Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ غلامرضا اصغری، معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو در دومین نشست هم اندیشی اعضای سندیکای تولیدکنندگان داروهای انسانی ایران با تاکید بر جایگاه و نقش سازنده سندیکاها و انجمن های صنفی در سیاستگذاری و تصمیم سازی ها و با برشمردن مشکلات فراروی صنعت داروسازی، گفت: سندیکاها بازوی اصلی سازمان غذا و دارو در دوره جدید خواهند بود و با همفکری، هم اندیشی و هم افزایی میان سندیکاها و دولت و بطور اخص سازمان غذا و دارو، راهی کم خطاتر و پربارتر در پیش رو خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به اسناد بالادستی حوزه سلامت افزود: چشم انداز و سیاست‌های کلی سلامت و اقتصاد مقاومتی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری، متوجه حمایت از تولید ملی و نیز برقراری نظام دارویی ژنریک است و بر این اساس، سیاست محوری و راهبرد سازمان غذا و دارو در همه حوزه های ماموریتی و به طور اخص در حوزه دارو بر این مبنا شکل گرفته و خواهد گرفت و همه سیاست ها و تصمیم سازی ها باید در این راستا و بر این قاعده باشد.

مشکلات  صنعت داروسازی جزء معضلات  صنعت کشور

رئیس سازمان غذا و دارو خاطر نشان کرد: برخی از مشکلات صنعت داروسازی جزیی از معضلات عام حوزه صنعت کشور است و برخی از آن خاص صنعت داروسازی است، لکن در کنار هم می توان بر بسیاری از دشواری های موجود غلبه کرد و در این زمینه نه باید و نه می توان صرفا با اکتفا به توان حاکمیت و دولت حرکت کرد، حرکت کم خطا و پرتوان در مسیر صحیح، مستلزم اراده جمعی و مشارکت همه جوانب امر است و در این راه، سازمان غذا و دارو آماده شنیدن و پذیرش هر نوع همفکری و همیاری است .

وی در پایان اظهار امیدواری کرد، در این مسیر و با انعکاس مستمر نظرات، انتقادات و پیشنهادات صاحبان فرآیند، شاهد ثبات بیشتر در تصمیم سازی ها و سیاستگذاریهای حوزه دارو باشیم.

گفتنی است، این نشست بعنوان دومین نشست هم اندیشی صاحبان صنایع و اعضای سندیکای تولیدکنندگان داروهای انسانی ایران به میزبانی ششمین دوره هیات مدیره این سندیکا، عصر روز گذشته، در سالن اجتماعات صنایع کارخانجات داروپخش با حضور رئیس سازمان غذا و دارو، مدیر کل و قائم مقام مدیر کل دارو و مواد تحت کنترل و سخنگوی این سازمان برگزار شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۲۴۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهم اولویت‌های اداره هنر‌های نمایشی در سال ۱۴۰۳/ از تصویب سند تحول تا راه اندازی بنیاد ملی تئاتر

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، کاظم نظری مدیر کل هنر‌های نمایشی به مناسبت روز ملی هنر‌های نمایشی (هفتم فروردین ماه) و سال جاری اهم برنامه‌ها و اولویت‌های تئاتری این اداره کل را در گفتگو با خبرنگار آنا تشریح کرد.

گام نخست ؛ تعیین و تکلیف سند تئاتر کشور

نظری با تبریک سال نو باستانی به هنرمندان تئاتر و رسانه‌های تئاتری عنوان کرد: ما انشالا به دنبال این هستیم که نخست به تعیین و تکلیف سند تئاتر، چشم انداز و برنامه‌های کلان بلند مدت تئاتر کشور بپردازیم که در این سند مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی شده است.

وی درباره راه اندازی بنیاد تئاتر ملی ایران نیز گفت: این بنیاد نیز در شورای عالی پیش از عید مستقر شد و انشالا برای راه اندازی و تصویب اساسنامه آن که تنظیم و به دفتر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز ارسال شده و به زودی مصوب خواهد شد، اقدام خواهیم کرد. تلاش داریم این بنیاد را در سال ۱۴۰۳ راه اندازی کنیم تا منجر به تولید و حمایت از نمایش‌های ایرانی شود.

وظایف بنیاد تئاتر و سازمان تئاتر کشور

نظری درباره بنیاد تئاتر ملی ایران و ایجاد سازمان تئاتر توضیح داد: این بنیاد به دنبال توسعه تئاتر ملی است، اما سازمان تئاتر قرار است به سازماندهی تئاتر بپردازد بهرحال نیروی انسانی بیش از ۵۰ هزار نفره در حوزه تئاتر از گریم، طراحی صحنه، حرکات موزون تا بازیگر، کارگردان و ... که هه باید مورد حمایت قرار بگیرند. وقتی سازمان و تشکلی باشد اینها خیلی بهتر سازماندهی می‌شوند و بهرحال این جزو برنامه‌های کلان ما است که اگر این سازمان ایجاد شود به نظرم انقلابی در عرصه هنر صورت می‌گیرد.

وی اظهار داشت: بعضی به جای حمایت تصورشان این است که قرار است تاج و تخت ما بزرگ شود! واقعا اینطور نیست ۴۵ سال است از یک انقلاب بزرگ فرهنگی گذشته و دستگاه‌های فرهنگی به تناسب سال‌هایی که گذشته رشد و توسعه پیدا کرده اند، اما ما هیچ توسعه و رشدی را در این سال‌ها در عرصه هنر‌های نمایشی کشور نمی‌بینیم! کمتر شده که بیشتر نشده است بهرحال دولتی که ادعای عدالت فرهنگی دارد این عدالت را باید از زیرساخت هنر که همان هنر‌های نمایشی است شروع کند. همه می‌دانند که هنر‌های نمایشی زیرساخت سایر هنر‌ها مثل سینما، رسانه ملی، ادبیات و ... است پس همه باید دست به دست هم بدهیم که این سازمان به نتیجه مطلوب برسد چرا که اگر این اتفاق بیافتد این سازمان می‌تواند به لحاظ زیرساختی و بودجه‌ای به تئاتر کشور کمک کند.

راه اندازی اداره تئاتر/ حمایت از تولید تئاتر

نظری دیگر اولویت خود را راه اندازی مجدد اداره تئاتر به شمار آورد و گفت: به جد پیگیر هستیم که اداره تئاتر را راه اندازی کنیم تا محل تمرین گروه‌های نمایشی تهران برای کمتر شدن هزینه هایشان باشد. نکته دیگر اینکه به لحاظ کیفی و زیرساختی نیز برای حمایت و تولید کار‌های خوب وفرهنگی تلاش میکنیم تا انشالا امسال ازچند کار خوب که درآن هنرمندان ارشد و درجه یک تئاتر کشورمان حضور خواهند داشت، حمایت جدی کنیم.

بخشی از وعده حمایت از تئاتر استان‌ها محقق شد

وی با تأکید براینکه تلاششان توسعه تئاتر کشور بالاخص تئاتر استان‌ها خواهد بود، یادآور شد: وعده یک میلیاردی وزیر فرهنگ برای حمایت از تولید تئاتر شهرستان‌ها نیز بخشی محقق شد و انتهای سال گذشته به حساب هر انجمن نمایش استانی سیصد میلیون تومان برای شروع فعالیت‌ها پرداخت شد حال مابقی نیز امسال پرداخت خواهد شد. اگر این اتفاق بیافتد به تئاتر کشور کمک بزرگی می‌شود.

نظری درباره شورای نظارت بر تئاتر و کیفی سازی فعالیت هایش نیز گفت: بهرحال در حوزه نظارتی از جهت ارزشیابی و فعالیت‌هایی که انجام می‌شود اینها باید کیفی شوند تا پولی که مخاطب برای تماشای یک نمایش پرداخت می‌کند، برایش ارزشمند بیاید این را از رییس شورای نظارت خواستیم تا برنامه ریزی درست کرده و با دقت بیشتری در این عرصه کار کنند.

سامانه ساتا راه اندازی خواهد شد

مدیرکل هنر‌های نمایشی دیگر اولویتشان برای فعالیت در سال جاری را راه اندازی سامانه ساتا به شمار آورد و گفت: این سامانه طراحی شده و انشالا با حضور وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی اردیبهشت ماه رونمایی خواهد شد. این سازمان در واقع سازمان آمار تئاتر ایران خواهد بود که تمام سیستم‌های شورای نظارت نمایش‌های کل کشور و ادارات کل ارشاد بدان وصل می‌شوند و همه جزییات و آمار آنجا موجود است. متأسفانه یکی از عقب ماندگی‌های تئاتر در سال‌های پیش همین بود که چنین سامانه‌ای نداشتیم که الان سینما دارد و حتی به هنرکارت هنرمندان هم متصل است و خود به خود بیمه هنرمندان را انجام می‌دهد و این یک نوع رزومه سازی صحیح هم محسوب می‌شود.

وی یادآور شد: همه هم و غم من و همکارانم در اداره کل هنر‌های نمایشی کشور این است که بتوانیم به توسعه تئاتر کشورکمک کنیم الحمدلله وزیر فرهنگ و معاون هنری ایشان هم پای کار هستد و کمک می‌کنند تا نتیجه مطلوب را بدست بیاوریم و سال پرخیر و برکتی برای هنر کشور داشته باشیم.

افزایش بلیت تئاتر چند درصد؟

مدیرکل هنر‌های نمایشی افزود: عموما افزایش بلیت اردیبهشت ماه هر سال اتفاق می‌افتد، اما درصدش الان مشخص نیست تمام تلاشمان این است که خیلی افزایش پیدا نکند با وجود اینکه همه هزینه‌ها چندین برابر شده، اما شرایط اقتصادی هم به مردم فشار می‌آورد و نمی‌خواهیم کاری کنیم که کسی تئاتر نبیند!

ردیف بودجه مشخص برای تئاتر

نظری درباره ردیف بودجه تئاتر در مجلس گفت: ما همه تلاشمان این است که تئاتر کشور هم مثل سینما و رسانه ملی ردیف بودجه مشخص داشته باشد، چند سال هم هست که صحبتش شده الان هم که نمایندگان مجلس تغییر کرده و باید باز با کمیسیون فرهنگی جدید صحبت کنیم تا درلایحه بودجه سال ۱۴۰۴ چنین چیزی لحاظ شود چرا که در لایحه سال ۱۴۰۳ چنین ردیف بودجه‌ای در نظر گرفته نشده است. این را باید در نظر داشته باشیم که هزینه‌های تئاتر چیزی کم از سینما ندارد اگر حمایت صورت نگیرد، مشخص نیست که به کجا می‌رویم.

وی در پایان درباره اتمام کار حریم تئاتر شهر نیز گفت: این پروژه یک سال و اندی طول خواهد کشید منتها تمام تلاشمان این است که تا بهمن ماه به افتتاح برسیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۷۰۰ هکتار به سطح زیر کشت گیاهان دارویی لرستان اضافه شده است
  • کاهش مصرف سوخت و آلایندگی با استفاده از خودروهای برقی
  • نگاهی بنیادی به شرکت‌های صنعت دارویی در بازار سرمایه
  • چگونگی کسب اطلاعات دارویی از سامانه «تیتک»
  • حل ناترازی ها مهمترین اولویت انرژی کشور در ۱۴۰۳
  • همراهی داروخانه‌ها در عرضه شیرخشک دولتی تایید شد
  • فرهنگ جزو اولویت‌های سازمان برنامه و بودجه نیست
  • اجرای موفق سیاست «درهای باز، نوآوری باز» در سازمان انرژی اتمی
  • اهم اولویت‌های اداره هنر‌های نمایشی در سال ۱۴۰۳/ از تصویب سند تحول تا راه اندازی بنیاد ملی تئاتر
  • ۸۰ درصد کیت‌های آزمایشگاهی مورد استفاده تولید داخل هستند