Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه منابع طبیعی مازندران گفت: شرکت سایپا زمین را به امور زمین و آنها به منابع طبیعی تحویل داد و در حال حاضر در مراحل پایانی انتقال به دانشگاه منابع طبیعی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا غلام‌علی رنجبر در گفت‌وگو با خبرنگار میانخبر، درباره آخرین وضعیت زمینی که در بخش گهرباران شهرستان میاندورود به شرکت سایپا واگذار شده بود، اظهار کرد: شرکت سایپا زمین را به امور زمین و آنها به منابع طبیعی تحویل داد و در حال حاضر در مراحل پایانی انتقال به دانشگاه منابع طبیعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه شرکت سایپا زمین را تحویل داد اما وسایل آنها از جمله کانکس و ... جا گذاشته شد، به همین دلیل به شرط پرداخت هزینه کرد سایپا، زمین را تحویل گرفتیم، افزود: شرکت سایپا ارزش هزینه‌های خود را 600 میلیون تومان عنوان کرد اما برآورد ما 400 میلیون بود و بر همین اساس توافق نامه امضا شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه منابع طبیعی مازندران وسعت این زمین را 100 هکتار بیان کرد و گفت: طبق توافقات گذشته 60 هکتار به بنیاد مسکن برای ساخت مسکن مهر داده شده بود و 40 هکتار به دانشگاه منابع طبیعی، اما تعاونی مسکن مهر 14 هکتار از زمین 40 هکتاری دانشگاه را بدون اطلاع ما برای ساخت مسکن مهر سند گرفت.

این مسئول تصریح کرد: اما منابع طبیعی اعلام کرد که زمین یکپارچه است و کاربری آن تغییر نمی‌کند و سازمان بازرسی هم به تغییر کاربری ایراد گرفت، به همین دلیل در حال حاضر قرار است بر اساس ماده 69 کل زمین به دانشگاه برگردد.

رنجبر با بیان اینکه در این زمین 11 برنامه از سوی دانشگاه به اجرا گذاشته خواهد شد که بخش اعظم کارها انجام شده است، خاطرنشان کرد: 40 هکتار را زیر کشت زمستانه بردیم و نزدیک به 15 هکتار زیر کشت بهاره می‌رود و نزدیک به 30 هکتار غیرقابل کشت است.

وی در ادامه یادآور شد: حدود 30 هکتار از این زمین در هفته درختکاری زیر کشت جنگل زراعت خواهد رفت و در مکان‌هایی که شورآب است برنامه شورورزی اجرا و گیاهان شور دوست کشت خواهد شد.

این استاد دانشگاه درباره دیگر برنامه‌های این دانشگاه، اظهار کرد: انجام کارهای ژنتیکی روی گوسفندان زل، ژرم پلاس انار که در آن گونه‌های مختلف انار در کشور را اینجا می‌کاریم تا ژنتیک آن را حفظ کنیم و همچنین پرورش و صادرات اسبچه خزری را خواهیم داشت.

رنجبر به اجرای طرح کلان ملی در این زمین مانند استفاده از آب شور برای کشاورزی، صنعت و شرب اشاره کرد و گفت: برای اجرای این برنامه‌ها مجوزات لازم را گرفتیم و منابع مالی آن از محل درآمد دانشگاه تامین خواهد شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه منابع طبیعی مازندران در پایان با بیان اینکه این زمین، نمونه کارهای مختلف علمی و کشاورزی در کشور خواهد بود، بیان کرد: دانشجویان دوره فوق لیسانس نیز در این مکان می‌توانند پایان نامه خود را بگذرانند.     انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۱۲۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فریدونشهرگفت: تاکنون بیش از ۵۰۰ سازه آبخیزداری شامل بند‌های خاکی، سنگی ملاتی و گابیونی به منظور ذخیره روان آب‌ها و جلوگیری از وقوع سیلاب در این شهرستان احداث شده است.


علی رحیمی میانگین بارش سالیانه نزولات جوی شهرستان فریدونشهررا بیش از ۵۵۰ میلیمتراعلام کرد و افزود: در سال‌های گذشته حجم زیادی از این بارش‌ها به صورت روان آب و سیلاب ازشهرستان به صورت روان آب یا سیلاب خارج می‌شد یا باعث خسارت‌هایی به عرصه‌های کشاورزی و منابع طبیعی می‌شد که با احداث سازه‌های آبخیزداری ۸۰ درصد روان آب‌ها و سیلاب‌ها مهار شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


وی گفت: طرح‌های آبخیزداری وبیولوژیکی در حوزه‌های آبخیزداری پشتکوه، قلعه سرخ و میدانک و پلاسجان باهدف ذخیره سازی روان آب‌ها، کنترل سیلاب ها، جلوگیری از فرسایش خاک و افزایش نفوذ پذیری آب در سفره‌های زیرزمینی شهرستان در دو سال گذشته با بیش از ۸۰ میلیارد ریال اجرا شده است.


کارشناس آبخیزداری منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فریدونشهر هم گفت: این شهرستان یکی از سرشاخه‌های اصلی سه سد مهم کشور، زاینده رود، کارون و دز است، که احداث سازه‌های آبخیزداری نقش مهمی در کاهش ورود رسوبات ناشی از فرسایش خاک به این سد‌ها دارد.


سیامک اسفنانی افزود: جلوگیری از فرسایش خاک، تکمیل چرخه کربن، احیاء و حفظ محیط زیست و منابع طبیعی، پیشگیری از خسارات و آسیب‌های سیل و تغذیه چشمه ها، قنوات و سفره‌های زیرزمینی ازمهمترین اهداف و فواید اجرای طرح‌های آبخیزداری است.

دیگر خبرها

  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور نوشهر از زبان رئیس منابع طبیعی
  • دست سودجویان از ۱۱ هکتار زمین‌های ملی شاهرود کوتاه شد
  • برخورد قاطع دستگاه قضا با متعرضین اراضی ملی و منابع طبیعی
  • رئیس دادگستری مازندران به متعرضین منابع طبیعی هشدار داد
  • مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم
  • ‌ تعیین تکلیف ۷۲۸ هکتار اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • رفع تصرف ۲۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان طارم
  • رفع تصرف یک هکتار از اراضی ملی بابل
  • آزادسازی یک هکتار از اراضی ملی بابل