Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج یافته های جدید نشان می دهد که با کمک اسکن مغزی می توان یادگیری زبان در کودکان مبتلا به کم شنوایی را پیش بینی کرد.

به گزارش خبرنگار ایمنا و ترجمه از "مدیکال اکسپرس"، محققان در یک مطالعه جدید بین المللی مشترک بین دانشگاه چینی هنگ کنگ و بیمارستان Ann & Robert به نتایج جدیدی در مورد یادگیری زبان در کودکان ناشنوا دست یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان در بیمارستان کودکان شیکاگو، یک الگوریتم یادگیری ماشینی ایجاد کردند که با استفاده از اسکن مغز برای پیش بینی توانایی یادگیری زبان در کودکان ناشنوا که تحت درمان ایمپلنت کچلار(دستگاه الکترونیکی است که می تواند صدا را به یک فرم رمزگذاری خاص از طریق یک پردازنده ی گفتار خارجی تبدیل کند) قرار دادند. در این تحقیق استفاده از هوش مصنوعی برای درک ساختار مغز در زمینه توسعه زبان، به کمک کودکان ناشنوا می اید. نتایج این یافته در مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم منتشر شده است.

"پاتریک سی ام وانگ" دانشمند عصب شناختی و  مدیر مرکز مغز و اعصاب دانشکده چینی هنگ کنگ، می گوید: "توانایی پیش بینی توسعه زبان از این جهت مهم است که اجازه می دهد تا پزشکان و مربیان با درمان از طریق روش حداکثر رساندن یادگیری زبان برای کودک مداخله کنند. از آنجایی که مغز تمام توانایی های انسانی را پایه ریزی می کند، روش هایی که برای کودکان مبتلا به کم شنوایی استفاده می شود، می تواند در پیش بینی عملکرد و بهبود زندگی کودکان موثر باشد.

در حال حاضر ایمپلنت حلقوی مؤثرترین درمان برای کودکان متولد شده با افت شنوایی است، زیرا سمعک برای این قبیل کودکان به اندازه کافی مناسب نیست. نتایج تحقیقات نشان می دهد که کاشت زودهنگام ایمپلنت کچلار بسیار مهم است. کاشت حلزون ایمپلنت بسیاری از کودکان مبتلا به کم شنوایی را قادر به درک گفتار می کند، و در آینده موجب پیشرفت مهارت ها برای موفقیت تحصیلی، رفاه اجتماعی و عاطفی و فرصت های شغلی حیاتی برای کودک می شود.

"نانسی ام یانگ" مدیر موسسه کودکان لوری و جراح و استاد دانشکده پزشکی دانشگاه نورث وسترن گفت: "تا کنون راه قابل اعتمادی برای پیش بینی اینکه آیا کودکان در معرض خطر گسترش زبان هستند، کشف نشده است. مطالعه ما برای اولین بار به پزشکان و مراقبان اطلاعات مشخصی در مورد چگونگی بهبود زبان ارایه می دهد که با توجه به رشد مغز کودک بلافاصله قبل از جراحی ممکن است.توانایی پیشگیری کودکان در معرض خطر، اولین گام مهم برای کمک به این کودکان معلول است که زمینه توسعه درمان های در آینده فراهم خواهد شد."

"ارین اینگوالسون" استادیار دانشگاه دولتی ایالت فلوریدا که در این پروژه به عنوان دانشجوی پسادکترا در دانشگاه نورث وسترن همکاری می‌کند نیز گفت: "هدف ما از بین بردن شکاف در یادگیری زبان که اغلب در کودکان مبتلا به کم شنوایی در مقایسه با افرادی که دارای شنوایی طبیعی هستند رخ می دهد. "

توسعه زبان شنوایی و گفتاری به گوش و مغز بستگی دارد. از دست دادن شنوایی در اوایل زندگی موجب فقدان تحریک بخش شنوایی مغز می شود که باعث ایجاد الگوهای غیر طبیعی رشد مغز است.

وانگ توضیح داد: "از MRI ​​برای ضبط این الگوهای غیرطبیعی قبل از عمل جراحی کاشت حلزون استفاده کردیم و یک الگوریتم یادگیری ماشین برای پیش بینی توسعه زبان با درجه دقت نسبتا بالا استفاده کردیم. با وجودی که الگوریتم فعلی برای کودکان مبتلا به اختلال شنوایی ساخته شده است، تحقیق برای پیش بینی توسعه زبان در سایر جمعیت کودکان در حال اجرا است."

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۲۵۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز زندگی مشترک دو زوج ناشنوا در سلامت شهر

به گزارش روابط عمومی اداره کل سلامت شهرداری تهران؛ مدیرکل سلامت شهرداری تهران در ایین آغاز زندگی مشترک این دو زوج گفت: بسترسازی برای آغاز زندگی مشترک برای همه گروه‌های جمعیتی و سنی از جمله افراد دارای معلولیت از موضوعاتی است که این اداره کل در شهرداری تهران دنبال می‌کند. 

حمید صاحب با بیان اینکه در سال گذشته از سوی یکی از مجموعه‌های مرتبط با حوزه ناشنوایان جشن ازدواج برای ۵۰ زوج برگزار شده است، افزود: در سال جاری تسهیل گری ازدواج با استفاده از مشوق‌هایی که در قانون پیش بینی شده است در دستور کار قرار دارد و امیدواریم امسال شاهد اجرای مراسم پیوند زوجین جوان دارای معلولیت بیشتری با یکدیگر باشیم.

به گفته وی، با همکاری تشکل‌های مرتبط با حوزه افراد دارای معلولیت جشن ازدواج برای گروه‌های مختلف معلولیت برگزار شود. 

در این آیین که با حضور گسترده شهروندان برگزار شد، خطبه عقد این زوجین جاری و هدایایی به انان اهدا شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • آیا پاسپورت برای آیلتس لازم است؟ نکاتی که باید بدانید!
  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • از سکته گوش چه می‌دانید؟
  • راهنمای خرید کتاب 504 + معرفی و دانلود 504
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • پرینتر جدید لنوو با چه قیمتی عرضه شد؟
  • بازگشت به دنیای صدا بازگشت شنوایی ۱۰۶ کودکان با کاشت حلزون شنوایی در زاهدان
  • آغاز زندگی مشترک دو زوج ناشنوا در سلامت شهر
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا