Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، بر اساس یافته‌های این گزارش، بررسی نتایج این طرح در بهار ۱۳۹۶ در خصوص دستمزد کارگران مشاغل منتخب کشاورزی نشان می‌دهد، بیشترین متوسط دستمزد روزانه در میان مردان با رقم ۷۱۶۱۹۰ ریال به کارگر «نهرکش و مرزبند» و کمترین متوسط دستمزد روزانه به کارگر «میوه چین» با رقم ۴۵۰۲۲۸ ریال، اختصاص داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آمار نشان می دهد بیشترین دستمزد مشاغل کشاورزی، مربوط به کارگران نهرکش و مرزبند با دستمزد ماهیانه ۲ میلیون و ۱۴۸ هزار و ۵۷۰ تومان و کمترین دستمزد نیز برای کارگران میوه چین با دستمزد ماهیانه یک میلیون و ۳۵۰ هزار و ۶۸۴ تومان است.

همچنین در بین زنان بیشترین دستمزد روزانه به کارگر « نشاکار» با رقم ۷۴۲۵۲۳ ریال و کمترین دستمزد روزانه به کارگر «دروگر غلات» با رقم ۳۵۰۰۴۶ ریال، اختصاص دارد.

با توجه به درصد تغییرات متوسط دستمزد روزانه مردان کارگر در بهار ۱۳۹۶ نسبت به فصل مشابه سال قبل، مشاهده می گردد که متوسط دستمزد روزانه کارگر «بیلزن زمین زراعی» بیشترین و متوسط دستمزد روزانه کارگر «میوه چین» کمترین تغییر را به ترتیب به صورت افزایشی و کاهشی، داشته‌اند، این در حالی است که بیشترین تغییر در متوسط دستمزد روزانه کارگران زن مربوط به متوسط دستمزد روزانه کارگر «دروگر غلات» بوده است.

با توجه به متوسط دستمزد در استان های کشور، بالاترین دستمزد برای مردان مربوط به کارگر «نشاکار» در استان گیلان با دستمزد ۱۱۶۸۸۶۴ ریال، می‌باشد و پایین‌ترین دستمزد مربوط به کارگر «دروگر غلات» در استان سیستان وبلوچستان با دستمزد ۲۷۵۰۰۰ ریال، بوده است.

از سوی دیگر بالاترین دستمزد برای زنان در بین استان های کشور مربوط به کارگر «نشاکار» در استان گیلان با دستمزد ۹۳۹۰۴۵ ریال و پایین ترین دستمزد مربوط به کارگر «وجینکار و تنککار» در استان گلستان با دستمزد ۲۳۳۴۶۷ ریال، میباشد.

نتایج موجود نشان می دهد که بیشترین شکاف جنسیتی دستمزد در بهار ۱۳۹۶ به مانند بهار ۱۳۹۵ ، به کارگر «دروگر غلات» اختصاص داشته است. همچنین مشاهده میشود در بهار ۱۳۹۶ ، شکاف قابل توجه بین متوسط دستمزد روزانه مردان و زنان کارگر «دروگر غلات»، به میزان ۱۳.۷ درصد، نسبت به فصل مشابه سال قبل تقلیل یافته است.

از سوی دیگر کمترین شکاف جنسیتی دستمزد در بهار۱۳۹۶ ، به «کارگر نشاکار» اختصاص دارد، این در حالی است که کمترین مقدار شکاف جنسیتی دستمزد در بهار ۱۳۹۵ ، مربوط به کارگر «وجین کار و تنک کار» بوده است.

شکاف جنسیتی دستمزد کارگران «وجین کار و تنک کار» در بهار ۱۳۹۶ ، رفتاری متفاوت نسبت به بهار ۱۳۹۵، داشته است، به طوری که متوسط دستمزد روزانه زنان در این شغل در فصل مذکور بیش از متوسط دستمزد روزانه مردان بوده است.

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۲۹۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی جان سخت‌ترین خودروها در جهان (+عکس)

در ایران به دلیل قیمت بسیاری بالای خودروها، یک خودرو صفر کیلومتر حداقل باید ۲۰ سال یا یک میلیون کیلومتر کار کند تا دیگر از چرخه خرید و فروش خارج شود. اما در بازارهای جهانی اوضاع کاملا متفاوت است. 

۷. تویوتا کمری

کارکرد متوسط: ۳۷۱ هزار کیلومتر

به گزارش پدال، تویوتا کمری به عنوان یکی از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین خودروهای سدان در بازار جهانی شناخته می‌شود. یکی از دلایل اصلی محبوبیت این خودرو، دوام و پایایی بی‌نظیر آن است..

درست است که مالکان ایرانی از یک تویوتا کمری حداقل ۱.۵ تا ۲ میلیون کیلومتر استفاده می‌کنند و بعد به فکر فروش آن می‌افتند اما در بازارهای جهانی عمر مفید این خودرو بعد از رسیدن به کارکرد ۳۷۱ هزار کیلومتر به پایان می‌رسد. البته رسیدن به این کارکرد به معنای این نیست که دیگر نتوان از خودرو استفاده کرد بلکه به این معنی است که مالک باید هزینه‌هایی برای اوورهال خودرو انجام پرداخت کند.

۶. فورد F-150

کارکرد متوسط: ۳۷۵ هزار کیلومتر

فورد F-150 یک پیکاپ پرفروش و محبوب در بازار آمریکا و برخی دیگر از بازارهای جهانی است. این خودرو دارای ویژگی‌های متعددی است که به محبوبیت بی‌نظیرش منجر شده است. F-150 قابلیت حمل بار تا یک تن و کشش تریلر تا ۵.۸ تن را دارد.

F-150 یکی از پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین پیکاپ‌های دنیا است. این خودرو از طراحی قدرتمند و عضلانی برخوردار است و می‌تواند بار و وزن زیادی را تحمل کند. به همین علت از این خودرو بیشتر برای کار استفاده می‌شود.

۵. شورلت تاهو

کارکرد متوسط: ۴۰۲ هزار کیلومتر

تاهو نیز یکی دیگر از خودروهای آمریکایی است که در لیست جان سخت‌ترین خودروها حضور دارد. این SUV فول سایز بیشتر در بازار آمریکا خرید و فروش می‌شود و جزو خودروهایی است که افت قیمت نمونه دست دوم آن به صفر کیلومتر بسیار کم است.

اولین نسل تاهو در سال ۱۹۹۲ معرفی شد و به عنوان جایگزین مدل‌های بلیزر و سابربان شورلت شناخته می‌شود. طی سال‌های متمادی، تاهو نسخه‌های متعددی را از سر گذرانده و به یکی از محبوب‌ترین SUV‌های بازار آمریکای شمالی تبدیل شده است.

۴. نیسان پاترول

کارکرد متوسط: ۴۰۷ هزار کیلومتر

اولین نسل پاترول در سال ۱۹۵۱ معرفی شد و در بسیاری از بازارها به عنوان یک خودروی تفریحی و آفرود محبوب بود. طی سال‌های متمادی تبذیل به یکی از محبوب‌ترین خودروهای شاسی‌بلند در بازارهای خاورمیانه و آفریقا تبدیل شده است.

نسل جدید پاترول در سال ۲۰۱۰ معرفی شد که با طراحی جدید و امکانات پیشرفته‌تر، محبوبیت این خودرو را افزایش داد. پاترول به دلیل موتورهای قدرتمند، سیستم انتقال‌قدرت چهار چرخ و امکانات آفرود پیشرفته، در مناطق صحرایی و بیابانی عربستان و خاورمیانه بسیار مورد توجه است.

۳. تویوتا توندرا

کارکرد متوسط: ۴۱۳ هزار کیلومتر

یکی دیگر از جان سخت‌ترین خودروها تویوتا توندرا است. اولین نسل توندرا در سال ۱۹۹۹ معرفی شد و جایگزین مدل T100 تویوتا شد. طراحی و مشخصات توندرا برای بازار آمریکای شمالی و رقابت با پیکاپ‌های پرفروش این منطقه مانند فورد F-150 درنظر گرفته شده است.

نسل دوم این خودرو در سال ۲۰۰۷ و نسل سوم در سال ۲۰۱۳ معرفی شدند که با طراحی و امکانات به‌روز شده به محبوبیت بیشتری دست یافتند.

۲. تویوتا لندکروز

کارکرد متوسط: ۴۵۰ هزار کیلومتر

می‌توان گفت لندکروز محبوب‌ترین و معروف‌ترین محصول تویوتا است که سالیان سال است در نقاط مختلف جهان از جمله کشورهای طرفداران پر و پا قرصی دارد. شاید تعجب کنید که ۴۵۰ هزار کیلومتر برای لندکروز کارکرد بسیار پایینی محسوب شود اما همانطور که پیش‌تر اشاره شد، رسیدن به این کارکرد به این معنا نیست که خودرو غیرقابل استفاده می‌شود بلکه به این معناست که خودرو بیش از پیش نیاز به رسیدگی دارد.

این خودرو از دهه ۱۹۵۰ تاکنون تولید می‌شود و به یک افسانه در صنعت خودرو تبدیل شده است. در امارات متحده عربی به دلیل شرایط آب و هوایی ویژه و نیاز به خودروهای قوی برای آفرود، لندکروز بسیار مورد استقبال قرار گرفته است

۱. تویوتا سکویا

کارکرد متوسط: ۴۷۷ هزار کیلومتر

تویوتا به عنوان یکی از پیشگامان صنعت خودرو، همواره بر ساخت محصولاتی با کیفیت بالا و دوام زیاد تمرکز داشته است پس چندان عجیب نیست که رتبه اول لیست سخت جان‌ترین خودروها را یک تویوتا تصاحب کرده باشد. از تویوتا سکویا در اکثر منابع به عنوان با دوام‌ترین خودروی دنیا یاد می‌شود. بررسی‌ها نشان داده که مالکان این خودرو تقریبا نیم میلیون کیلومتر را بدون هیچ گونه خرج اضافی پیموده‌اند.

البته واضح است که در صورت استفاده مناسب از این خودرو می‌توانید چندین میلیون کیلومتر را با هزینه‌های نگهداری معقول بپیمایید. جالب است بدانیدسکویا یک گونه درخت غول‌پیکر و قدیمی است که در مناطق کوهستانی غرب آمریکا رشد می‌کنند.

این درختان به طور طبیعی توانایی بسیار بالایی برای دوام و بقا دارند. احتمالا انتخاب این نام برای این خودرو اشاره به ویژگی‌های مشترک بین دوام و عمر طولانی سکویاها و قابلیت های دوام و قابلیت اطمینان خودروهای تویوتا است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۰۸ میلی‌متری باران در رومشکان
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • معرفی جان سخت‌ترین خودروها در جهان (+عکس)
  • رشد ۴۳ درصدی میزان بارش ها در استان یزد
  • رشد ۴۳ درصدی میزان بارش در استان یزد
  • بیش از ۴ هزار کارگر قمی در انتظار بیمه
  • توزیع روزانه میوه و صیفی در میدان مرکزی به ۲۲ هزار تن رسید
  • اعمال حق تأهل در حقوق کارگران به میزان ۵۰۰ هزار تومان
  • از دریافتی یک میلیونی تا مشکل اشتغال ملی‌پوش پارادوومیدانی خوزستانی
  • از دریافتی یک میلیونی تا مشکل اشتغالِ ملی‌پوش پارادو و میدانی خوزستانی