Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-27@14:09:02 GMT

کنگره با "تصمیم برجامی ترامپ" چه می‌کند؟

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۱۶۱۸۰

کنگره با 'تصمیم برجامی ترامپ' چه می‌کند؟


فرارو- تصمیم برجامی ترامپ به کنگره و سنا فشار آورده است.
به گزارش فرارو به نقل از واشینگتن‌اگزمینر، قانونگذاران آمریکایی اذعان کردند؛ اولتیماتوم برجامی ترامپ فشار بر مذاکره‌کنندگان کنگره که به دنبال تهیه لایحه‌ای برای ایجاد تغییر در برجام هستند، را بیشتر کرده است.
سناتور ران جانسون، عضو کمیته روابط خارجی سنا، گفت: "من فکر می‌کنم ما به تصویب چیزی نیاز داریم که کشورمان را در یک موقعیت بهتر قرار دهد، زیرا آن (چیز) به چیزی مربوط است که من معتقدم صرفا یک توافق وحشتناک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"
ترامپ تهدید کرده که اگر کنگره ظرف ۱۲۰ روز "بند‌های اصلاحی" درباره برنامه‌های هسته‌ای و موشکی ایران ایجاد نکند، او تحریم‌های هسته‌ای را بازخواهد گرداند.
سناتور کریس کونز، عضو دیگر کمیته روابط خارجی، روز پنجشنبه گذشته به گزارشگران گفت: "اعضای کنگره با حسن نیت، مشغول مذاکره بر سر اصلاحاتی معقول و متواضع در قانون بازبینی توافق هسته‌ای ایران (اینارا) هستند که به او (ترامپ) اجازه می‌دهد در رابطه با برجام، آسودگی بیشتری داشته باشد."
ترامپ در پیام روز جمعه‌اش به کنگره از لحن آرام اجتناب کرد. او گفت: "هرگونه قانونی که من امضا می‌کنم باید چهار جزء اساسی داشته باشد."
خواسته‌های ترامپ شامل دسترسی گسترده‌تر بازرسان بین‌المللی به سایت‌های ایران، دائمی کردن محدودیت‌های هسته‌ای و دستور کاری برای اعمال تحریم‌های "شدید" علیه برنامه موشک بالستیکی ایران است.
سناتور باب کورکر روز جمعه موضعی شبیه موضع ترامپ گرفت و تصریح کرد: "به درخواست رئیس‌جمهور، من با تیم امنیت ملی او و تعدادی از همکارانم در سنا از دو طیف، درباره راهی برای پرداختن به نقص‌های توافق (هسته‌ای) بدون نقض تعهدات آمریکا کار کردم. در چند ماه گذشته پیشرفت مهمی داشتیم. همانطور که امروز هنگامی که رئیس‌جمهور تماس گرفت به او گفتم، ما سرسختانه به کار برای بدست آوردن هدف مشترکمان ادامه خواهیم داد: یک توافق بهتر برای آمریکا که کارآمد و پایدار باشد و واقعا یک ایران مسلح به سلاح هسته‌ای را منع کند."
این در حالی است که همکاران دموکرات کورکر در کمیته روابط خارجی درباره تضعیف گفت‌وگو‌ها توسط ترامپ هشدار داده‌اند.
در همین رابطه، سناتور بن کاردین خاطرنشان کرد: (ترامپ) به جای اینکه خودش مذاکرات بین‌المللی درباره توافق (هسته‌ای) را رهبری کند، بیانیه‌های او خطرآفرین است. دیکته کردن مفاد نهایی مذاکرات احتمالی با کنگره و اروپا، دستیابی به این هدف را چالشی‌تر می‌کند.
سناتور جانسون ابراز امیدواری کرده که لفاظی تهاجمی ترامپ موضعشان را بدون ترک نهایی برجام، تقویت کند. او به این وبگاه گفت: من از این اعلامیه بسیار خرسند هستم. من حامی شدید لایحه احتمالی درباره کل توافق (هسته‌ای) ایران هستم.   با این حال جانسون افزود که "اصلاحات" باید به شکلی انجام گیرد که کل توافق را به پایان نرساند. پاره کردن برجام هیچ معنایی ندارد. شما می‌خواهید آن را بدون اینکه کسی به ایران پوشش عدم پای‌بندی بدهد، تقویت کنید. معتقدم که هدف کلی این تلاش این است.
یک منبع نزدیک به مذاکرات کنگره به واشینگتن‌اگزمینر گفته "اعلامیه رئیس‌جمهور، بدون شک به سنا برای آغاز تحرک فشار وارد می‌کند. کورکر از چپ و راست این مسئله را احساس خواهد کرد. اما چالش بزرگتر در کنگره خواهد بود. جایی که جمهوری‌خواهان درباره یک لایحه رقابتی مورد حمایت مخالفان ایران ائتلاف کرده‌اند. چشم‌انداز برای کورکر بد خواهد بود. زیرا شبیه این خواهد بود که (گویی) او درحال کمک به دموکرات‌هاست."

منبع: فرارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۱۶۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند

به گزارش خبرنگارسلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، هادی موسی‌خانی فوق تخصص آنکولوژی کودکان در نشست خبری کنگره دوسالانه بین‌المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» با بیان اینکه ۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرند، گفت:شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد که در محک به این موضوع توجه خاصی می‌شود.

وی با بیان اینکه اساتید حاضر در محک هیئت علمی‌های با سابقه دانشگاه هستند، گفت: در این بیمارستان پلن‌های درمانی خاصی برای درمان کودکان مبتلا به سرطان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه درصد درمان کودکان مبتلا به سرطان در کشور‌های توسعه یافته بین ۷۵ تا ۸۰ درصد است، گفت: در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان درمان می‌شوند، ما در محک تلاش می‌کنیم که این فاصله کاهش پیدا کند.
 
دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک نیز در این نشست تصریح کرد: کنگره کودکان ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد، این موضوع در کنگره مورد بحث قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه  بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

میترا قالیبان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان بیان کرد:هدف اول این کنگره این است که بگوییم که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحوه برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.


این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

روزسرخ جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها  کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودک سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند؛ ضمن اینکه از ابتدا تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است، گفت: حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود:مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • کریمی قدوسی و ادعای سلاح هسته ای!
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب از سرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان
  • زوایای پنهان دفاع مقدس برای نسل جدید بیان شود
  • آمریکا: برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تلاش می‌کنیم
  • دومین روز از اولین کنگره سراسری پیوند کلیه انجمن علمی پیوند کلیه ایران در بیمارستان فرهیختگان