Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سمنان- ايرنا- رييس اداره منابع طبيعي و آبخيزداري آرادان گفت: راه اندازي واحدهاي بسته بندي و فرآوري گياه دارويي باريجه براي افزايش اشتغال و جلوگيري از مهاجرت در 20 روستاي اين شهرستان ضروري است.

اميرحسين شاه حسيني روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود : شهرستان آرادان ظرفيت توليد سالانه بيش از 20 تن شيرابه باريجه را دارد و بايد با راه اندازي فرآوري اين گياه دارويي ارزشمند زمينه افزايش اشتغال پايدار را در اين منطقه فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهارداشت : در 9 ماه سال جاري بيش از 200 کيلوگرم بذر باريجه با همکاري سازمان هاي مردم نهاد در مراتع آرادان کشت شد و براساس برآوردهاي اوليه بخش قابل توجه اي از اين گياهان دارويي براي باردهي رويش دارند.
وي خاطرنشان کرد : درسمنان شيره باريجه به ازاي يک کيلوگرم 2 ميليون ريال به فروش مي رسد در حالي که اگر صنعت و فرآوري براي بسته بندي اين محصول در آرادان ساماندهي شود مي توان هر 100 گرم از اين گياه دارويي را به قيمت پنج ميليون ريال به فروش رساند.
رييس اداره منابع طبيعي و آبخيزداري آرادان با بيان اين که اين شهرستان يکي از محروم ترين مناطق استان به دليل تخصيص نيافتن منابع است، گفت: در سال گذشته فقط 2 درصد از اعتبارات ملي و استاني براي جلوگيري از مهار بيابانزايي به فرمانداري اين شهرستان تخصيص يافت.
شاه حسيني با بيان اين که، شهرستان آردان در مجاورت کانون بادي قرار دارد که اگر اين کانون‌هاي مخرب طبيعي مهار نشود، مشکلات متعددي را براي مردم به وجود مي آورد، گفت: با تخصيص اعتبار و کاشت تاغ در پنج هزار هکتار از کانون هاي بادي، مي توان از فرسايش خاک در شهرستان آرادان جلوگيري کرد.
وي ادامه داد : کمبود نيروي انساني يکي از دغدغه هاي اساسي در اداره منابع طبيعي شهرستان آرادان است و فقط 2 نيروي حفاظتي در عرصه هاي طبيعي شهرستان آرادان حضور دارد.
رييس اداره منابع طبيعي و آبخيزداري شهرستان آرادان افزود: 2 نيرو از نيروهاي حفاظتي و اداري اين اداره در سال 95بازنشسته شدند که جذب نيروي هاي متخصص در اين اداره براي ادامه فعاليت هاي مؤثر اجتناب ناپذير است.
شهرستان آرادان 471 هزار هکتار عرصه هاي منابع طبيعي دارد.
7339/ 6026
*خبرنگار: محمدرضا يوسف نژاد ** انتشار دهنده : جانعلي فتحي
براي آگاهي از تازه‌ترين اخبار و رويدادها در استان سمنان به نشاني IRNASEMNAN@ کانال اخبار ايرنا سمنان مراجعه کنيد.
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۱۳۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است

حجت الاسلام حمیدی بر رفع موانع تولید در استان کرمان تاکید کرد و گفت:دستگاه قضائی استان حمایت از بنگاه‌های تولیدی و تحقق شعار سال را تکلیف خود می‌داند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان بیان داشت: نامگذاری سال به نام جهش تولید با مشارکت مردم اقدام هوشمندانه‌ای از سوی رهبر معظم انقلاب بود که مردم را در فعالیت‌های تولیدی دخیل کردند.

رییس شورای قضایی استان کرمان افزود: مسئولان باید درخصوص مشارکت مردم در تحقق شعار سال اعتماد سازی کنند تاسرمایه‌های خرد و کلان مردم به سمت تولید سوق داده شود در صورتی که زمینه سرمایه گذاری مردم در تولید فراهم نشود، این سرمایه‌ها به سمت بازار‌های دلالی (از جمله طلا و سکه) می‌رود.

وی گفت: هرکجا که مردم پای کار اقتصاد آمدند و سرمایه گذاری کردند شاهد بهبود وضعیت اقتصاد کشور و معیشت مردم هستیم.

نماینده عالی قوه قضائیه در کرمان اظهار داشت: سرمایه گذاران بخش خصوصی گلایه مندند که مسئولان همکاری نمی‌کنند و برخی قوانین و مقررات دست و پاگیر است و مانع از صادرات یا جهش تولید می‌گردد.

بايد سرمایه مردم به سمت تولید و اشتغال سوق داده شود

او افزود: بایستی مسئولان تدابیری بیاندیشند و آسیب شناسی کنند تا سرمایه مردم به سمت تولید و اشتغال سوق داده شود.

رئیس کل دادگستری استان کرمان در ادامه با اشاره به اینکه تشکیل دادگاه‌های تجاری، مهم و ضروری است و بایستی هرچه سریعتر راه اندازی شود، گفت: آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس است و هنوز تصویب نشده در حالی که لایحه کارشناسی و خوبی است و خیلی از مسائل قضایی و حقوقی بنگاه‌های تولیدی در ان لحاظ شده است.

وی با اشاره به اینکه این لایحه تشکیلات خوبی برای دادگاه‌های تجاری در نظر گرفته، افزود: امیدواریم هر چه سریع‌تر به صحن علنی مجلس برود و تصویب شود تا بشود از فعالان اقتصادی حمایت‌های قانونی صورت بپذیرد.

دیگر خبرها

  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • چند خبر از شهرستان های نیشابور، بردسکن و فریمان
  • شکسته شدن بند خاکی در روستای بیجورد بردسکن بر اثر سیلاب
  • کدورت آب شرب جوانرود در پی طغیان چشمه کاوات
  • مستقر شدن بالگرد در لرستان برای جلوگیری از آتش‌سوزی احتمالی ضروری است
  • (ویدیو) فرآیند فرآوری و بسته بندی «خرچنگ برفی» در کارخانه
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند
  • ۲ تن چوب تاغ قاچاق در محور فولاد محله_مازندران کشف شد