغوب و دارای کیفیت برای ساختمان سازی تشویق کرد و افزود: مردم متوجە باشند کە هرگونە کوتاهی و صرفەجویی بی مورد در ساخت و سازها و عدم طلب نظارت فنی مشکل آفرین خواهد بود.

استاندار کردستان راە وشهرسازی، شهرداری ها و سازمان نظام مهندسی را دارای مسئولیت در بخش ساخت و ساز دانست و تاکید کرد: در این خصوص نباید کوچکترین اغماض و کوتاهی صورت بگیرد و هرجا قصوری صورت گرفتە باید با قدرت جلو آن گرفتە شود.

مرادنیا همچنین حضور رسانەها و صداوسیما برای آگاهی بخشی بە مردم را حایز اهمیت خواند و اظهار داشت: اساتید و دانشگاهیان با حضور در صداوسیما در خصوص بلایای طبیعی، نحو مواجە مردم و تشویق آنان بە استفادە از مصالح ساختمانی دارای استاندارد اطلاع رسانی کنند.

وی با بیان اینکە مصوبات این شورا باید کاملا اجرایی ونسبت بە مصوبات آن حساسیت وجود داشتە باشد گفت: با توجە بە اهمیت موضوع ضروری است جلسات شورای فنی بصورت ماهیانە برگزار شود.

استاندار کردستان در ادامە سخنان خود بە وجود مشکل اقتصادی در کارخانە سیمان کردستان اشارە کرد و گفت: دستگاه های اجرایی برای ساخت و سازهایشان خرید سیمان از این کارخانە و دیگر مصالح را از تولیدات داخل استان مورد توجە جدی قرار دهند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۱۰۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از محیط زیست مهم‌ترین اصل فعالیت‌های تولیدی است

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: مهمترین موضوع در اجرای هر طرح صنعتی و تولیدی حفاظت از محیط زیست است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، عباس علی‌آبادی پیش از ظهر امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جریان سفر به استان مرکزی و حضور در سی و دومین همایش سالانه مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اراک، اظهار کرد: حفاظت و صیانت از سلامت جامعه و مردم در موضوع آب و خاک و هوا که سه عنصر مهم سلامت انسان و زمین است در گرو فعالیت حفاظت محیط زیست است.

وی با بیان اینکه در صورتی که به این مهم متعهد نباشیم انسان الهی نیستیم، افزود: رفع مخاطرات زیست‌محیطی واحدهای تولیدی و صنعتی در اولویت قرار دارد و مهندسان مکانیک کشور باید دو چالش مهم آب و هوای کشور را رفع کنند.

وزیر صمت با بیان اینکه آلودگی هوا یکی از بزرگترین چالش‌های شهر اراک است، خاطرنشان کرد: مهندسان مکانیک در یک بازه زمانی اقدام به تأسیس یک نیروگاه برای تأمین برق کردند که این نیروگاه حتی اگر گاز مصرف و از مصرف مازوت خودداری کند، باز هم با پدیده اینورژن و گازهای گلخانه‌ای همراه است؛ بنابراین امروز این مهندسان برای رفع این آلودگی باید راهکار کاربردی و ایده ارائه دهند.

علی‌آبادی با بیان اینکه برای کاهش آلودگی هوا تمام اتوبوس‌ها و خودروها در اراک باید برقی شود، تصریح کرد: جهش تولید بدون مشارکت مردم و تولید جذاب محقق نمی‌شود، به همین دلیل باید تولید جذاب شود و بسیاری از اقدامات انجام و موانع پیش روی بخش تولید با ارائه راهکار مناسب رفع شود.

وی اضافه کرد: ایران اسلامی امروز صاحب فناوری در بخش‌های مختلف است و مهندسان مکانیک در بخش‌های مختلف درخشیده‌اند، اما انتقاداتی نیز وجود دارد.

وزیر صمت ادامه داد: مهندسی مکانیک امروز در ترکیب با سایر علوم جلوه‌های تازه‌ای از بیومکانیک، بی و مکاترونیک را خلق کرده‌اند، وقت آن رسیده است که یک گام به جلو حرکت کنیم چراکه دنیا در آستانه تحول تازه و حرکت به سمت هوشمندی است.

علی‌آبادی با بیان اینکه کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر استان مرکزی طرحی ارزشمند و ابتکاری منطقی و ریشه‌ای است، تاکید کرد: این کنسرسیوم در راستای فرمایشات رهبری شکل گرفته است و برای تأسیس نهاد مالی و منابع لازم برای اقدامات پیش‌بینی شده لازم است از تمام مردم استان مرکزی دعوت شود تا در آن عضو شوند.

وی گفت: افراد حتی با سرمایه‌های بسیار ناچیز نیز می‌توانند عضو این کنسرسیوم شوند و پروژه‌های بزرگی را انجام دهند.

وزیر صمت با بیان اینکه این وزارتخانه از شرکت‌هایی که در زمینه صادرات فعالیت دارند همه جانبه حمایت می‌کند، افزود: تمام امکانات مادی و معنوی این وزارتخانه در اختیار صادرکنندگان است تا محصولات خود را بفروشند و صادر کند، البته ارز را باید صادرکنندگان و تولیدکنندگان با تولید و صادرات خلق کنند.

کد خبر 751478

دیگر خبرها

  • لایحه‌ مالیاتی دولت برای سرمایه‌گذاری بیشتر در تولید
  • برگزاری انتخابات شبکه‌های تخصصی سازمان‌های مردم نهاد کردستان
  • بیجار قطب تولید گندم در کشور است / لزوم رفع مشکلات مردم
  • چگونگی نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدی در کارگاه‌ها و مشاغل خانگی
  • «کاهش تخلفات و کنترل جدی ساخت و سازها» اولویت مدیریت شهری است
  • برای کاهش تخلفات شهری باید تغییر نگاه جدی صورت گیرد
  • حفاظت از محیط زیست مهم‌ترین اصل فعالیت‌های تولیدی است
  • نحوه تولید پروفیل زد سوله
  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی