Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:  محمدحسین قربانی اظهار داشت: با شروع و اجرای طرح بزرگ سلامت چیزی در حدود 93 درصد داروهای مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود که این مرهون نگاه ویژه و حرکت در مسیر اهداف اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش تسنیم، نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد: تولید این داروها در داخل کشور منجر شده سالانه قریب به حدود 6 هزار میلیارد تومان از خروج ارز جلوگیری به عمل آید و این به معنای پیشگام شدن این حوزه در پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان ابراز داشت: آن چه در حال حاضر ما از آن رنج می‌بریم واردات داروهای تک نسخه‌ای و داروهای بیماران خاص، صعب العلاج و سرطانی از خارج کشور است که چیزی در حدود 10 درصد داروهای مورد نیاز داخل را در بر می‌گیرد.

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس عنوان کرد: باید در زمینه تولید داروهای خاص گام‌های لازم در کشور برداشته شود زیرا این وابستگی 10 درصدی چیزی در حدود 35 تا 40 درصد منابع دارویی را به خود معطوف می‌کند که مقداری نگران‌کننده است.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به نقش بخش خصوصی در تولید دارو بیان داشت: پس از اجرای اصل 44 قانون اساسی بخش خصوصی نقش عمده‌ای در تولید داروهای داخلی در کشور دارد بنابراین دولت دیگر نقش چندانی در این زمینه ایفا نمی‌کند.

وی همچنین در مورد تربیت نیروی پرستار در مراکز درمانی گفت: به‌طور قطع  بیمارستان‌ها و برخی مراکز درمانی نمی‌توانند نسبت به تربیت  نیروی پرستار شخصاً اقدام کنند و هیچ سیاستی مبنی بر تربیت نیروی پرستار در این مراکز وجود ندارد.

رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان خاطرنشان کرد: روال قانونی و مرسوم برای تربیت نیروی پرستار مورد نیاز کشور الزاماً تنها از جانب حوزه‌ها و مراکز علمی و دانشگاهی است که به‌صورت کاملاً آکادمیک اقدام به پرورش این نیروها می‌کنند.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۲۸۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت دسترسی به داروهای خاص/ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص، گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

کد خبر 6088810 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • مراکز دندانپزشکی دولتی در کشور افزایش می‌یابد
  • وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • وضعیت دسترسی به داروهای خاص/ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما