Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید حسین رحیمی کشاورز نمونه تولید کننده گندم دیم بیجار با بیان اینکه مکانیزه کردن کشاورزی تاثیر بسزایی در افزایش تولید دارد ، گفت: تا کنون 4 عنوان کشاورز نمونه استانی و کشوری را کسب کرده ام.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بیجار بام ایران، بیجار قبل از جنگ بین الملل اول ، منطقه ای آباد و دارای ابنیه و آثار تاریخی بوده و از نظر اقتصادی قابل توجه و از جهت اینکه بر سر راه تبریز و عتبات به عنوان «تبریز کوچک» قرار گرفته حائز اهمیت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقتصاد این منطقه متکی به کشاورزی ، دامداری و صنایع دستی است.

در زراعت و باغداری ، علاوه بر میزان مهارت و تخصص ، نوع مالکیت و نحوه استفاده از از امکانات و نحوه استفاده از امکانات و داشتن وسایل فنی و زمین مناسب در کشاوزی دخالت خاصی دارد.

در شهرستان بیجار زراعت اصلی با کشت غلات است که گندم در رتبه اول و به غله استان کردستان مشهور است و سپس جو که بیشتر به مصرف دام ها می رسد ، رایج و معمول است.

 با توجه به کاهش بارندگی در چند سال اخیر کشاورزان این دیار با مشکلات زیادی رو به رو بوده اند ، اما با این اوصاف باز هم در تولید گندم مقام اول استان را کسب کردند و هر ساله کشاورزی نمونه در سطح کشوری داشته ایم.

سید حسین رحیمی یکی از کشاورزان گندم کار بیجاری است که مفتخر به کسب عنوان تولید کننده برتر گندم دیم در سال مزین به شعار اقتصاد مقاومتی،تولیدو اشتغال شده است.

در همین راستا گفت و گوی با سید حسین رحیمی که بعنوان مسئول نظام صنفی  کشاورزان بیجار هم است داشته ایم که در ادامه می خوانید:

 

ضمن تبریک موفقیت حضرتعالی بعنوان کشاورز نمونه بفرمائید چند سال به شغل کشاورزی مشغول هستید ؟

 بنده30سال است به کار کشاورزی ودامپروری مشغول هستم  و در طول این چند سال بارها با توکل به خدا و راهنمائی مهندسین جهادکشاورزی و تلاش خود توانستم بعنوان کشاورز نمونه معرفی شوم.

در سال1382گندم کارنمونه کشوری در زراعت گندم دیم، درسال 1389 مددکار ترویجی شهرستان، درسال 1391کشاورز نمونه استانی ، در سال 1393 کشاورز نمونه کشوری در محصول گندم، دریافت لوح تقدیراز دست سردار رجبی به جهت ارائه تدبیر در افزایش تولیدگندم دیم و سال زرائی 95هم بعنوان کشاورزنمونه کشوری معرفی شده ام.

 

میزان برداشت سالیانه گندم مزرعه شما چقدر است ؟

کشتزار بنده به صورت دیم است و هر ساله بصورت میانگین نزدیک به سیصد هکتار سطح زیر کشت گندم دیم دارم و برداشت هم به حمد خدا خوب بوده است.

 

در خصوص مشکلات کشاورزی در شهرستان بیجار برایمان بگویید ؟

در شهرستان بیجار با توجه به این که کشاورزان اکثر دیم کار هستند با مشکلات خیلی زیادی روبه رو هستند ، از جمله بالا بودن نرخ تسهیلات بانکی، دیر پرداخت شدن بهای گندم چون کشاورزان بیجاری اکثریت گندم کارهستنداین بزرگترین مشکل است که البته این مشکل کشوری است و مختص بیجار نیست و بزرگترین مشکل دیگر کشاورزان این منطقه نداشتن بیمه تامین ا جتماعی است.

