Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از پایان یافتن اغتشاشات اخیر در هفته‌های گذشته، نحوه کشته‌شدن‌ و هویت فردی در سنندج در اثنای این اغتشاشات به مسئله برخی رسانه‌های بیگانه تبدیل شد و درباره آن حواشی به وجود آوردند.

رسانه‌‌های بیگانه در این زمینه مدعی شدند که "سارو قهرمانی" شهروندی است که در حین اغتشاشات شهر سنندج بازداشت و پس از چند روز، جنازه وی که در آن آثار ضرب و شتم وجود داشته، به خانواده‌اش تحویل داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رسانه‌ها همچنین ادعا کردند که "سارو قهرمانی" پیشتر به دلیل "هواداری از احزاب کُرد" بازداشت شده بود.

همزمان با تلاش رسانه‌های خارجی برای جعل هویت و نحوه کشته‌شدن این فرد، برخی در داخل کشور نیز که سابقه محکومیت امنیتی و هواداری از فتنه 88 را دارند، به حمایت از  "سارو قهرمانی" پرداخته تا جایی که او را "شهید" و در تعبیر دیگر او را "کارگر ساده رستوران"، "پیک موتوری" و "آرام و محجوب" نامیدند.


مهدی محمودیان فعال اصلاح‌طلب و از محکومان امنیتی فتنه 88، سارو قهرمانی عضو گروهک کومله را "شهید" خطاب کرد


بهاره رهنما، هنرپیشه می‌گوید سارو قهرمانی آرام و محجوب بوده و مدتی در رستورانش پیک موتوری بوده است

اما سئوال اینجاست که "سارو قهرمانی" کیست، آیا او به خاطر اغتشاشات اخیر بازداشت و پس از شکنجه‌شدن، کشته شده است؟ آیا او صرفاً یک شهروندی معمولی یا کارگر ساده رستوران یک هنرپیشه بوده، واقعیت ماجرا چیست؟

** سارو قهرمانی کیست؟

سارو قهرمانی متولد 1372  بوده که به دلیل ارتباط داشتن باگروهک‌ تروریستی کومله و تلاش برای ترور یک فرد در سال 91 توسط دستگاه‌های امنیتی بازدداشت و طی مراحل قضایی به تحمل 5 سال حبس محکوم می‌شود اما به دلیل رافت اسلامی پس از گذراندن 2 سال از زندان آزاد می‌شود. آن طور که پدر "سارو" اعلام کرده، وی پس از آزادی دوباره به گروهک کومله پیوسته و اندکی بعد هم توسط همین گروهک به سلاح تجهیز شده است.

از سویی فرماندار سنندج درباره سوابق بزهکاری "قهرمانی" می‌گوید: "وی  دارای سوابق متعدد از جمله تهدید و ارعاب شهروندان و حمل سلاح غیر مجاز بوده است".

 

 

به گفته این مقام دولتی کشته شدن سارو قهرمانی در نارآرامی‌های اخیر، صحت ندارد، بلکه وی روز 4 دی ماه در یک پارکینگ‌ شهر سنندج اقدام به تهدید مسلحانه یکی از شهروندان می‌کند و دقایقی بعد از محل متواری می‌شود که در این ارتباط فرد تهدید شده از او نزد پلیس شکایت کرده و نهایتا سارو قهرمانی وقتی به همراه یکی از مرتبطین خود تحت تعقیب ماموران قرار می‌گیرد، بدون توجه به فرمان ایست ماموران سعی به فرار کرده و سپس به سمت ماموران تیراندازی می‌کند ولی در جریان درگیری با ماموران، کشته می‌شود که مستندات آن نیز وجود دارد.

پیش از این نیز، در یک مورد مشابه، برخی اکانت‌ها مخالف جمهوری اسلامی در فضای مجازی، یک عامل سرویس‌های بیگانه که همسرش نیز عضو رسمی گروهک تروریستی پژاک بوده را اقدامی عجیب، زندانی امنیتی معرفی کرده و توانستند هشتگی درباره وی را به ترند جهانی تبدیل کنند.

به تازگی تصاویری به دست خبرنگار تسنیم رسیده که نشان می‌دهد سارو قهرمانی مسلح بوده و با خودروهایی که آرم گروهک تروریستی کومله روی آن حک شده، عکس یادگاری گرفته است. در ذیل چند تصویر از سارو قهرمانی با حمل سلاح را مشاهده کنید:

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۱۱۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی

محسن رضایی مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه بیش از هزار و ۴۰۰ کانون فرهنگی هنری مساجد در استان، گفت: حدود ۱۰ درصد این تعداد، پارسال به عضویت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در استان درآمده‌اند که نشان دهنده جذابیت فعالیت در این مراکز است.

وی اضافه کرد: حدود ۵۰ درصد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در آذربایجان‌غربی مربوط به روستاها است که نقش بسزایی در شکوفایی استعداد‌ها و توان‌افزایی نوجوانان روستایی دارد.

رضایی تصریح کرد: همچنین ۳۰۰ کانون فرهنگی هنری در آذربایجان‌غربی ویژه بانوان فعالیت می‌کند که از این تعداد ۸۶ کانون پارسال ایجاد شده و اقبال روزافزون دختران به سمت فعالیت‌های فرهنگی و هنری را نشان می‌دهد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان‌غربی در ادامه گفت: بخش مهمی از فعالیت‌های این کانون‌ها در بستر مسجد شکل می‌گیرد و اهتمام ویژه این نهاد، ایجاد جذابیت با زبان هنر شامل سرود و تئاتر برای حضور در فضای مسجد برای نوجوانان و جوانان است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • عزت‌الله ضرغامی دست به اسلحه شد + فیلم | واکنش اطرافیان را ببینید
  • اهمیت عضویت ایران در کمیسیون بین‌المللی الکتروتکنیک
  • نقش ماموستا ملااحمد فخری در مبارزه با گروهک‌های معاند کم نظیر بود
  • درگیری دوباره در اردوگاه تروریست‌های سوری
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • ۱۷ قبضه اسلحه‌کمری در پیرانشهر کشف شد
  • کشف ۱۷ قبضه کُلت کمری در پیرانشهر
  • راه اندازی سایت شبکه‌های تخصصی سمن‌های جوانان
  • جامائیکا کشور مستقل فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت
  • آلبانی، اعضای گروهک منافقین را مسترد کند