Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی از بازنگری کلی برنامه درسی (کریکولوم) دکتری دندانپزشکی خبر داد و گفت: این برنامه با تغییرات جزیی به شورای عالی برنامه ریزی ارجاع شد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دکتر حسن رزمی دبیر شورای آموزش دندانپزشکی گفت: این برنامه با تغییرات جزئی به شورای عالی برنامه ریزی ارجاع شده است که در اولین فرصت ابلاغ خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به فعالیت‌های دبیرخانه آموزش دندانپزشکی از اولویت بندی تصمیمات بر حسب ضرورت و حساسیت و تعیین تکلیف کتاب ملی دندانپزشکی خبر داد و افزود: این کتاب با همکاری و زحمات اعضای هیات علمی در دانشکده‌های سراسر کشور و با محوریت دبیرخانه شورای دندانپزشکی و تخصصی و کارگروه دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گردآوری شده است.

دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی اظهار داشت: توسط جمعی از همکاران اشکالاتی به این کتاب وارد شده بود که مقرر شد با کمک اعضای هیات علمی نواقص آن برطرف شود تا بتوانیم به عنوان یک کتاب مرجع در فرآیند آموزش دوره دکتری و آزمون‌های دوره دستیاری از آن استفاده کنیم.

وی با اشاره به تعیین و تکلیف و ساماندهی اعضای هیات علمی که به صورت ضریب K. به دانشگاه‌های علوم پزشکی معرفی شده اند از پیگیری دغدغه‌های اعضای هیات علمی خبر داد.

رزمی از متمرکز شدن آزمون ملی دانش آموختگان خارج از کشور در پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و افزود: این آزمون که در گذشته به صورت پراکنده برگزار می‌شد طوری ساماندهی شد که دانش آموختگان با یک فرآیند مشترک ارزیابی شوند و از پراکندگی و بلاتکلیفی رهایی یابند.

وی به بحث ساماندهی رشته‌های پیرادندانپزشکی و حد واسط از جمله تکنسین رادیولوژی، تکنسین سلامت دهان، دستیار دندانپزشکی و منشی گری دندانپزشکی اشاره و خاطرنشان کرد: با توجه به فراهم نبودن زیرساخت‌های آموزشی مراکز متولی آموزش این دسته از دانشجویان و مشکلات بکارگیری و جذب آن‌ها مقرر شد یک توقف کوتاه مدت در جذب این دانشجویان داشته باشیم که بعد از حل مشکلات و نیاز سنجی دقیق این رشته ها، این فرآیند ادامه پیدا خواهد کرد.

دبیر شورای دندانپزشکی و تخصصی افزود: به عنوان مثال تربیت تکنسین‌های سلامت دهان یکی از مصوبات سال‌های اخیر در دبیرخانه شورای دندانپزشکی بوده در صورتی که هیچ برنامه ریزی در بکارگیری و جذب آن‌ها نشده و تا پایان سال نزدیک ۲ هزار تکنسین سلامت دهان فارغ التحصیل می‌شوند و بکارگیری و جذب آن‌ها یکی از نگرانی‌های مسئولان است.

وی با اشاره به بازدید‌های دوره‌ای از مراکز دانشگاهی جهت اعتباربخشی و راه اندازی کمیته‌های راهبردی جهت استفاده از نظرات کارشناسی آن‌ها اظهار داشت: ارتباط با انجمن‌های علمی تخصصی هم از دیگر اقدامات مهم دبیرخانه شورای دندانپزشکی و تخصصی است که در آن دو طرف انتظارات و مطالبات خود را جهت تقویت همکاری‌ها منعکس می‌کنند.

رزمی با اشاره به تشکیل شورای سیاستگذاری امور دندانپزشکی با حکم وزیر بهداشت از تعیین شاخص‌های هیات بورد و ساماندهی برنامه امتحانات دستیاری، ارتقا و بورد توسط این شورا خبر داد و افزود: با مرکز ملی آموزش‌های مهارت‌های بالینی حرفه‌ای جهت سیاستگذاری و برنامه ریزی در خصوص مرکز غیر مجاز مذاکراتی صورت گرفته تا بتوانیم محتوای این مرکز آموزشی را جهت خدمات دهی مناسب کنترل کنیم.

وی به طرح تحول و نوآوری آموزشی علوم پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان قطب دندانپزشکی کشور نام برد و اظهار داشت: توسعه آموزش‌های مجازی جزء ماموریت‌های کارگروه دندانپزشکی است که زیر نظر دبیرخانه شورای دندانپزشکی و تخصصی وظایف خود را انجام می‌دهد. منبع: خبرگزاری مهر

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۱۵۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود

 آیین تجلیل از استادان، مدرسان و گروه های علمی برتر فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور سردار قاسم رضایی جانشین فرماندهی کل انتظامی کشور و دیگر فرماندهان برگزار شد.

سردار محمدحسین حمیدی، معاون تربیت و آموزش فراجا با اشاره اقدامات تحولی برای پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت گفت: بازنگری در سرفصل ها و برنامه های عملیاتی رده ها با رویکرد مهارت محوری و عملیاتی، تبدیل دوره های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره های تخصصی مبتنی بر شغل و واکاوی و تحلیل عملیات های انتظامی با استفاده از خبرگان در مراکز اجرایی آموزش که در مسیر اجرا هستند.

حمیدی افزود: برنامه ریزی تحولی در فرآیند و محتوای دوره عالی با هدف تربیت سرمایه های راهبردی از جمله اقداماتی است که مستقیم با گروهای حامی این حوزه را هم بازنگری کنیم.

وی افزود: ارکان تربیت در آموزش فراجا به این شکل است که مربی همه کارکنان هستند، و در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می کنیم که در راستای بازنگری و به روز شدن آن ها اقداماتی صورت گرفته است.

حمیدی با اشاره به آمار گروه های علمی گفت: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشگاه امام حسن مجتبی، ۱۵ دانشگاه جامع و ۸ دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: همچنین ۲۷۷ هیات علمی ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی ۳۷۳۵ نفر ۷هزار و۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

حمیدی گفت: پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه ها بر اساس آن شکل می گیرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • پایان دوره آموزشی نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم پس از 21 نشست تخصصی
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • افزایش ۱۲ درصدی ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری پزشکی سال ۱۴۰۳
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • مراد صحرایی: در دولت سیزدهم مرگ سند ۲۰۳۰ را اجرا کردیم / تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • آغاز رقابت ۱۲ هزار داوطلب در پنجاه و یکمین آزمون دستیاری پزشکی
  • تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت
  • ویدئوی عجیب از وضعیت آموزشی دانشجویان دندانپزشکی