Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان مسکن گفت: با توجه به اینکه یکی از مشکلات اساسی کشور توانمندی و بازآفرینی بافت فرسوده کشور است، باید سیاست‌ها و بسته‌های تشویقی را برای ترغیب بخش خصوصی به ساخت و ساز در مناطق دارای بافت فرسوده در نظر گرفت.

به گزارش ایسنا، فرشید پورحاجت در جمع خبرنگاران در خصوص ماجرای اعتراض به بررسی غیرعلنی یکی از لوایح در جلسه روز گذشته( 25دی‌ماه) شورای اسلامی شهر اهواز، اظهار کرد: در این جلسه، سه لایحه شهرداری که دارای یک مضمون بودند به طور همزمان تقدیم شورا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این لوایح شامل تعیین جایزه خوش‌حسابی برای پرداخت عوارض نوسازی و بهای خدمات شهری، بخشودگی جرائم این عوارض و لایجه و بسته تشویقی و تخفیف برای عوارض صدور پروانه ساختمان به منظور رونق در ساخت و ساز بودند

وی ادامه داد: نمی‌دانم بنا بر چه ضرورتی لایحه سوم به صورت غیرعلنی بررسی شد. رئیس شورای شهر باید دلیل این موضوع را بداند. با توجه به اینکه هر سه لایحه مرتبط با بحث درآمد شهرداری هستند و فکر می‌کنم تفاوت آن چنانی میان این لوایح وجود ندارد، به بررسی غیرعلنی لایحه سوم اعتراض کردم.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان مسکن افزود: به استناد ماده  2 قانون بهبهود مستمر کسب وکار برای هر بسته تشویقی یا سیاستی که توسط شورا وضع می‌شود باید نظر بخش خصوصی نیز دیده شود. اگر این بسته در حوزه یا مرتبط با حوزه ساحت و ساز است، به عنوان رئیس انجمنی که جایگاه مشخصی در استان دارد انتظار داشتم که نظر ما نیز در جریان بررسی این لایجه دیده شود.

پورحاجت عنوان کرد: درخواست ما از شورا این بود که میزان بخشودگی در عوارض صدور پروانه ساختمان برای مناطق دارای بافت فرسوده و حاشیه‌نشین افزایش یابد. یعنی هربسته‌ای که برای حوزه ساخت و ساز در نظر گرفته می شود به میزان بیشتری برای اینگونه مناطق باشد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه یکی از مشکلات اساسی کشور توانمندی و بازآفرینی بافت فرسوده کشور است، باید سیاست‌ها و بسته‌های تشویقی را برای ترغیب بخش خصوصی به ساخت و ساز در مناطق دارای بافت فرسوده در نظر گرفت.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان مسکن افزود: اعتقاد داریم افزایش میزان بخشودگی عوارض صدور پروانه برای مناطق حاشیه‌ای و دارای بافت فرسوده می‌تواند انگیزه و رغبت بخش خصوصی را برای سرمایه‌گذاری در این مناطق افزایش دهد.

پورحاجت درباره بحث تراکم‌فروشی در مناطق برخوردار اهواز نظیر کیانپارس که اخیرا مطرح شده است، گفت: یکی از منابع درآمدی شهرداری‌های کشور از محل فروش تراکم است. این سیاست برای چندین سال است که در کشور وجود دارد. امیدواریم تراکم فروشی با اتخاذ شیوه‌های از منابع درآمدی شهر حذف شود و شهرداری‌ها دیگر برای چنین درآمدی برنامه‌ریزی نکنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۲۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور نوسازی شد

محمد آئینی روز سه شنبه در بازدید از پروژه های بازآفرینی شهر تبریز افزود: بر اساس برنامه ریزی انجام شده پیش بینی می شود از این تعداد حدود ۱۰۰ هزار واحد تا پایان سال به بهره برداری برسد.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری با بیان اینکه کلانشهر تبریز در حوزه بازآفرینی شهری از شهرهای برتر کشور است، گفت: این شهر در این زمینه می تواند الگویی برای سایر کلانشهرها باشد.

آئینی، با بیان اینکه ادامه داد: موفقیت طرح‌های بازآفرینی شهری مانند مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب تبریز به کمک همراهی و همدلی مدیران شهری و استانی امکان پذیر شده است.

معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز نیز در این بازدید با ارایه گزارشی از آخرین وضعیت پروژه مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب تبریز در راستای طرح بازآفرینی شهری گفت: طول مسیرگشایی در این طرح یک هزار و ۸۰۰ متر است و ۷۵۰ ملک واقع در مسیر این پروژه باید تملک شود.

محمد عزتی با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی این پروژه، افزود: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده این پروژه امسال به اتمام می رسد و به مسیر ایده لو متصل می شود.

وی با بیان اینکه تا کنون ۱۰ هزار میلیارد ریال برای تملک اراضی واقع در این پروژه هزینه شده است، اظهار کرد: این پروژه موسوم به طرح نجات تبریز با هدف بازگشایی، تعریض معابر و تسهیل تردد عبوری ساکنان و رفع ترافیک شهری در سه مرحله به طور همزمان اجرا می شود.

عزتی، ادامه داد: اجرای پروژه‌ های مسیرگشایی در بافت‌ های فرسوده و حاشیه‌ نشین از اولویت‌ های شهرداری تبریز است و این پروژه ها با همراهی اعضای شورای اسلامی و نهادهای قضایی این شهر اجرا می شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری در جریان سفر یک روزه به تبریز از پروژه بازآفرینی شهری در شهرک جوانان، احیای میدان تاریخی صاحب آباد، سکونتگاه غیررسمی حاشیه اتوبان پاسداران و پروژه‌های نوسازی مردمی و بازآفرینی پیرامون مسجد کبود و میدان شهید بهشتی تبریز بازدید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور / دمای هوا در بیشتر مناطق افزایش می‌یابد
  • رئیسی: بانک هایی که مقررات را رعایت نکنند منحل خواهند شد/مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم/دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران
  • صدور پروانه‌های ساختمانی ظرف مدت ۶ماه انجام می‌شود
  • دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران
  • بسته‌های تشویقی ساخت‌وساز برای بافت‌های فرسوده پیگیری شود
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده
  • اجرای بسته تشویقی نوسازی بافت فرسوده شش شهرستان سیستان وبلوچستان
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور
  • ۱۶۶ هزار هکتار از بافت‌های شهری فرسوده است
  • ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور نوسازی شد