Web Analytics Made Easy - Statcounter

ورزش > مدیریت ورزش - انتخابات کمیته ملی المپیک یکی از ضعیف‌ترین هیات‌های اجرایی تاریخ المپیک ایران را برای اداره دستگاه دیپلماسی ورزش ایران رقم زد.

فرهاد عشوندی:همه قیام کردند و رضا صالحی امیری همان طور که برنامه ریزی کرده بود، شد رئیس کمیته ملی المپیک ایران. او که با سابقه 23 روز سرپرستی وزارت ورزش به عنوان خبره ورزشی وارد مجمع شد و بی رقیب به روز مجمع رسید تا رئیس بی رقیب جدید کمیته المپیک ایران باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اتفاق البته قابل پیش بینی بود اما فاجعه زمانی رخ داد که یکی از عجیب ترین مجامع تاریخ المپیک ایران رقم خورد و گروهی از کم اثرترین روسای فدراسیون های ورزشی با کمترین سطح مقبولیت شدند اعضای جدید هیات اجرایی المپیک ایران.

نام ها خود گویای تمام واقعیت است. دبیرکلی رسید به شاهرخ شهنازی. او که در 4 سال گذشته هم دبیرکل بود اما کم اثرترین عضو کمیته به حساب می آمد. به طوری که کیومرث هاشمی به عنوان رئیس کمیته المپیک رسما داشت مسئولیت های دبیرکل را انجام می داد. شان رئیس کاهشی چشم‌گیر پیدا کرده بود و حضورهای گاه و بیگاه کیومرث در اردوها، مجامع بن المللی و رفتارهایش همه نشان از این داشت که حوزه دبیرکلی کارکردش را درست انجام نمی دهد. این تازه جدای از حاشیه های گاه و بیگاه بود که برای آقای دبیرکل رخ می داد. اتفاقاتی مثل آنهایی که روز مجمع ادعا داشتند با حکم جلب آمده اند به استقبال آقای دبیرکل.

در پست نایب رئیسی شاید خوشایندترین انتخاب رخ داد. طاهره طاهریان اگرچه ورزشکار نبوده اما بی شک نقش مادری برای ورزش بانوان ایران داشته. او به شایستگی به عنوان تحصیلکرده ترین مدیر ورزشی بانوی ایران توانست نفر شماره 2 تشکیلات شود اما بعد از او پست نایب رئیسی دوم رسیده است به فضل الله باقرزاده. اگرچه باقرزاده در سال های اخیر در شمشیربازی عملکردی مثبت داشته اما کمتر کسی است که با نوع مدیریت پرهیاهوی او آشنا نباشد و فدراسیون او بدون پیمان فخری را همه خوب به یاد دارند.

فاجعه بزرگتر اما در کرسی های بعدی است. در پست خزانه دار، مسئولیت رسیده است به کیکاووس سعیدی. او رئیس فدراسیون گلف است. فدراسیونی که در 8 ساله او تقریبا هیچ جایگاهی در ورزش کشور نداشته. فدراسیونی منفعل و ناموفق. تقریبا همیشه حرف از رفتنش بوده و حالا مجمع یکباره چنین رایی به او می دهد!

اعضای هیات اجرایی دور قبل این ها بودند:«حسین رضازاده، مشحون، کفاشیان، رسول خادم، محمد علیپور» و حالا ترکیب جدید:  مجید شایسته رئیس فدراسیون تنیس که آخرین بار محمود گودرزی به او گفته بود برای ریاست یک فدراسیون ورزشی سعی کند کمی اندامش ورزشی تر باشد و بارها درباره نسبت خانوادگی اش با آقای قرائتی سخن ها به میان آمده است. مجید کیهانی رئیس جنجالی فدراسیون دوومیدانی که بارها خبرساز شده و هیچ سابقه درخشان ورزشی ندارد. محمد علیپور که او هم از بدنه وزارت ورزش بوده و ورزشکار نیست. علیرضا رحیمی رئیس فدراسیون هندبال که دوره کوتاهی سپاهان بازی کرده است . عیدی افتخاری رئیس فدراسیون اسکی بدون سابقه ورزشی و البته دادگر رئیس فدراسیون در خطر تعلیق تیراندازی که او هم هیچ سابقه مشخص ورزشی ندارد. 

این لیست منتخب را گروهی دستپخت کیومرث هاشمی رئیس پیشین کمیته می دانند که این بار از انتخابات کنار کشیده بود و او را برنده مسابقه مچ اندازی با داورزنی، معاون وزارت ورزش می دانند. اگر کیومرث این انتخاب را انجام داده باشد، هیات اجرایی چیدمان شده اش شباهتی زیاد دارد با لباس های پرانتقادی که برای کاروان المپیک ایران در ریو تدارک دیده بود. طراح لباس های زشت ملی، این بار طراح پشت پرده این هیات اجرایی بوده است؟

41258

کلید واژه‌ها : رضا صالحی امیری - کیومرث هاشمی - کمیته ملی المپیک -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۲۹۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاشمی: ۵٠٠ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌های ورزشی در نظر گرفته‌ایم

کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان در نشست مشترک با روسای کمیسیون ورزشکاران فدراسیون‌های ورزشی اظهار داشت: ماهیت جلسه امروز ماهیت قهرمانان است. در دنیای امروز شاخصه اصلی ورزش طبق منشور المپیک ورزشکاران هستند. اگر ورزشکاران نباشند مربیان و مدیران معنایی پیدا نمی‌کنند. کمیته بین‌المللی المپیک نیز تلاش زیادی دارد که چهره‌های ورزشی و قهرمانان علاوه بر مدال‌آوری سفیر کشور خود باشند و ظرفیت‌های فرهنگی کشور خود را نشان دهند.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت جایگاه ورزشکاران در کشور خاطرنشان کرد: در دیدار رهبر معظم انقلاب با ورزشکاران، ایشان چندین بار از قهرمانان ما تشکر کردند و این موضوع بی‌سابقه بود و این موضوع نشانگر این است که قهرمانان از منظر رهبر انقلاب از درجه اهمیت بالایی برخوردار هستند. مراسم تجلیلی که سالانه با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود نشان می‌دهد که دولت نیز پای کار ورزشکاران ایستاده است.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این نشست این بود که از نزدیک با مشکلات ورزشکاران آشنا شویم و این جلسات می‌تواند به رفع مشکلات کمک کند. اعضای کمیسیون‌ها باید نقش پررنگ‌تری در فدراسیون خود داشته باشند و در تصمیم‌گیری‌ها دخیل شوند.

وی افزود: این سومین دوره است که کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک تشکیل می‌شود و اینقدر جایگاه این کمیسیون بالا است که رییس کمیسیون ورزشکاران می‌تواند شخصا با رییس کمیته بین‌المللی المپیک مکاتبه کند. باید توجه بیشتری به این موضوع داشته باشیم و اهمیت جایگاه خود را بیشتر بدانیم و قطعا اعضای کمیسیون می‌توانند کار‌های بزرگی را انجام دهند.

کیومرث هاشمی بیان کرد: این نگاه را داریم که قهرمانانی که دوران ورزش آنها تمام شده و علاقه‌مند هم هستند، به عرصه مدیریت ورزشی بیاوریم و بتوانیم از ظرفیت‌های آنها بهره بگیریم.

وزیر ورزش و جوانان در ادامه و پس از شنیدن صحبت‌ها و نظرات قهرمانان گفت: حتما برگزاری این نشست‌ها فایده دارد و منشا کار‌های بزرگ و خدمت‌رسانی برای ورزش خواهد بود. عضو شدن یکی از اعضای کمیسیون ورزشکاران در هیات رییسه فدراسیون‌ها پیشنهاد خوبی است که باید در اصلاح اساس‌نامه انجام شود. بحث مشارکت ورزشکاران در مسئولیت‌های اجتماعی و کار‌های عام‌المنفعه نیز از آن حمایت می‌کنیم. ورزش ایران همیشه از سال‌های دور تا به الان در کار‌های خیرخواهانه پیش قدم بوده و می‌توان این اقدامات را تقویت کرد.

وی افزود: همانطور که کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک شرح وظایف دارد باید این کمیسیون نیز شرح وظایف داشته باشد که همه اعضا با آن آشنا باشند. قطعا هر فدراسیون یکسری شرایط خاص خودش را برای کمیسیون ورزشکاران دارد. درست نیست که فقط سالی یک بار در مجامع شاهد حضور کمیسیون ورزشکاران باشیم.

وی خاطرنشان کرد: نباید فاصله قهرمانان با مدیران زیاده شود و و باید این فاصله را روز به روز کمتر کنیم و مدیران باید دغدغه ورزشکاران شنیده شود که صحبت‌های آنها به خارج از مجموعه فدراسیون برده نشود. دلیل تشکیل چنین جلساتی نیز مخابره این پیام است که مدیران ورزشی و روسای فدراسیون‌ها باید با ورزشکاران ارتباط نزدیکی داشته باشند.

هاشمی اظهار داشت: در بحث استخدام قهرمانان به ویژه در بحث توان‌یابان منتظر اصلاح قانون در مجلس هستیم. لایحه‌ای از طرف دولت به مجلس رفته و در دستور صحن قرار گرفته که باید تصویب شود و در صورت تصویب قطعا اتفاقات خوبی را در بحث استخدامی خواهیم داشت.

وی با اشاره به تغییرات صورت گرفته در لایحه جدید دولت گفت: در لایحه جدید که به مجلس رفته ورزشکاری که مقام سوم جهان را کسب می‌کند بعد از این شامل معافیت می‌شود. همچنین به جز نفر اول، نفرات دوم و سوم بازی‌های آسیایی نیز شامل معافیت و استخدامی خواهند شد. در بحث ورزشکاران توان‌یاب و جانباز پیش از این یکی از اعضای خانواده آنها شامل استخدام می‌شد ولی الان اگر خود ورزشکار هم شرایطش را داشته باشد شامل قانون استخدام می‌شود.

هاشمی افزود: ناوگان تجهیزات فدراسیون‌ها قدمت ۲۰ ساله و نیاز به تجهیزات جدید دارد. برای تجهیزات غیرمصرفی کمک ۵۰۰ میلیارد تومانی درخواست کردیم که با کمک وزارت نفت این منبع دیده شده و پس از اختصاص و پرداخت برای نوسازی تجهیزات در اختیار فدراسیون‌ها قرار خواهد گرفت.

وزیر ورزش و جوانان همچنین درخصوص پرداخت پاداش به قهرمانان گفت: با وجود اینکه آیین‌نامه هنوز اصلاح نشده ولی از اختیارات خودمان استفاده کردیم و آن دسته از رشته‌هایی که قبلا در لیست وجود نداشت را برای پرداخت پاداش اضافه کردیم که ان‌شاءالله در مراسمی که به زودی با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود از آنها تجلیل خواهد شد.

هاشمی خطاب به اعضای کمیسیون گفت: شما نمایندگان فعال جامعه خودتان و صدای ورزشکاران هستید. می‌توانیم نشست‌های فصلی بگذاریم که چطور دغدغه‌ها را برطرف کنیم. اعضای کمیسیون باید مدافع ورزشکاران خود باشند و این وظیفه و رسالت اصلی اعضای کمیسیون است.

وی خاطرنشان کرد: ترویج اخلاق ورزشی نکته خیلی مهمی است و باید به این موضوع پرداخته شود. چون قهرمانان با اخلاق ورزشی می‌توانند ماندگار شوند.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: در جلسه شورای عالی ورزش که با حضور رییس جمهور برگزار شد درخصوص تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه تمام که بزرگترین دغدغه ما است اعلام کردیم تا پروژه آمایش سرزمینی اجرا نشود هیچ پروژه تازه‌ای شروع نمی‌شود. برای تکمیل پروژه‌ها ۷ هزار میلیارد بودجه گرفته‌ایم که با استفاده از طرح آمایش برای تکمیل آنها اقدام می‌کنیم. بعد از این آمایش سرزمینی به ما می‌گوید که در چه شهری باید چه ورزشگاهی ساخته شود.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی سایر حوزه ها

دیگر خبرها

  • واکنش فدراسیون کشتی به حذف داور المپیکی و جلسه دبیر و یزدانی
  • یک ایرانی از کشتی المپیک کنار گذاشته شد | تنبیه فوری فدراسیون جهانی
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک پاریس
  • تکذیبه تشکیل و اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان
  • ابراز امیدواری مدیرکل ورزش استان برای افزایش سهمیه‌های المپیکی
  • هاشمی: ۵٠٠ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌های ورزشی در نظر گرفته‌ایم
  • خبر خوش وزیر ورزش درباره سربازی ورزشکاران
  • توضیح وزیر ورزش در مورد معافیت و قانون استخدامی ورزشکاران
  • استقبال ازنخستین بانوی المپیکی تاریخ ورزش آذربایجان‌غربی