Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: علوم پزشکی بیرجند با ۳۳۵۵ دانشجوی شاغل به تحصیل ۱۶درصد کل دانشجویان استان خراسان جنوبی را شامل می‌شود. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کاظم قائمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند روز گذشته در جلسه روسای دانشگاه‌های کلان منطقه ۹ آمایشی که در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد به ارائه گزارشی در زمینه نحوه عملکرد و نتایج کسب شده در راستای اجرای بسته‌های تحول و نوآوری در آموزش علوم‌پزشکی کشور پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قائمی با اشاره به کار‌های این دانشگاه در ۳ سال اخیر و با تاکید بر بعد آموزشی، گفت: منطقه ۹ آمایشی یکی از مناطق مرزی کشور است و با توجه به شرایط اقلیمی نیازمند توجه ویژه‌ای در نظام سلامت است.  این منطقه دارای ۴۶۰ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان است و با توجه به شرایط ویژه منطقه تنها راه ارتقاء سلامت، ارتقاء آموزش است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به شرح وضعیت آموزشی این دانشگاه پرداخت و گفت: علوم پزشکی بیرجند با ۳۳۵۵ دانشجوی شاغل به تحصیل که ۱۶ درصد کل دانشجویان استان خراسان را شامل می‌شود دارای ۲۳۸ عضو هیئت علمی «۹ استاد، ۴۳ دانشیار، ۱۱۰ استادیار و ۷۶ مربی» می‌باشد که این آمار، ۱۵ درصد اعضای هیئت علمی استان خراسان را در برمی‌گیرد.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم‌پزشکی بیرجند دارای ۱ دانشکده پزشکی، ۱ دانشکده دندان‌پزشکی، ۳ دانشکده پرستاری و مامایی، ۲ دانشکده پیراپزشکی، ۱ دانشکده بهداشت و ۱ دانشگاه آزاد با ۷۲۷ دانشجو و ۱۲ نفر عضو هیئت علمی می‌باشد.
قائمی از وجود ۳ بیمارستان آموزشی با ۸۱۹ تخت و ۷ بیمارستان درمانی با ۵۳۰ تخت در این منطقه خبر داد و با اشاره به توسعه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه بیرجند، افزود: در سال ۹۲ دارای رتبه ۱۶ کشوری قبولی دستیاری بودیم که با اجرای بسته‌های تحول و ارتقاء کیفیت و بهره‌وری آموزشی در سال ۹۵ به رتبه‌ی ۲ رسیدیم، اما هدف دانشگاه بیرجند، رسیدن به رتبه دانشگاه برتر در شرق کشور است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند توجه به روحیه فرهنگ‌دوستی و علم دوستی مردم منطقه، بر وجود استعداد‌های بالقوه در منطقه تاکید نموده و یادآور شد که در صورت توجه بیشتر به منطقه، وضعیت دانشگاه‌ها از آنچه هست روزبه‌روز بهتر خواهد شد و ادامه داد: امیدواریم در پایان این دوره، مثل دوره قبل، بعد از اتمام این طرح آمایشی، فاصله بین دانشگاه‌های منطقه کمتر شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۲۳۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد

مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند امروز صبح با حضور ابوالفضل باقری فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت، سید حمید جمال الدینی، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، آرش خجسته، رئیس سابق دانشگاه و حسن بختیار، رئیس فعلی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، آرش خجسته، رئیس سابق دانشگاه در این مراسم گفت: در مدت دو سال و ۴ ماه که مسئولیت ریاست این دانشگاه را به عهده داشته ام، معاون آموزشی وزارت بهداشت همیشه به عنوان پشتیبان، همراه و پیشرو کنار من بوده اند و همیشه به من یادآوری کرده اند که در این دانشگاه هوشمند به عنوان یک دانشگاه مستقل باید مسئله هوش مصنوعی را به عنوان یک ایده بزرگ و برگ برنده را برای وزارت بهداشت رقم بزنیم.

وی افزود: من در کنار ایشان ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی هوشمند را شناختم و اهداف دانشگاه را با همکاری جلو برده ایم، برنامه ۴ ساله عملیاتی را در دوران کاری ام طرح ریزی کردم که در سال اول در بخش ترویج برنامه ها به خوبی پیش رفت و می توانم با اطمینان اعلام کنم که ۹۰ درصد برنامه ها در این بخش انجام شده است.

خجسته ادامه داد: در این مدت برنامه های مختلفی از جمله کنگره کیش، سمینارهای مختلف در موضوعات متعدد در دانشگاه ها رقم خورد.

وی افزود: در سال دوم حوزه زیر ساخت و نیروی انسانی نیز عملیاتی شد که دانشگاه علوم پزشکی هوشمند اولین دانشگاه علوم پزشکی بود که در خاورمیانه از شورای عالی انقلاب فرهنگی مجوز گرفت.

رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی هوشمند گفت: ۷ محور را دنبال کرده ایم که به اطمینان می توانم بگویم در این مدت هنوز در این حوزه این ۷ محور دنبال نشده است.

خجسته گفت: آرزو دارم که با حضور رئیس جدید این دانشگاه به هدف و ایده باقری فرد که همان تثبیت هوش مصنوعی و برگ برنده عملکرد وزارت بهداشت در این دوره ۴ ساله است برسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • اعلام همبستگی دانشگاهیان  دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اساتید و دانشجویان ِ آزادی خواه ِ حامی فلسطین
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست