Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ برنامه گفتگوی فرهنگی با موضوع موانع و مشکلات تبلیغات کتاب در کشور با حضور علی زارعی نجفدری ناشر، دبیرکل اتحادیه جهانی ناشران مسلمان و عضو کمیته فرهنگ و تمدن شورای عالی انقلاب فرهنگی و ارتباط تلفنی با حجت الاسلام سید علی طاهری نماینده ادوار مجلس از آنتن رادیو گفتگو پخش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این برنامه زارعی نجفدری با بیان اینکه کتاب نیاز به تبلیغ ندارد، گفت: تبلیغ برای کالاهایی صورت می گیرد که شناخته شده نیستند و تبلیغ را می توان توصیفی فراتر از کالاهای مورد نظر دانست.

وی افزود: در تبلیغ کالا نگاه صرفا تجاری و اقتصادی است و از سوی دیگر کالاها اجسام بی روحی هستند که نمی توانند خود را معرفی کنند در صورتی که کتاب روح دارد و مورد شناخت همه است و خصوصیات آن را می دانند و بر خوب بودن آن صحه می گذارند. از سوی دیگر نمی توان فراتر از محتوای کتاب در خصوص آن سخن گفت.

دبیرکل اتحادیه جهانی ناشران مسلمان به تجربه جهانی در نمایشگاه های بین المللی کتاب  اشاره کرد و گفت: در این نمایشگاه ها کمتر ناشری را مشاهده می کنید که دست به تبلیغ کتاب خود بزند. این افراد در غرفه خود پنل هایی را قرار می دهند و کتاب های خود را به نقد و نظر می گذارند و همین موضوع سبب بالا رفتن فروش کتاب می شود.

در ادامه برنامه حجت الاسلام طاهری در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: از جمله اقداماتی که مجلس گذشته و در کمیسیون فرهنگی انجام داده بود دعوت از فعالان صنعت چاپ و نشر و برگزاری جلساتی با حضور چهار وزیر مرتبط با این حوزه بود که موضوع آن حمایت از نشر و بحث افزایش  یارانه ها و تعرفه واردات بود. تصمیمات به صورت مقطعی است و قادر نیست مشکلات فعالان این حوزه را به طور کامل حل کند اما همین اقدامات صورت گرفته اثرات زیاد و بازتاب گسترده ای داشت.

نماینده ادوار مجلس تخصیص یارانه به نشر را بسیار مهم دانست و گفت : یکی از راهکارهای مهم در این حوزه با توجه به قیمت تمام شده کتاب و شرایط اقتصادی موجود حمایت اقتصادی ناشران است.

حجت الاسلام طاهری با اشاره به نگاه ویژه مقام معظم رهبری به کتاب و کتابخوانی، گفت: کاش این نگاه عمیق در تمام مسئولین به ویژه دو قوه مقننه و مجریه که می توانند در مورد وضع و اجرای قانون عملکرد خوبی داشته باشند، وجود داشت.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۰۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی

در تبصره هدفمندی یارانه ها حدود ۶۰۰ هزار میلیارد تومان مصارف حمایتی لحاظ گردیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیاست‌های حمایتی به‌عنوان نزدیک‌ترین لبه مقابله با فقر در بودجه عمومی نسبت به سال گذشته رشد اسمی پیدا کرده‌اند. اما محدودیت‌های بودجه‌ای و ادامه روند تورمی در کشور باعث شده که به‌مرور یارانه نقدی و مستمری نهادهای حمایتی با کاهش کفایت رو به‌رو شوند به این معنی که این مبالغ حمایتی تکافوی تأمین نیازهای اولیه زندگی فقرا را ندارند. یکی از دلایل عدم کارایی سیاست‌های حمایتی، وسعت جمعیت گروه‌های هدف حمایت است که به نظر می‌رسد سخاوتمندانه انتخاب‌شده‌اند. این در حالی است که این آرایش از سیاست‌های حمایتی با اقتضائات بودجه‌ریزی و اقتصادی کشور همخوانی ندارد.

از سوی دیگر سقف منابع هدفمندی یارانه‌ها در تبصره مربوطه 758.8 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده که 79 درصد از کل مصارف یعنی 599.6 هزار میلیارد تومان برای اهداف حمایتی در نظر گرفته شده‌است.

این رقم در مقایسه با اعتبار 485 هزار میلیارد تومانی مصارف حمایتی قانون سال 1402 حدود 23 درصد رشد داشته است. اعتبارات یارانه نان، پرداخت مستمری خانوارهای تحت پوشش سازمان بهزیستی و پرداخت مستمری خانوارهای تحت پوشش کمیته‌امداد امام‌خمینی (ره) به‌ترتیب بیشترین رشد اعتبارات را در لایحه بودجه سال 1403 نسبت به سال گذشته داشته‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی تمدید شد
  • قیمت دو برابری کالا‌های اساسی با جود تخصیص ارز ترجیحی
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • تخصیص یارانه دارو به خوبی انجام نمی شود / تلاش دولت برای تثبیت قیمت نان در 1403 با سه برابر کردن یارانه
  • رشد۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • کتابخانه سیار، روشی خلاق برای ترویج کتابخوانی