Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دریافت عوارض گاز با نام هزینه خدمات مستمر جدیدترین اظهارات مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران بود که مبلغی به آن افزوده نخواهد شد، این در حالی است که مشترکین از افزایش چند برابری عوارض شهرداری و گازرسانی در قبوض خود خبر داده اند.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، دریافت یا عدم دریافت آبونمان گاز از مشترکین موضوعی است که با مطرح شدن آن در رسانه‌ها حساسیت افراد بر روی میزان عوارض حک شده در قبوض را افزایش داد و گوش ها را برای آخرین اخبار آن تیز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح حذف آبونمان از اواخر مرداد ماه سال جاری و با بخشنامه دیوان عدالت اداری غیر قانونی اعلام و بنا بر تشخیص این نهاد این عوارض قطع و مبالغ دریافتی از سوی شرکت ملی گاز باز پس خواهد شد که عملکرد شرکت ملی گاز در این چند ماه نشان از سرپیچی از بخشنامه دیوان عدالت اداری داشته است.

شرکت ملی گاز معتقد است صحبت از حذف آبونمان گاز مطرح نیست باید در نحوه و فرمول دریافت آبونمان را اصلاح ایجاد شود به‌طوری که شرایط دریافت آبونمان به پیش از آغاز قانون هدفمندی یارانه‌ها باز گردد.

حمیدرضا عراقی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز در خصوص برقراری دوباره هزینه آبونمان در قبوض گاز در جدیدترین اظهارات خود گفت: بر اساس قانون باید به مبلغ آبونمان در قبض‌های گاز افزوده می‌شد اما بنا بر تصمیم دولت و همچنین تصویب شورای اقتصاد این مبلغ در قبض‌ها ثابت باقی مانده که با عنوان هزینه خدمات مستمر از سوی مشترکان باید پرداخت شود.

معاون وزیر نفت در امور گاز با بیان این‌که مطابق حکم دیوان عدالت اداری بلافاصله آبونمان از قبض‌های گاز حذف شده بود، تصریح کرد: تصمیم گیری نهایی درباره آبونمان بر عهده شورای اقتصاد است بنابراین دوباره در شورا مطرح و تصویب شد که بر اساس مصوبه این شورا، دریافت آبونمان با عنوان هزینه خدمات مستمر ادامه دارد.

به گفته عراقی تمام مشکلات قانونی که در زمینه دریافت آبونمان طی مدت اخیر پیش آمده بود، حل شده و این مبلغ بدون تغییر به صورت قانونی در قبوض پابرجا مانده، هرچند که قانوناً باید افزایش می‌یافت ولی تصمیم بر این شد که مبلغ افزایش نیابد.

مشاهدات مشترکین در جدیدترین قبض گاز ارسال شده برای آنها خبر حذف نشدن آّبونمان و دریافت آن به نام های دیگر را تایید می کند و حتی برخی افراد مدعی شدند عوارض شهرداری را 3 برابر و عوارض گازرسانی را 4.5 درصد افزایش یافته است.

تفاوت میان هزینه خدمات مستمر با عوارض شهرداری و عوارض گازرسانی موضوعی است که در این زمینه شرکت ملی گاز باید شفاف سازی کند که در نهایت کدام یک از این گزینه ها افزایش خواهد یافت، همچنین بنا بر صحبت‌های مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران افزایش قیمتی اعمال نشده که مشاهدین مشترکین موضوعی غیر از این مسئله را بیان می کند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۲۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران

تین نیوز

توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای می تواند تأثیر بسیار مهمی بر رونق اقتصادی ایران داشته باشد. این توسعه می تواند به صورت مستقیم و غیرمستقیم بر اقتصاد کشور تأثیرگذار باشد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مرکز مدیریت راه های کشور، برخی از تأثیرات مهم توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای بر رونق اقتصادی ایران عبارتند از:

1. افزایش ترافیک و حرکت آسان تر کالا و مسافران: با توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای، حرکت کالا و مسافران به صورت آسان تر و سریع تر انجام می شود که می تواند باعث افزایش تجارت و تبادلات اقتصادی شود.

2. افزایش فرصت های شغلی: توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای منجر به ایجاد فرصت های شغلی در صنایع مختلف مرتبط با حمل و نقل، مانند حمل و نقل، خدمات پشتیبانی، تولید قطعات خودرو و غیره می شود.

3. افزایش توسعه مناطق مختلف: با توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای، مناطق مختلف کشور بهبود یافته و به سرعت توسعه پیدا می کنند، که این می تواند به تعادل توسعه مناطق کمک کند.

4. کاهش هزینه ها: با بهبود شبکه های حمل و نقل جاده ای، هزینه های حمل و نقل کاهش پیدا می کند که می تواند به افزایش سودآوری کسب وکارها و کاهش هزینه های تولید منجر شود.

5. افزایش رقابت پذیری: توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای باعث افزایش رقابت در بازار محصولات و خدمات می شود که این می تواند به بهبود کیفیت و قیمت محصولات منجر شود.

بنابراین، توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای می تواند به رونق اقتصادی ایران کمک کند و به توسعه صنعت، تجارت، سرمایه گذاری، اشتغال و سودآوری کسب و کارها کمک کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران
  • اعتراف آسترازنکا به عوارض مرگبار واکسن/ رشوه، دروغ و پنهان‌کردن حقیقت برای تجارت با سلامتی انسان‌ها
  • گلایه شرکت‌ های ترانزیتی از افزایش هزینه‌ های مرزی و توقف کانتینرها در دوغارون
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • مایکل اولیسه، نامی محبوب در اولدترافورد و آنفیلد
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور اعلام شد +جدول
  • دریافت هزینه از والدین بر اساس الگوی جدید تعیین شهریه کودکستان‌ها