Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از انتشار گزارش " روستای نصرت آباد خاش زیر سایه بی مهری است" و پیگیری خبرنگار تفتان ما در این خصوص مجتبی شجاعی بخشدار مرکزی خاش از حل مشکلات این روستا خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از تفتان ما، روستای نصرت آباد خاش به دلیل اینکه در حاشیه این شهر قرار گرفته است متاسفانه اهالی این روستا از کمترین امکانات محروم هستند و هیچ مسئول و متولی برای حل مشکلات آنان برنامه ریزی نکرده است که این مسئله سبب گلایه و اعتراض بسیاری از ساکنان این روستا شده بود که این سوژه در دست پیگیری این پایگاه خبری تحلیلی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مشکلات روستای نصرت آباد خاش به زودی حل می شود
مجتبی شجاعی در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما اظهار کرد: رسیدگی و پیگیری مشکلات روستاهای حاشیه شهر به ویژه روستای نصرت آباد بخش مرکزی از اولویتها و ضرورتهای اجرایی شهرستان است که به زودی زیرسازی معابر و حفر چاه آب شرب در این روستا آغاز می شود.

وی با بیان اینکه حاشیه نشینی و سکونت گاههای غیررسمی پاشنه آشیل توسعه شهرها هستند، تصریح کرد: روستای نصرت آباد با جمعیتی قابل توجه در صورت بی توجهی و غفلت می تواند آسیب  اجتماعی و فرهنگی جدی برای شهرستان ایجاد کند.

شجاعی با بیان اینکه همه دستگاها باید با تفکر دوراندیشی همگام با فرمانداری و بخشداری به این روستا خدمت کنند، گفت: برنامه ریزی برای بهسازی روستای نصرت آباد با پشتیبانی فرمانداری شهرستان اجرایی می شود.

وی خاطرنشان کرد: در آستانه دهه مبارک فجر، طرحهای تاثیرگذار و خوبی در حوزه های مختلف اموزشی، کشاورزی، جاده، آبرسانی، برق و غیره در دهستان کارواندر آماده بهره برداری است که به لحاظ حجم و بهره مندی خانوار، از درجه ممتازی برخوردار است .

بخشدار بخش مرکزی خاش یادآور شد: توجه به مباحث آموزشی، تامین آب شرب و برق و ایجاد زیرساختها و اجرای پروژه های بهداشتی و غیره در مناطق روستایی با هدف حمایت از روستائیان از اولویت های مهم است.

وی با بیان اینکه مسئله مهم آب و کمبود آن چالش جدی آتی خواهد بود، گفت: تصمیمات و طرحها در حوزه آب باید با دوراندیشی و آینده پژوهی و باور عمومی در سطح جامعه و مسئولین نسبت به این بخش حساس صورت پذیرد.

شجاعی ادامه داد: مسئله مهم و حیاتی آب تعارف بردار نیست و مستقیم با حیات و زندگی مردم گره خورده و منشور دینی و قرآنی بهترین دستورالعمل و شیوه نامه گذر از بحران کم‌آبی است .

وی تصریح کرد:  طی ماه جاری با بهره برداری از چاه شهرک توحید آباد، مشکل کمبود آب افزون بر ۲۰ روستا و نزدیک بر یک هزار خانوار حل خواهد شد.

شجاعی اذعان کرد: با هدف رفع سریع مشکل کمبود آب روستای توحید آباد و تعدادی روستاهای دیگر و در حالی که پیش بینی اعتباری از محل کمیته برنامه ریزی شهرستان جهت حفر چاه و تجهیز آن صورت گرفته بود، برای نخستین بار به همت خیرین بومی و دهیاران و پس از تامین بخشی از تجهیزات توسط آبفار و پیگیری های حوزه عمرانی فرمانداری چاه جدید به زودی وارد مدار می شود.

وی اظهار کرد: تعریف شدن پروژه های ملی در این شرایط سخت مالی کاری ارزشمند و خدمتی بزرگ به مردم محروم است .

انتهای پیام/ه

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۱۱۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است

رئیس شورای شهرستان بن گفت: بخش شیدا از لحاظ زیرساختی بسیار ضعیف است و تقاضا می‌شود به این بخش در تخصیص اعتبارات نگاه ویژه‌ای شود.

محمود بهارلویی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه بخش شیدا از لحاظ زیرساختی بسیار ضعیف است و تقاضا می‌شود به این بخش در تخصیص اعتبارات نگاه ویژه‌ای شود، اظهار کرد: اخذ مجوز ماده ۲۳ برای سالن ورزشی، ورودی و خروجی شهر یان‌چشمه جهت ایجاد میدان و بلوار ورودی و تخصیص اعتبار بهره‌برداری فاضلاب شهر بن پس از گذشت قریب به ۳۵ سال از کلنگ‌زنی پروژه، از مطالبات اولویت‌دار مردم این شهرستان است.

وی افزود: تخصیص اعتبار جهت بهره‌برداری سه‌راهی بارده به تومانک و احداث زیرگذر یا روگذر نیز از دیگر تقاضاهای مردم شهرستان است.

رئیس شورای شهرستان بن با اشاره به لزوم تخصیص اعتبار جهت بهره‌برداری جاده ترانزیتی بن به سد زاینده‌رود اضافه کرد: ۲۰ میلیارد از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی به شهرستان تعلق گرفته است و تکمیل این جاده باید در اولویت قرار گیرد.

بهارلویی تاکید کرد: تدابیر لازم در خصوص آسفالت و زیرسازی معابر روستاهای حیدری، شیخ شبان، بارده، تومانک، لارک، آزادگان، پهنا، شهر وردنجان و شهر بن، همچنین احداث زیرگذر یا روگذر روستای لارک و ترمیم و روکش آسفالت جاده پهنا به آزادگان اتخاذ شود.

کد خبر 749185

دیگر خبرها

  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • توسعه خط انتقال آب روستای آبخورده شهرستان پیرانشهر
  • ۶ روستای شهرستان درمیان آبرسانی می شود
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است
  • مطالبات مردم روستاهای آبپخش پیگیری می‌شود
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان