Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@06:21:54 GMT

جشنواره غذای سالم در آب‌پخش برگزار شد

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۲۰۸۲۲

جشنواره غذای سالم در آب‌پخش برگزار شد

بوشهر - در آئینی با حضور مسئولان و دانش‌آموزان، جشنواره غذای سالم در پیش دبستانی رنگین کمان آبپخش برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام خداداد رضایی امام جمعه آبپخش عصر دوشنبه در جشنواره غذای سالم در پیش دبستانی رنگین کمان آبپخش اظهار داشت: مبداء پیدایش غذا از جانب خداوند است که برای تندرستی، تداوم حیات و توانمندی در انجام تـکـالیـف بـه انـسـان عـطا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: غذا و تغذیه در آموزه های دینی همچون سایر موضوعات، مورد توجه قرار گرفته است و سفارشات زیادی از جانب پیامبران و  ائمه معصومین(ع) درباره استفاده از غذاهای سالم مطرح شده است.

امام جمعه آبپخش بیان داشت: باید استفاده از غذاهای سالم و سنتی بخاطر ارزش فراوان در جامعه نهادینه شود و مردم بجای استفاده از غذاهای صنعتی ناسالم به استفاده از غذاهای سنتی و سالم روی آورند.

وی خاطرنشان کرد: نام گذاری پنجمین سوره قرآن به مائده (سفره غذایی)، از صفات خـداوند، رزاق و معطم بودن ، سوگند خداوند به غذا (والتین والزیتون)، درخواست مائده آسـمـانـی تـوسـط حـضـرت عیسی و درخواست غذا توسط حضرت موسی (ع ) هر کدام مهر تاییدی بر اهمیت غذا و تغذیه هستند.

پیشگیری و کنترل چاقی با تغذیه سالم

حمیرا دهقانی مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان نیز اظهار داشت: در جامعه امروز با توجه به افزایش روند بیماری های غیرواگیر از قبیل بیماری های قلبی، عروقی، دیابت، فشارخون و انواع سرطان‌ها، باید عوامل اصلی ایجاد این بیماری‌ها که تغذیه ناسالم و چاقی و اضافه وزن است کنترل شود.

وی با اشاره به نقش مهم خانواده‌ها در تغذیه سالم فرزندان اظهار داشت: خانواده‌ها در تغذیه سالم فرزندان نقش مهمی دارند و باید تلاش کنند با جایگزینی غذاهای سالم بجای انواع اغذیه ناسالم و فست فودی از چاق شدن فرزندانشان جلوگیری کنند.

مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان بیان داشت: غذاهای سنتی از ارزش بسیار بالایی برخوردارند و باید تلاش شود استفاده از اینگونه غذاهای سالم و مفید در جامعه نهادینه شود.

دهقانی با اشاره به نقش پررنگ وعده غذایی صبحانه در سلامتی افراد اظهار داشت: وعده های غذایی روزانه با اهمیت هستند و باید به موقع انجام شود ولی وعده غذایی صبحانه سالم بسیار با اهمیت است و باعث تعادل وزن و سلامتی فرد می شود.

وی خاطرنشان کرد: دادن میان وعده های سالم مثل انواع مغزها و میوه ها و بویژه خرما برای سلامتی و رشد فکری و ذهنی دانش آموزان بسیار موثر است.

این مسئول افزود: باید تلاش کنیم استفاده از فست فود ها و غذاهای ناسالم را در زندگی کم رنگ کنیم و به غذاهای سالم و سنتی بها دهیم و بر تحرک بدنی و جسمی بیفزاییم تا سلامتی و تندرستی همیشه همراه ما باشد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۲۰۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنیاد ایرانشناسی میزبان جشنواره فیلم اقوام شد

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی پیش از ظهر امروز در بنیاد ایران شناسی برگزار شد.

در ابتدای این نشست، پوستر جشنواره با حضور مهدی حیدری دبیر جشنواره و محمدحسین رجبی دوانی رئیس بنیاد ایرانشناسی و دبیر شورای سیاستگذاری این رویداد هنری رونمایی شد.

همچنین یک تابلوی نقاشی با محوریت زندگی اقوام ایرانی زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران که توسط آقای گریگور یعقوبی خلق شده بود به بنیاد ایرانشناسی اهدا شد.

