Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر سابق هیات نظارت و ارزیابی علوم، تحقیقات و فناوری استان اصفهان گفت: استان اصفهان حدود ۳۰۰ هزار دانشجو دارد که بیش از ۸۵ درصد آن‌ها شهریه پرداز هستند. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی علوم، تحقیقات و فناوری به هدایت و اجرای نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت و ارائه گزارش از وضعیت آموزشی، پژوهشی، فناوری، دانشجویی، فرهنگی، اجتماعی و اداری و پشتیبانی مؤسسه‌های آموزش عالی در استان ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬می پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  روابط عمومی دانشگاه اصفهان به نقل از  اسکندر قلی پور  دبیر سابق هیات نظارت و ارزیابی علوم، تحقیقات و فناوری استان اصفهان اعلام کرد: در بحث تضمین کیفیت و خروجی دانشگاه‌های اصفهان، دانش آموختگان باسواد بسیار مورد توجه هیات نظارت عتف (علوم، تحقیقات و فناوری) استان قرار دارد.   وی که در جلسه معارفه دبیر هیات نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف استان اصفهان سخن می‌گفت، افزود: ما با یک نگرش سیستمی، بحث تضمین کیفیت در هیات نظارت عتف استان اصفهان را جلو بردیم و پیرو آن به دلیل انجام بازدید‌های بیشتر از دانشگاه ها، بحث افزایش کمیت و ناظران را نیز در دستور کار خود قرار دادیم.
  رئیس دانشگاه اصفهان نیز در این جلسه با تاکید بر بازنگری آیین نامه هیات نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی، گفت: لازم است توجه بیشتری به پایش و رصد دانشگاه و تقویت ساختار و نیروی انسانی هیات نظارت شود.   هوشنگ طالبی با بیان اینکه رسالت دانشگاه اصفهان مبتنی بر نظارت کیفی موسسه‌های علمی است، افزود: اتخاذ تمهیدات لازم برای تبدیل نشدن این موسسه‌ها به بنگاه‌های اقتصادی ضروری است.   رئیس دانشگاه اصفهان گفت: همکاری در ارزیابی عملکرد، استفاده از ظرفیت اعضای هیات علمی و کارمندان، تمرکز زدایی و تفویض اختیار، گزارش دهی نظام مند، اتکای بیشتر به برنامه محوری و توجه به فرهنگ سازی موسسه‌ها و ملاحظه گزارش‌های نظارتی در نظام تصمیم گیری، بخشی از دستور کار دفتر نظارت است.   طالبی خواهان شناسایی نقاط قوت، ضعف و چالش‌های موسسه‌های آموزش عالی استان و نهادینه سازی فرهنگ نظارت و ارزیابی و ارتقای کیفیت آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اداری و پشتیبانی این موسسه‌ها شد.   دبیر هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف استان اصفهان نیز گفت: برای نظارت اثر بخش باید برداشت مجریان نظارتی به هم نزدیک‌تر باشد.   حمید رضا شاوران با بیان اینکه تغییر قوانین و مقررات و دستورالعمل‌ها و توزیع دانشجویان بسیار متنوع است، افزود: این امر تلاطم زیادی در سیستم آموزش عالی ایجاد کرده است.   وی همچنین با اشاره به فرآیند نظارتی تنش زا و تفسیر جنگ سرد بین مجریان نظارت و موسسه‌های آموزش عالی، این موارد را از سختی‌ها و مشکلات هیات نظارت قلمداد کرد.   در این جلسه حکم دبیر هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف استان اصفهان که از سوی دکتر سعدان زکائی رئیس مرکز نظارت و ارزیابی آموزش عالی صادر شده است، قرائت و شاوران به عنوان دبیر این هیات معرفی و از زحمات قلی پور قدردانی شد.   اصفهان به عنوان دومین استان دانشگاهی کشور پس از تهران، دارای حدود ۱۸۰ دانشگاه، دانشکده و موسسه آموزش عالی با حدود ۳۰۰ هزار دانشجوست.   مراکز آموزش عالی در استان اصفهان شامل ۹ دانشگاه و مرکز آموزش عالی، ۱۲ دانشکده و آموزشکده فنی و حرفه ای، پنج پردیس و مرکز آموزشی وابسته به دانشگاه فرهنگیان، ۴۴ مرکز و واحد پیام نور، ۴۴ واحد علمی کاربردی، ۳۱ دانشگاه و مرکز غیر انتفاعی، ۲۵ واحد و مرکز آزاد، هفت موسسه آموزش عالی آزاد و ۲ دانشگاه پزشکی است.   بیشترین تعداد دانشگاه‌ها و موسسه‌های آموزش عالی در شهرستان اصفهان با ۷۲ واحد (۳۸ درصد از مجموع موسسه ها) است. پس از اصفهان، بیشترین تعداد واحد‌های آموزش عالی در شهرستان کاشان مستقر است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۲۳۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم وفنون هسته‌ای دراصفهان آغاز می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم عموعابدینی صبح دوشنبه در سومین جلسه کارگروه استانی پیاده سازی آمایش آموزش عالی و مدیریت طرح تحول در دانشگاه اصفهان اظهار کرد: این رویداد بین المللی با حضور محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، مدیران ارشد صنعت هسته‌ای، متخصصان داخلی و خارجی و … عصر امروز در اصفهان برگزار می‌شود.

وی در این نشست هدف از این طرح را ساماندهی رشته‌های تحصیلی به ویژه در مقطع کارشناسی عنوان کرد و گفت؛ پیاده سازی استانی آمایش عالی و مدیریت طرح تحول استان اصفهان ضروری است.

معاون آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: کارگروه استاتی در هر استان تشکیل و موارد مرتبط با تکالیف مقرر در بند آمایش آموزش عالی در سطح استان را بررسی، تدوین و به شورای گسترش آموزش عالی پیشنهاد می‌دهد.

وی تصریح کرد: آموزش عالی در سطح استان با هدف رعایت اصل عدالت آموزشی و توجه به نقاط محروم و مرزی الزامی است.

تکمیل می شود…

کد خبر 6097990

دیگر خبرها

  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم وفنون هسته‌ای دراصفهان آغاز می‌شود
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • ادامه اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا؛ بازداشت ۲۵ نفر در دانشگاه ویرجینیا
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • ادامه اعتراضات حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور