Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، دریافت پول نقد بدون کارت و یا ارسال مجوز آن برای سایر افراد توسط مشتریان این بانک با فراگیر شدن درگاه های پرداخت الکترونیکی، جاذبه بیشتری یافته است به نحوی که به مرور دریافت سایر خدمات از این طریق توسعه بیشتری خواهد داشت. در حال حاضر ارائه خدمات بدون کارت در خودپردازهای این بانک با ٣ گزینه مسدود کردن کارت، دریافت شماره شبای حساب و برداشت وجه بدون کارت، عملیاتی است و در آینده نزدیک سایر خدمات از جمله پرداخت قبوض، حق بیمه و غیره به مرحله بهره برداری خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا بر این گزارش، سرویس "مجوز برداشت بدون کارت از خودپرداز" در سامانه همراه بانک راه اندازی گردیده که با استفاده از این سرویس قادر خواهید بود "مجوز برداشت وجه بدون کارت" را برای شخص دیگری ارسال نمایید. کدهای ١٩ رقمی صادره برای اعطای مجوزهای "برداشت وجه بدون کارت" از طریق همراه بانک اگر تا قبل از ساعت ١٨ اخذ شود تا پایان همان روز کاری و بعد از ساعت مذکور به جهت ضریب ایمنی و امنیت مشتریان تا پایان روز کاری بعد معتبر خواهد بود و شخص ذینفع جهت دریافت وجه به یکی از خودپردازهای بانک صادرات ایران مراجعه نموده و با انتخاب گزینه "عملیات بدون کارت" و درج "رمز" و "کد برداشت" مبلغ مورد نظر را دریافت نماید. چنانچه شخص ذینفع در مدت زمان مقرر وجه مورد نظر را دریافت ننماید مبلغ مربوطه در پایان موعد اعتبار به حساب مبدأ برگشت داده می شود.

گفتنی است، افزایش استقبال مشتریان از همراه بانک صادرات ایران شرایط تسهیل دسترسی به خدمات متنوع بانکی را فراهم آورده است به نحوی که تعداد تراکنش های موفق سامانه همراه بانک صادرات ایران در آذر ماه سال ٩٦ با ١٠٢ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال قبل به مرز ٢٣ میلیون تراکنش رسید که رضایت عمومی مشتریان بانک از کارکرد مثبت این سامانه را در پی داشته است. از طریق این سامانه مشتریان بانک صادرات ایران قادر هستند تا در هر ساعت از شبانه روز با صرفه جویی در زمان و هزینه، انواع خدمات بانکی از جمله انتقال وجه، پرداخت اقساط درون و بین بانکی، صدور مجوز برداشت بدون کارت، خدمات صورت حساب، خدمات چک، پرداخت قبوض عمومی، خدمات شارژ سیم کارت و سایر خدمات از جمله اطلاعات شعب، اعلام مفقودی سپهر کارت، دریافت و تغییر رمز حساب، نرخ ارز و ... را از طریق تلفن همراه خود انجام دهند.

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۲۶۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخشنامه جدید برای تسهیل صادرات تولیدکنندگان

تین نیوز

گمرک ایران با هدف تسهیل صادرات تولیدکنندگان کالاهای صادراتی بخشنامه جدیدی صادر کرد که بر اساس آن صادرات برخی کالاها در صورت تایید گمرک و بر اساس سابقه صادر کننده از ارسال مکرر کالا به آزمایشگاه خودداری شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، اداره کل دفتر صادرات گمرک با هدف تسریع و تسهیل در تجارت خارجی و رفع موانع تولید و صادرات، بخشنامه جدید صادر کرد که به شرح ذیل است:

«پیرو بخشنامه های شماره ۱۷۳/۱۵۱۷۹۰ مورخ ۸۸/۰۷/۰۷، ۲۲۲۸۸۸ مورخ ۹۴/۱۱/۲۰ و ۱۱۷/۶۳۲۰۹ مورخ ۹۵/۰۴/۰۶ و در راستای اجرای بند ۳ صورت جلسه هشتمین جلسه کمیته راهبردی مدیریت مخاطره یا ریسک در گمرک در سال ۱۴۰۲ و به منظور تسریع و تسهیل در تجارت خارجی ورفع موانع تولید و کاهش هزینه های صادرکنندگان و افزایش توان رقابتی صادرات کالاهای ایرانی دستور فرمایید، در مواردی که تولیدکنندگان اقدام به صدور محصول تولیدی خود نموده و تعیین نوع کالا منوط به اخذ نظریه آزمایشگاه (تعیین ماهیت) می باشد، چنانچه صادرات محموله مربوطه توسط آن صادرکننده در آن گمرک مسبوق به سابقه بوده و قبلا نسبت به اخذ نظریه آزمایشگاه اقدام گردیده و بر اساس آن کالای اظهاری درست اظهار شده باشد به شرط اینکه:

کالای صادراتی مشمول ضوابط خاصی همچون: اخذ مجوز، پرداخت عوارض صادراتی، مشتقات مایع نفت و گاز موضوع دستورالعمل ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و صادرات از محل ورود موقت برای پردازش (ماده ۵۱ قانون امور گمرکی) و نیز صادرات از محل ورود قطعی جهت استرداد حقوق ورودی (ماده ۶۶ قانون امور گمرکی) نباشد، با تشخیص و موافقت مدیریت آن گمرک از ارسال مکرر کالا به آزمایشگاه خودداری و وفق سابقه اقدام و شماره کوتاژ و تاریخ اظهارنامه استنادی به صورت سیستمی در اظهارنامه صادراتی درج و نظریه آزمایشگاه نیز اسکن شود.

بدیهی است نمونه برداری و استعلام نظریه آزمایشگاه به صورت تصادفی از محموله های صادراتی تکراری جزو اختیارات مدیران گمرکات اجرایی بوده که جهت اعمال مدیریت ریسک قابل استفاده است.»

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • شارژ گران پیامک‌های بانکی؟
  • سال گذشته ۱۰۰ شرکت ایرانی برای تولید گوشی موبایل تسهیلات دریافت کردند
  • راه بی بازگشت پاکستان در تکمیل خط لوله گاز | سفر رئیسی صادرات انرژی ایران را تسهیل می کند؟
  • سه وام قرض الحسنه از ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومن بدون نیاز به سپرده و ضامن!
  • جزئیات و شرایط وام فوری بانک ها در سال 1403 | کدام بانک‌ها وام فوری می‌دهند؟
  • تسهیل صادرات فرآورده های سلامت محور در سال گذشته
  • اوجی همراه با رئیس‌جمهوری عازم پاکستان شد/ سریلانکا، مقصد بعدی
  • اوجی همراه با رئیس‌جمهوری عازم پاکستان شد
  • بخشنامه جدید برای تسهیل صادرات تولیدکنندگان
  • دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای تسهیل دریافت وام ازدواج و فرزندآوری