Web Analytics Made Easy - Statcounter

دریافت 4 MB خرم‌آباد - گفتگوی خانواده‌های جان‌باختگان حادثه نفت‌کش «سانچی» را در این فیلم مشاهده می‌کنید.

خبرگزاری مهر- گروه استان‌ها: نفتکش سانچی روز ۲۵ آذرماه ۱۳۹۶ بندر عسلویه را با محموله میعانات گازی به مقصد یکی از بنادر کره جنوبی ترک کرد و روز شنبه (۱۶ دی‌ماه)  ساعت هشت شب به‌وقت محلی با یک کشتی فله‌بر تحت پرچم هنگ‌کنگ و با خدمه چینی برخورد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳۲ سرنشین این نفتکش، شامل ۳۰ ایرانی و دو بنگلادشی بودند که ۳ پیکر کشف‌شده است، این کشتی روز یکشنبه با همه خدمه، غرق شد.

در میان خدمه کشتی سانچی، سه لرستانی نیز حضور داشتند که دو نفر از آن‌ها اهل شهرستان بروجرد و دیگری نیز اهل شهرستان رومشگان بوده است. «عبدالکریم بشارتی پور» سرآشپز این نفت‌کش با ۳۳ سال سابقه کار و «محمد پیریایی» ۲۶ ساله مهندس نفت است که برای کارورزی در این نفت‌کش مشغول به فعالیت بوده است و هر دوی این افراد اهل شهرستان بروجرد بودند. همچنین «حسن رومیانی» دیگر خدمه این نفت‌کش اهل شهرستان رومشگان بوده که در این حادثه جان خود را از دست داد.

گفتگوی خانواده های بشارتی پور و پیریایی را در این مطلب می خوانید.

برادر من سرباز ولایت بود

برادر محمد پیرایی یکی از خدمه جانباخته نفتکش ایرانی در سخنانی با بیان اینکه آخرین بار در تاریخ ۱۷ آذر ماه و روز تولد «محمد» بود که با او صحبت کردم، گفت: البته در این تاریخ «محمد» بندر عباس بود و هنوز سفرشان شروع نشده بود و از آن تاریخ به بعد دیگر من با او صحبت نکردم اما سه تا چهار روز قبل از این حادثه با مادرم تماس گرفته بود.

وی گفت: این عزیزان به خصوص برادر من سرباز ولایت بودند.

یکی از بستگان محمد پیریایی با بیان اینکه عزیزان ما جلوی چشم ما داشتند می سوختند و نمی دانستیم به چه کسی دردمان را بگویم، گفت: حداقل انتظار ما این بوده که جناره های آنها را به ما برسانند.

مرگ عزیزان ما کمتر از شهادت نیست

فرزند «عبدالکریم بشارتی پور» یکی دیگر از جانباختگان حادثه نفتکش ایرانی نیز با بیان اینکه آخر شهریور امسال مراسم عروسی من بود و بعد از اینکه مراسم عروسی را به نحو احسن برگزار کرد دو هفته بعد عازم سفر شدند، گفت: تقریبا حدود سه ماهی است که پدرم را ندیدم.

وی گفت: پدر من تقریبا ۳۲ تا ۳۳ سال خدمت کرده است.

یکی دیگر از بستگان این جانباخته حادثه نفتکش ایرانی در سخنانی با بیان اینکه کار سختی که این عزیزان انجام می دادند کمتر از شهادت نیست، گفت: کسی که برای امرار معاش خانواده اش تلاش کرده و در این راه جان باخته، مرگش کمتر از شهادت نیست.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۱۲۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود

ایتنا - راهبران ناسا و بوئینگ به خبرنگاران گفتند که اولین ماموریت استارلاینر که کپسول دو فضانورد را به ایستگاه فضایی بین‌المللی می‌برد، به سمت تاریخ پرتاب تاریخی 6 مه نزدیک می‌شود.
ناسا و بوئینگ به این نتیجه رسیدند که این کپسول پس از تکمیل بررسی آزمایشی حیاتی پرواز در روز پنجشنبه آماده پرتاب است. بدون هیچ مشکلی، فضانوردان بوچ ویلمور و سونی ویلیامز عصر روز 6 مه سوار استارلاینر خواهند شد و با موشک United Launch Alliance Atlas V  به فضا خواهند رفت.

به گزارش ایتنا، حدود 24 ساعت بعد، دو فضانورد به ایستگاه فضایی بین‌المللی می‌رسند و حدود یک هفته در آنجا می‌مانند. استارلاینر به ایستگاه متصل خواهد ماند و این دو نفر از آن برای بازگشت به زمین استفاده خواهند کرد. در مجموع پنج چتر نجات، استارلاینر را از سرعت مداری فوق‌العاده کم می‌کنند تا فرود نرم در جایی در غرب ایالات متحده را امکان‌پذیر کنند.

این دومین پرواز استارلاینر به ایستگاه فضایی بین‌المللی است؛ اولین پرواز، یک ماموریت بدون خدمه به نام آزمایش پرواز مداری-2، در ماه مه 2022 انجام شد. اگر بوئینگ و ناسا نتوانند ماموریت تاریخ 6 می را انجام دهند، فرصت‌های پرتاب دیگری در 7، 10 و 11 می وجود دارد.

اهمیت این ماموریت را نمی‌توان دست کم گرفت. ناسا در سال 2011 برنامه خدمه تجاری (CCP) را برای خرید خدمات حمل و نقل فضانوردان از صنایع خصوصی ایجاد کرد. ناسا اسپیس‌ایکس را تحت یک قرارداد چند میلیارد دلاری انتخاب کرد. اما برخلاف اسپیس ایکس که هر شش ماموریت را طبق قرارداد اصلی به همراه موارد دیگر تکمیل کرده است، استارلاینر بوئینگ به دلیل مشکلات فنی متعدد به شدت به تعویق افتاده است.

بوئینگ به دلیل این تاخیرها بیش از 1.5 میلیارد دلار هزینه‌های اضافی را متحمل شده است. این غول هوافضا اخیراً  به دلیل خرابی در واحد هواپیمای تجاری خود با نظارت تجاری مواجه شده است. اوایل سال جاری اعلام شد که دیو کالهون، مدیرعامل بوئینگ در پایان سال 2024 از سمت خود کناره گیری می‌کند.

برای ناسا، یک فضاپیمای جدید به معنای دوبرابر کردن منابع حمل و نقل فضانوردان آمریکا و معرفی درجه‌ای از افزونگی مورد نیاز به برنامه پروازهای فضایی انسانی آژانس است. اگر بوئینگ این آزمایش را انجام دهد، استارلاینر به گواهینامه نهایی خود دست خواهد یافت و می‌تواند ماموریت‌های منظم خود را تحت قرارداد CCP آغاز کند.

ناسا تشخیص داد که احتمال از دست دادن خدمه با این ماموریت استارلاینر 1 در 295 است که بالاتر از احتمال 1 در 270 مورد نیاز ناسا است. جیم فری، معاون ناسا، گفت: « جان اعضای خدمه ما، سونی ویلیامز و بوچ ویلمور، در خطر است. ما اصلاً آن را ساده نمی‌گیریم.»

دیگر خبرها

  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • دیدار دانشجویان دانشگاه آزاد یزد با خانواده شهید سرسنگی
  • تعداد جان‌باختگان سیل در افغانستان افزایش یافت
  • واکنش کلوپ به درگیری اش با صلاح؛ مشکلی نیست!
  • تشدید دوباره حملات انصارالله یمن: پهپاد آمریکایی و نفتکش انگلیسی هدف قرار گرفتند
  • خانواده شهید نسیم افغانی پس از سال‌ها شناسایی شدند
  • کشف ۳۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در خاتم
  • امیرعبداللهیان: موضوع انسانی رهایی خدمه کشتی توقیف‌شده مورد توجه جدی ماست
  • بررسی آخرین وضعیت کشتی توقیف شده اسراییلی حامل پرچم پرتغال | امیر عبداللهیان: موضوع انسانی رهایی خدمه کشتی، مورد توجه جدی ماست
  • پهپاد آمریکا و نفتکش انگلیس هدف قرار گرفت