Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، محمدکاظم چقازردی، مدیرعامل بانک سپه با اشاره به شرایط قبل از تحریم ناعادلانه بانک در سال ۱۳۸۶، افزود: قبل از تحریم‌ها سهم بانک سپه از کل گشایش اعتبارات ارزی ۷.۵ میلیارد دلار بود ولی از سال ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۴ در دوران تحریم امکان انجام فعالیت ارزی از بانک سلب شد؛ اما با توجه به اعتماد مردم به بانک سپه و تجربه متراکم و استحکام بانک، به لطف خدا با رفع تحریم‌های ظالمانه، مجددا فعالیت‌های ارزی بانک با قوت آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چقازردی به افتتاح ساختمان جدید شعبه پاریس و تجهیز و افزایش سرمایه این شعبه و بازگشت آن به فاز عملیاتی پس از تحریم‌ها اشاره کرد و افزود: با تدابیر اتخاذ شده ساختمانی در شان نظام بانکی و بانک سپه خریداری و افتتاح شد.

برنامه بانک برای واگذاری دارایی‌های مازاد و شرکت‌های تابعه

مدیرعامل بانک سپه با اشاره به تکالیف و الزامات قانونی برای واگذاری شرکت سرمایه‌گذاری امید اظهارداشت: در اجرای دستور رییس‌جمهور و وزیر امور اقتصاد و دارایی در خصوص واگذاری دارائی‌های مازاد و شرکت‌های تابعه، ان شاءالله در یک برنامه زمانی مشخص واگذاری‌ها را انجام می‌دهیم.

وی با تشکر از زحمات علی عسکری مدیرعامل پیشین شرکت سرمایه‌گذاری امید گفت: وی یک مدیر حرفه‌ای سالم، با وجدان کاری و دارای پشتکار و درایت است، اثر وجودی وی در شرکت امید و بانک سپه، اثر خوب و ماندگار است و طی حدود دو سال مدیریت در مجموعه بزرگ امید کارنامه خوبی از خود به جا گذاشته است.

رییس هیات‌مدیره بانک سپه، احمد ابراهیمی مدیرعامل جدید شرکت سرمایه‌گذاری امید را از مدیران با تجربه در بخش‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری معرفی کرد که اشراف خوبی به مجموعه شرکت‌های امید دارد.

کفایت سرمایه بانک سپه طی دو سال اخیر به استاندارد جهانی نزدیک و به ۱۰.۵ درصد رسید

مدیرعامل، آماری از عملکرد بانک در مقطع زمانی آذر ۹۴ تا آذر ۹۶ ارائه داد و گفت: مهم‌ترین مساله برای یک بانک تاثیرگذار و توانمند، بحث سرمایه است، سرمایه پایه بانک طی ۲ سال ۷.۴ برابر رشد داشته و نسبت کفایت سرمایه بانک که قبل از تحریم‌ها ۲ درصد بود، به ۱۰.۵ درصد رسیده است.

چقازردی با اشاره به موضوع اضافه برداشت از منابع بانک مرکزی بیان کرد: آذر ۱۳۹۴ حساب بانک سپه نزد بانک مرکزی منفی بود، خوشبختانه در حال حاضر نه تنها حسابمان نزد بانک مرکزی مثبت است بلکه طی این دو سال همیشه در بازار بین بانکی در موقعیت وام‌دهی قرار داشته‌ایم.

رشد ۸۱ درصدی سپرده‌ها، پرداخت تسهیلات به ۳۶ هزار بنگاه تولیدی 

وی رشد ۸۱ درصدی کل سپرده‌ها و سپرده‌های موثر بانک، رشد ۴۲ درصدی تسهیلات اعطایی، پرداخت تسهیلات به ۳۶ هزار بنگاه کوچک و متوسط اقتصادی کشور را از دیگر اقدامات بانک سپه برشمرد و تصریح کرد: در طرح ضربتی وام قرض‌الحسنه ازدواج از این بانک به عنوان یکی از بانک‌های برتر کشور تقدیر شد و در خصوص طرح رونق تولید جز چهار بانک اول کشور در ارائه تسهیلات به واحدهای مولد هستیم.

رییس هیات‌مدیره، عاملیت بانک سپه در پروژه‌های عظیم و استراتژیک کشور همچون ابرپروژه مهار و تنظیم آب‌های مرزی و پالایش گاز بید بلند، کاهش نسبت مطالبات غیر جاری به تسهیلات اعطایی و رشد ۳۸۷ درصدی نقدینگی را از دیگر موفقیت‌ها و تاثیرگذاری بانک سپه در عرصه کلان اقتصادی کشور برشمرد.

وی تجهیز و بازسازی موزه بانک سپه را به عنوان اقدامی برای حفظ داشته‌های ارزشمند و معرفی تاریخ نخستین بانک ایرانی بسیار حائز اهمیت دانست و از حاضران درمراسم تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت امید دعوت کرد که از موزه بانک سپه بازدید کنند.

انتهای پیام

true برچسب ها : ارز بانک بانک سپه true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۱۴۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند

آفتاب‌‌نیوز :

خبرگزاری فارس نوشت: پس از انتشار این نامه و حواشی آن، عده‌ای از کارشناسان می‌گویند تهیه این نامه و انتشار آن مغرضانه و جهت فشار به دولت جهت تغییر سیاست‌های ارزی بود و از آن منظر که جمع‌کردن امضا‌های این نامه از سوی مدیرعامل بورس کالا دنبال شده است، شاید بتوان گفت موضوع به بروز برخی اختلافات در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی وزارت اقتصاد و بانک مرکزی مربوط است و مدیرعامل بورس کالا مأمور شده است از این طریق انتقاد از سیاست‌های ارزی را پررنگ‌تر کند.

‌چندی پیش بود که بانک مرکزی از ممنوعیت صدور گواهی سپرده طلا توسط بانک‌ها خبر داد؛ بورس کالا نیز در واکنش به این اقدام، ضمن مخالفت، تاکید کرد بازاری را غیر از بورس کالا برای مبادله گواهی سپرده قبول ندارد.

دوماه بعد از این بخشنامه بانک مرکزی، بورس کالا نیز با افتتاح نخستین خزانه غیربانکی طلا در بازار سرمایه، حجم موجودی طلا در خزانه‌های بورس کالا را به ۶ تن افزایش داد.

همچنین موضوع عرضه سکه و شمش طلا در مرکز مبادله ایران، موجب گلایه بورس کالا شد در حالی که بانک مرکزی معتقد است اگر قرار باشد به عنوان هاد متولی پاسخگوی بازار ارز، سکه و طلا باشم، قطعا مدیریت این بازار باید در مرکزی با نظارت بانک مرکزی انجام شود.

به هر حال نامه مذکور به دلیل تایید و تکذیب‌های مکرر سر و صدای زیادی ایجاد و به ذهنیت اختلافات وزارت اقتصاد با بانک مرکزی دامن زد.

پس از انتشار این نامه، احمد مهدوی، دبیرکل انجمن کارفرمایی صنعت پتروشیمی در مصاحبه‌ای گفت که نامه‌ای که در خصوص سیاست‌های ارزی و نحوه بازگشت ارز به نیما خطاب به رهبری نوشته شده وجهه قانونی ندارد، چون اولا اصلا خطاب به رهبر انقلاب نوشته نشده بود و با این عنوان از ما امضا نگرفتند، دوما قرار بود نامه تحویل برخی از مسئولان مربوطه مثل ئیس‌کل بانک مرکزی و معاون اول رئیس‌جمهور شود، سوما قرار بود اصلا این نامه منتشر نشود.

به گفته وی، این نامه از سوی آقای جهرمی مدیرعامل بورس کالا به ما ارسال شد تا آن را امضا کنیم؛ آقای جهرمی بورس کالا به من زنگ زد، گفت نامه علیه سیاست‌های بانک مرکزی را امضا کن، چیز بدی نیست.

وی افزود: این در حالی است که خود ما در انجمن پتروشیمی که بزرگ‌ترین صادرکننده کشور هستیم و بیشترین ارز را وارد کشور می‌کنیم نزد رئیس‌کل بانک مرکزی رفتیم و مسائل خود را مطرح کردیم و با نتیجه از جلسه خارج شدیم، هیچ مشکلی هم با سیاست ارزی بانک مرکزی نداریم و در هماهنگی کامل هستیم.

هوشنگ گودرزی، رئیس سندیکای صنایع آلومینیوم ایران درباره موضوعات مطرح‌شده درخصوص نامه مذکور گفت: اصلا قرار نبود این نامه رسانه‌ای شود، بورس کالا پیگیر امضای این نامه بود، طبق آنچه به ما گفته بودند این نامه خطاب به مسئولان رده بالای کشور نوشته شده بود و نامی به عنوان گیرنده نامه به ما گفته نشد‌.

رئیس سندیکای صنایع آلومینیوم ایران ادامه داد: تولیدکنندگان صنعت آلومینیوم مواد اولیه خود را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند. یعنی نزدیک به ارز بازار غیررسمی، اما فروش محصولات و تبدیل ارز آن با قیمت نرخ نیمایی انجام می‌شود که با این قیمت‌ها نمی‌توان کار کرد. برای اینکه مردم وارد تولید شوند باید این سیاست اصلاح شود.

گودرزی در پاسخ به این سوال که چرا این مشکلات با مسئولان دولت مطرح نشد و روش نامه‌نگاری انتخاب شد؟ گفت: در بیشتر مواقع مسئولان با صادرکنندگان و اتاق‌های بازرگانی مشورت نمی‌کنند و بعد از بروز مشکل تازه به یاد ما می‌افتند که بخش عمده‌ای از کار خراب شده است، ولی باید با مسئولان در این زمینه صحبت می‌شد.

فارس در پایان نوشت: نکته جالب ماجرای نامه مذکور به امضای این نامه توسط انجمن‌هایی مانند کفش و نساجی باز می‌گردد که صادرات آن‌ها بسیار ناچیز است و ارزی به سامانه نیما وارد نمی‌کنند. قطعا اختلاف در مدیریت‌ها اجتناب‌ناپذیر است، اما ضرورت دارد با همسویی بیشتر، اختلاف‌نظر‌های جزئی نیز در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی دولت مدیریت شده و به یک صدای واحد بینجامد.‌کاهش سرمایه‌گذاری در کشور، اتخاذ تصمیم‌های عجولانه در موضوعات اقتصادی، ایجاد نوسانات ارزی، کاهش هم‌صدایی در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی و به دنبال آن کوچک شدن سفره مردم، تنها بخشی کوچک از این اختلافات اقتصادی است که امیدواریم با ورود معاون اول رئیس‌جمهور و مدیریت اختلافات در تصمیم‌گیری، این مشکل نیز رفع شود.