در ادامه محمدحسین رجبی عنوان کرد: ایرانیان تنها قوم و تمدنی هستند که هرگز سابقه به پرستی نداشته و همواره یکتاپرست بوده اند. ایران در طول تاریخ عظمت خود را حفظ کرده و امروز به برکت انقلاب اسلامی و با نفوذی که در دل‌های مردم دارد حرف اول و اصلی را در منطقه و دل‌های مردم جهان دارد.
وحدت اقوام ایرانی توسط دشمنان این سرزمین هدف قرار گرفته؛ هر آنچه به وحدت ملی ما کمک کند و توطئه‌های دشمن در این حوزه را نقش بر آب کند، مورد حمایت بنیاد ایرانشناسی است. جشنواره فیلم اقوام ایرانی هم در همین مسیر قدم بر می‌دارد. وقتی دوستان ما در موسسه فصل هنر درخواست کردند که این رویداد با مشارکت و حمایت بنیاد ایرانشناسی برگزار شود ما هم استقبال کردیم. امیدوارم با برگزاری باشکوه این جشنواره شاهد آغازی باشیم برای حضور هر چه بیشتر سینما در تقویت وحدت ملی مردم شریف ایران.

مهدی حیدری مدیر موسسه فصل هنر و دبیر این جشنواره نیز عنوان کرد: این جشنواره از اردیبهشت ۱۴۰۲ کار خود را با دریافت مجوز از سازمان سینمایی دریافت کرد. قرار بود جشنواره در تبریز برگزار شود، اما بنا به مصلحت‌هایی مقرر شد نخستین دوره در تهران برگزار شود و از سال‌های بعد به صورت گردشی در مناطق مختلف قوم نشین برگزار شود. امیدواریم سال آینده در تبریز برگزار شود.

وی اظهار کرد: امروز جای آقای کمال تبریزی دبیر محترم جشنواره در کنار ما خالی است. قرار بود جشنواره ما در آبان ماه سال گذشته برگزار شود و برنامه ریزی ایشان هم بر همین مبنا بود. ایشان درگیر تولید یک سریال شدند که بخشی از آن هم در خارج از تهران تصویربرداری خواهد شد. با توجه به این مسائل اعلام کردند که کنار جشنواره هستند، اما شاید به عنوان دبیر نتوانند فعال باشند. ما از ایشان و زحماتشان سپاسگزاریم چراکه نام و اعتبار ایشان خیلی کمک کرد که این جشنواره راه خودش را پیدا کند.
در جشنواره ملی اقوام ایرانی شاهد هستیم که برای اولین بار یک رویداد سینمایی با محوریت اقوام رقم می‌خورد. این جشنواره به هیچ جناح سیاسی وابسته نیست و جشنواره‌ای است از دل مردم و برای مردم.

حیدری گفت: جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی از بیست و ششم تا سی ام اردیبهشت ماه در محل بنیاد ایرانشناسی برگزار خواهد شد.

وی افزود: حدود هزار اثر در سه بخش اصلی داستانی، مستند و سینمایی به دفتر دبیرخانه رسید. در بخش سینمایی ۴۰اثر رسید که پس از بررسی هئت انتخاب شانزده اثر به داوری نهایی راه پیدا کردند. در بخش فیلم کوتاه ۴۳۰ اثر به ما رسید که از این تعداد ۶۵ فیلم به مرحله اصلی را پیداکرد. بیش از ۵۲۰ اثر مستندی هم که به دفتر دبیرخانه رسید، ۶۵اثر مستند به بخش اصلی راه پیدا کردند و در نهایت دوازده اثر نماهنگ و ۱۳ اثر پویانمایی هم به جشنواره راه پیدا کردند. از سوی دیگر بخش دیگری هم تحت عنوان فیلمنامه به جشنواره اضافه شد که در این بخش۱۳۰ اثر به دبیرخانه ارسال شد و در نهایت چهل فیلمنامه وارد بخش مسابقه می‌شود.

این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جشنواره بازیهای بومی و غذاهای سنتی در گرمی
  • باغچه‌های سلامت خانگی راهی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم
  • سه، دو ، یک «آشپز شو»
  • طبخ غذاهای دریایی در مناطق کم‌برخوردار آذربایجان‌شرقی
  • ۲ هزار مادر باردار تحت پوشش برنامه تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • برگزاری جشنواره غذای سالم در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • دومین جشنواره قلیف‌چال در جاجرم
  • بنیاد ایرانشناسی میزبان جشنواره فیلم اقوام شد
  • جشنواره زیبایی شتر در شهرستان آق قلا برگزار شد
  • تنهایی موجب میل به شیرینی می‌شود!