 

انتظارات شما از مسئولان ؟؟

باتوجه به خشکسالی اخیر از مسئولان تقاضا داریم در پرداخت وامهای کم بهره به کشاورزان و تمدید وامهای بخش کشاورزی که هیچگاه انجام نشده همکاری بیشتری داشته باشند و تسهیل در پرداخت پول خسارت بیمه محصولات کشاورزی که بعد شش ماه هنوز پرداخت نشده است.

 

کشاورزی شما سنتی است یا مکانیزه و مکانیزه کردن ادوات کشاورزی چه تاثیری در میزان تولید دارد ؟

کشاورزی بنده مکانیزه است، زیرا کشاورزی مکانیزه تاثیربسزای درتولید دارد تا جای که کشاورزی مکانیزه در بعضی مواقع تولیدات را دو برابرافزایش میدهد .

جا داردکه از همین تریبون ازمدیریت محترم جهادکشاورزی بیجار مهندس عباسی و همکاران وی تشکرکنم که در چند سال اخیردر راستای مکانیزه کردن بخش کشاورزی وتسهیل در واگذاری تراکتور وکمپاین به کشاورزان بیجارکمک شایان نمودنده اند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۱۳۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت

سیدمهدی هاشمی مدیرکل ثبت اسناد و‌املاک استان کرمان در سفر به شهرستان جیرفت، با بخشدار مرکزی و دهیاران این شهرستان دیدار و پیرامون مزایای صدور اسناد مالکیت و در اولویت قرار گرفتن حدنگاری اراضی کشاورزی طی امسال گفت و گو کرد.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان در این آیین اظهار داشت: با توجه به شعار سال و نقش پررنگ صدور اسناد اراضی کشاورزی در رونق تولیدات کشاورزی و ارتقای امنیت غذایی، حدنگاری باغ‌ها و اراضی زراعی در اولویت قرار گرفته است.

وی افزود: صدور اسناد رسمی مالکیت، علاوه بر کاهش اختلافات ملکی و ایجاد امنیت خاطر در مالکین، بستر استفاده از تسهیلات بانکی را فراهم می‌کند و کشاورزان می‌توانند در خصوص بهره‌مندی از تجهیزات نوین کشاورزی و افزایش سطح زیر کشت اقدام کنند.

هاشمی ضمن اشاره به اینکه بخش عمده هزینه‌های مربوط به صدور اسناد حدنگار کشاورزی، مربوط به تهیه و تولید نقشه است، تصریح کرد: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برای برداشتن بار مالی تهیه نقشه از دوش کشاورزان اعتبارات ویژه‌ای در نظر گرفته است.

وی بیان داشت: در این زمینه برای ۱۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان کرمان قرارداد نقشه‌برداری منعقد شده است که ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان جیرفت در قالب این قرارداد‌ها نقشه‌برداری می‌شود و با توجه به پیشرفت خوب رفع تداخلات در این شهرستان، میزان مساحت قرارداد‌های این شهرستان در ماه‌های آتی افزایش خواهد یافت.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان همچنین از اتصال شرکت‌ها به سامانه‌های ثبت اسناد خبر داد و گفت: با هدف صرفه‌جویی در وقت و هزینه کشاورزان، علاوه بر تهیه رایگان نقشه، تشکیل و پیگیری پرونده نیز از سوی شرکت‌ها صورت می‌گیرد.

هاشمی با اشاره به محدودیت بازه زمانی فعالیت شرکت‌ها، تصریح کرد: در حال حاضر بهترین فرصت برای هویت‌بخشی به اراضی کشاورزی فراهم شده است و شایسته است بخشداران، دهیاران و کشاورزان، نهایت همکاری را با شرکت‌های مشاور این اداره کل داشته باشند تا خروجی لازم حاصل شود.

میثم امیری بخشدار مرکزی جیرفت نیز فاقد سند بودن اراضی کشاورزی را برای کشاورزان مشکل‌آفرین و عامل کاهش انگیزه زارعین توصیف و در خصوص همکاری دهیاران با طرح سنددار کردن اراضی کشاورزی اعلام آمادگی کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • انعقاد ۴۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • انعقاد ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت