Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@03:48:01 GMT

آمادگي هاي قبل از جلسه کاري مهم

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۲۰۸۵۰

آمادگي هاي قبل از جلسه کاري مهم

خبرگزاري آريا -

هيچ چيز به اندازه تمرين به پيشرفت شما در جلسه کاري کمک نمي کند
جلسه کاري، رازهاي موفقيت در کار
جلسه کاري مهمي داريد و هدفتان موفقيت در آن است ، از آنجا که هر موفقيتي لازمه دانش و تلاش مي باشد پس حتما بايستي قبل از ورورد به اين ميتينگ مهم آمادگي داشته باشيد.
چطور جلسه کاري را با موفقيت و سودمند سپري کنيم؟
براي حضور در جلسه کاري بايد از قبل خود را آماده کنيد چرا که آمادگي راز مهمي براي رسيدن به موفقيت در اين مرحله است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه جلسه کاري يکي از پردغدغه ترين پديده هايي است که اکثر بيزينس من ها براي رورد به مرحله اي جديد و پيشرفت در کار و حرفه ي خود با آن مواجه هستند.
5 ترفند براي آمادگي قبل از مصاحبه شغلي
• يادداشت برداري صحيح
اگر چه يادداشت برداري به نظر غير معمول مي رسد اما واقعيت اين است که هنگام مصاحبه همه چيز را به ياد نمي آوريد جزئيات را از دست مي دهيد و حتي ممکن در مورد واقعيت، اتفاقات و افراد دچار سردرگمي شويد، يادداشت برداري عادت خيلي خوب و ارزشمندي است. يادداشت ها بايد شامل بخشهايي از موفقيت، نظرات جديد آموزشي، توصيفات، مسائل و رقابت ها باشد شما ورئيس آينده تان مي توانيد در مورد مديريت موقعيت و يا پيدا کردن راه هاي پيشرفت در اين مصاحبه باهم بحث کنيد.
• تنظيم صورت جلسه
براي ميتينگ سرتان خيلي شلوغ است پس چرا صورت جلسه آماده نمي کنيد صورت جلسه بايد شامل نکاتي مهمي که مي خواهيد درمورد ان صحبت کنيد و اخبارهاي جديدي که منتهي به پيشرفت مي شود باشد اگر چه صورت جلسه تنها اخبارهاي جديد نيست و ممکن است مسائل يا چالش هايي باشد که تجربه کرده ايد اما مطمئنا در اين شرايط کاربردي خواهند بود.
• تمرين
هيچ چيز به اندازه تمرين به پيشرفت شما در اين زمينه کمک نمي کند. باراه هاي مختلفي مي توانيد خود را براي ميتينگ کاري آماده کنيد، مثلا درمورد اهداف موفقيت فکرکنيد ،سوالهايي را درمورد پيشرفت بپرسيد. چه مهارتي نيازداريد يا ميخواهيد ارتقادهيد؟ براي پيشرفت نياز به چه داريد؟ درمورد اين گزينه ها فکر کنيد و مطمئن شويد براي جلسه آماده ايد.
• بخاطر داشتن سه گام مهم براي پيشرفت
جولي سه گام را براي پيشرفت پيشنهاد مي کند: مفاد، همخواني و رقابت که بسيار در داشتن يک بحث کارآمد موثر هستند.
مفاد
يعني بررسي اطلاعات سازماني قابل دسترس و نيازمندي هاي پيشرفت چه کسي تصميم مي گيرد و چگونه براي نتيجه بهتر تلاش کنيد.
همخواني
يعني ارتبط بين هدف شخصي ازشغل وهدف سازمان وقتي بطور واضح اهدافتان سازمان راحمايت کند رئيس يامدير همخواني را مي بينند وقتي اين اتفاق بيفتد برد برد مي شود.
رقابت
تاثير بسزايي در پيشرفت داردکه شامل توانايي ارزيابي، مهارت موقعيت هاي پيشرفت، پردازش و شناخت قوتها، استعدادها، ارزشها و ترجيحات است.
• موافقت با واقعيت پيشرفت
همانطور که دربالا گفته شد پيشرفت هميشه به معني ارتقا نيست در واقع ممکن نيست ارتقا به معني رسيدن به اهداف باشد پيشرفت شغلي يعني بالابردن اعتبار و جلب اعتماد مشتري و بهبود رابطه بين رئيس کارمند و بخش هاي ديگر پس اين مورد را در نظر بگيريد.
منبع : namnak.com

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۲۰۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم

فروش نفت و گاز سختی هایی دارد و تخصص خاصی را درجهت بازاریابی و بازارسازی می طلبد. فروش این منابع در شرایط تحریم از پیچیدگی بیشتری برخوردار است. زیرا نمی توانیم از مبادی رسمی به فروش آن ها مبادرت کنیم و باید به فکر راهکارهایی برای فروش نفت و گاز با وجود تحریم باشیم.

وزارت نفت در راستای فروش نفت و گاز کشور سیاست هایی به اجرا گذاشت. از جمله این سیاست ها می توان به صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی و فروش نفت به پالایشگاه های کوچک در شرق آسیا اشاره کرد.

 از شواهد این طور برمی آید که این راهکارها در نهایت نتیجه داد. زیرا توانستیم فروش نفت کشور را به دوران غیرتحریمی بسیار نزدیک کنیم. صادرات گاز نیز بیشتر از دوران غیرتحریم انجام شد.

به زعم بسیاری، فروش نفت و گاز کشور در شرایط تحریم یک موفقیت برای صنعت نفت و گاز ایران محسوب می شود. نظرات امین نوربخش، کارشناس انرژی را در خصوص مسائلی که در بالا گفته شد، در ادامه می خوانید.

صدور خدمات فنی و مهندسی به گسترش روابط ما و کشور هدف منجر می شود

 نوربخش با اشاره به این افزایش و تقویت فروش نفت و گاز در شرایط تحریم برایمان مزیت محسوب می شود، تصریح کرد: دولت توانسته است به تقویت شبکه فروش نفت کشور بپردازد و این حوزه را نسبت به گذشته گسترش دهد. این رویکرد ما را به صادرات نفت بالای  1.5 میلیون بشکه در روز رساند که با تکیه بر دیپلماسی موفق دولت سیزدهم به این میزان فروش رسیدیم که اثر مستقیمی بر رشد اقتصادی کشور در سال گذشته نیز داشته است.

وی ادامه داد: لازم است روند فعلی را پیگیری کنیم و همچنان به تلاش خود برای به فروش رساندن نفت و گاز کشور ادامه دهیم. در عین حال، باید تلاش کنیم که کشوری مانند چین بخشی از نفت ما را به صورت رسمی خریداری کند.

این کارشناس انرژی خاطرنشان کرد: یکی از سیاست هایی که طی سال های گذشته به اجرا گذاشته شد، صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها بود. از این طریق نیز توانستیم برای کشور درآمدزایی داشته باشیم و به بهبود شرایط کمک کنیم.

نوربخش گفت: صدور خدمات فنی و مهندسی به گسترش روابط ما و کشور هدف منجر می شود. حوزه نفت و گاز در کشورهای صادرکننده از اهمیت بالایی برخوردار است. به طور مثال، وقتی به صدور خدمات فنی و مهندسی به ونزوئلا می پردازیم و صادرات نفت این کشور را بهبود می بخشیم، این امر قطعاً در تحکیم روابط ما با آن ها اثر می گذارد.

 افزایش تعاملات با کشورهای همسایه به منظور صادرات گاز به اجرا گذاشته شد

وی ادامه داد: در شرایط فعلی بازار صادرات خدمات فنی و مهندسی ما بیشتر کشورهای همسایه و یا کشورهایی هستند که به دلیل تحریم ها به فناوری های غربی دسترسی ندارند. اما کشورهای دیگر نیز می توانند بازار هدف ما باشند، زیرا هزینه خدمات فنی و مهندسی ما برای این کشورها بالا نیست.

این کارشناس انرژی توضیح داد: موضوع توسعه زنجیره ارزش بیشتر در حوزه نفتی مطرح است. در زمینه گاز بهتر است به صادرات خام بپردازیم. در همین ارتباط می توان گفت که به درستی سیاست افزایش تعاملات با کشورهای همسایه به منظور صادرات گاز از طریق خط لوله به اجرا گذاشته شده است.

وی ادامه داد: سیاست های به اجرا گذاشته شده در زمینه توسعه زنجیره ارزش محصولات پتروشیمیایی نیز مثبت ارزیابی می شود. البته باید دقت داشته باشیم که حدود 25 الی 30 درصد از نفت کشور را به دلایل استراتژیک به صورت خام صادر کنیم.

اقدام وزارت نفت در حفظ عراق به عنوان مشتری گازی مثبت است اما کافی نیست

نوربخش گفت: صادرات گاز خاصیت تحریم پذیری ندارد. به همین دلیل، اگر بتوانیم راهکاری برای تسویه وجوه مربوط به فروش گاز پیدا کنیم، به نحوی که تحریم ها اثری بر آن نداشته باشد، می توانیم از این پتانسیل نیز بهره ببریم.

وی ادامه داد: در خصوص حفظ عراق به عنوان یک مشتری گازی باید دقت داشته باشیم که این کشور به گاز ایران نیاز دارد و گزینه دیگری هم برای تأمین آن ندارد. اما حتماً پیگیری های ما نیز در این زمینه موثر بوده است. اقدام وزارت نفت در حفظ عراق به عنوان مشتری گازی کشور مثبت است. اما نباید به سطوح فعلی روابط اکتفا کنیم.

دیگر خبرها

  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • موفقیت کمپین تحریم اسرائیل در کشورهای اسلامی
  • انتقال فرعون به صلاح همه!
  • ۸ کاری که افراد موفق هرگز صبح‌ها انجام نمی‌دهند
  • موفقیت جدید برای کاراته خوزستان
  • نکونام: می‌دانیم کجای کار هستیم و چه چیزی می‌خواهیم
  • ◄ انتخاب راه مشترک برای موفقیت: همکاری حمل و نقلی ازبکستان و آذربایجان
  • کار نکونام سخت‌تر از قبل شد/ شرط موفقیت استقلال در ۵ هفته آخر لیگ
  • رمز موفقیت استقلال با عدد هفت! (عکس)
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم