Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط‌زیست با اشاره به قانون هوای پاک گفت: اجرایی کردن این قانون، برگ دیگری از اسناد بالادستی است.

به گزارش خبرنگار مهر، کاوه مدنی معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط‌زیست در نشست تخصصی اجرایی کردن قانون هوای پاک گفت: اجرایی کردن این قانون، برگ دیگری از اسناد بالادستی است که برای آن زحمت کشیده شده است؛ قانون هوای پاک را «قانون نفس» نامیدیم و فریاد زدیم برای اینکه اعتقاد داریم اجرای این قانون، حق «نفس» را به شهروندان برمی‌گرداند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تصویب این قوانین، پروسه‌ی طولانی و طاقت‌فرسا است. برنامه ما آن است که در سازمان حفاظت محیط‌زیست کمتر حرف بزنیم و شعار بدهیم و تمرکز بیشتر روی اجراست. لذا تمرکز ما بر استفاده از جایگاه قانونی سازمان به عنوان نهاد نظارتی است؛ برای اینکه هدایتگر باشد.

معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط‌زیست افزود: شعاری که با آن، کار خود را در محیط‌زیست آغاز کردیم «۸۰ میلیون محیط‌بان» بود؛ حفاظت و پاسداری محیط‌زیست و احیای آنچه از دست داده‌ایم در محیط‌زیست توسط دولت به تنهایی مقدور نیست، اما آنچه در کشور رخ داده، آن است که توپ را از زمینی به زمین دیگر می‌اندازیم و این خطرناک است.

مدنی تصریح کرد: حل مشکل محیط‌زیست توسط یک نهاد و دستگاه مقدور نیست؛ مشکلات را باید کنار هم و با فرهنگ تیمی حل کنیم و کار تیمی را تمرین کنیم.

وی گفت: مشکلات ریزگرد، آب و آلودگی هوا وجود دارد اما هر روز بی‌تفاوت در مورد آن صحبت می‌کنیم و بدون مشارکت مردم حل نمی‌شود. از صحبت کردن در مورد این مشکلات خسته شده‌ایم و مردم هم خسته‌ شده‌اند اما بدون همراهی و مشارکت آنها، این مشکلات حل نمی‌شود.

معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط‌زیست اظهار کرد: پرداختن به دشمنان مشترک برای حل مشکلات مشترک، با بازی توپ در زمین دیگران جواب نمی‌دهد.

به گفته مدنی، این اجحاف در حق مردم است اگر حالا که همه چیز خراب شده، از مردم کمک بخواهیم؛ مشکل طی سال‌ها شکل گرفته و با یک قانون قابل حل نیست. سازمان محیط‌زیست یک رهبر و یک تسهیلگر است و آنچه مردم از آن بخواهند، باید حقوق مردم و محیط‌زیست را پاسداری کند.

وی در پایان تأکید کرد: رئیس‌جمهور به آلودگی هوا به عنوان یکی از چهار اولویت اصلی که به ما ابلاغ کرده، پرداخته است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۲۵۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد

خدامراد جهانتیغ  اظهار کرد: در گشت و کنترل روزانه محیط بانان و تماس تلفنی همیار محیط زیست با اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مبنی بر گرفتار شدن یک عدد بزمجه در مناطق مسکونی یگان حفاظت به سرعت به محل اعزام شد.

وی تصریح کرد: این گونه زیستی پس از بررسی کارشناسی و اطمینان از سالم بودن آن، در زیستگاه طبیعی خود رهاسازی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • حدود ۵۰ درصد تالاب هامون آب‌گیری شد
  • طالبان حق‌آبه هیرمند را رهاسازی کرد | ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شد
  • باید از برگزاری تورهایی که مسئولیتی در قبال حفاظت از طبیعت ندارند، جلوگیری شود
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • جنبه‌های شرعی حفاظت از محیط زیست به مردم بازگو شود
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست