Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@11:59:43 GMT

افزایش 9 درصدی صادرات در استان همدان+فیلم

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۳۳۴۴۲

افزایش 9 درصدی صادرات در استان همدان+فیلم

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛جمال خشوعی مدیر کل گمرک استان همدان با اشاره اینکه در حوزه واردات  در این مدت از سال هم 120 درصد رشد را شاهد بودیم که این افزایش واردات متعلق به خطوط تولید مواد اولیه بوده است، که این کار با هدف حمایت از تولید و اشتغال استان انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به آمار واردات وصادرات گمرک استان اشاره کرد واظهار داشت: ارزش دلاری صادرات استان در 9 ماهه امسال 105 میلیون دلار و ارزش  دلاری واردات نیز 43 میلیون دلار بوده است.  

خشوعی با اشاره به مهمترین اقلام صادراتی استان همدان در 9ماه گذشته خاطر نشان کرد: عمده ترین  کالاهای صادراتی استان در این مدت کشمش،سفال و سیمان بوده است.

مدیرکل گمرک استان با بیان اینکه در زمینه صادرات سفال هم در 9 ماهه امسال 11 درصد افزایش داشته ایم ادامه دادک متاسفانه در زمینه صائرات کشمش با کاهش مواجه شدیم که دلیل اصلی آن سرما زدگی بود.

این مسئول با اشاره به اینکه علی رغم تمهیداتی انجام شده وآمادگی گمرک در خصوص حمایت از صادر کنندگان وتولید کنندگان اما گمرک استان با مشکلاتی مواجه است که موجب کاهش صادرات شده است.

وی پرداخت نشدن جوائز به موقع صادرات، اعمال نشدن معافیت مالی صادر کنندگان، عدم بازار یابی های متنوع ،درکشورهای هدف صادرات،نبود اموزش تخصصی برای صادرات محصولات دانش بنیان را از عمده ترین مشکلات درکاهش  صادرات استان برشمرد.

خشوعی همچنین  نامناسب بودن بسته بندی های کالاهای صادراتی، ارسال محصولات بی کیفیت به بازارهای هدف،کمبود وسایل نقلیه بین المللی وشیوه های نامناسب در حمل کالا،بی ثباتی در نرخ ارز، نبود حمل ونقل ریلی وهوایی ونداشتن مدیریت مطلوب و تاخیر ومعطلی بیش از اندازه در مرز خروجی را از دیگر عوامل کاهش صادرات استان اعلام کرد.

وی اظهار داشت: اکثر کالاها ی استان به کشورهای عراق صادر می شود.

خشوعی با بیان اینکه 40 نفر صادر کننده در استان همدان فعالیت می کنندیادآورشد: 80 نوع کالای صادراتی و150 نوع کالای وارداتی در استان همدان وجود دارد

وی گفت: در حوزه سفال نیز5 هزارنفر اشتغالزایی شده اند .

انتهای پیام/ج

افزایش صادرات در استان همدان

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۳۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سامانه جامع تجارت در اطلاعیه‌ای ضوابط جدید تأمین ارز از محل واردات در مقابل صادرات برخی کالاهای حوزه‌ی جهاد کشاورزی را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است: تغییرات زیر در خصوص درخواست‌های تأمین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات خود و غیر» اعمال شده است:

مطابق سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی، واردات گروهی از کالاها صرفاً از محل صادرات گروه مشخصی از کالاها امکان پذیر است؛ به عنوان مثال واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها (مانند سیب) مجاز است؛ لذا در زمان ثبت درخواست تأمین ارز واردات موز، الزاماً باید کوتاژ صادراتی گروه مجاز ارائه شود، در غیر این صورت امکان تأمین ارز و پیشبرد فرآیند واردات وجود نخواهد داشت.

بنابراین کلیه درخواست‌های تأمین ارز از محل‌های «صادرات خود و صادرات دیگران» که مربوط به کالاهای حوزه جهاد کشاورزی باشند (سازمان مجوزدهنده ارزی «وزارت جهاد-تخصیص ارز» باشد) پس از ثبت، در وضعیت «منتظر استعلام مجوز» قرار گرفته و جهت استعلام مطابقت کالای ثبت سفارش با کالای صادراتی به وزارت جهاد کشاورزی ارسال می‌شود. پس از بررسی قواعد توسط وزارت‌خانه مذکور، در صورتی که کالاها منطبق باشد ادامه فرآیند طی شده و در غیر این صورت، درخواست به وضعیت «ردشده بر اساس ضوابط» تغییر یافته و خاتمه می‌یابد.

تذکر مهم: کلیه قواعد مربوط به انطباق گروه‌های کالاهایی، در مرحله تأمین ارز و پس از ثبت درخواست تأمین ارز صورت گرفته و در مراحل قبل (از جمله فرایندهای ثبت سفارش و تخصیص ارز) کنترلی بابت این موضوع صورت نمی‌گیرد. لذا ضروری است واردکنندگان کالاهای مذکور پیش از اقدام برای ثبت سفارش و خرید ارز حاصل از صادرات، از انطباق گروه کالایی پروانه صادراتی با کالای ثبت سفارش اطمینان حاصل کنند.

برای مشاهده فهرست کالاهای وارداتی و صادراتی که در حال حاضر مشمول تأمین ارز از محل واردات در صادرات اینجا کلیک کنید.

کد خبر 6086729 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا
  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • ترکمنستان مقصد۴۸ درصد صادرات گلستان/ خبری از یُد در ۱۰ کالای اول صادرات نیست!
  • یک میلیارد دلار صادرات از نمایشگاه اکسپو ایران
  • افزایش صادرات از گمرک شهرصنعتی کاوه
  • معرفی ظرفیت‌های صادراتی همدان برای افزایش تعاملات تجاری غرب
  • افزایش ۵.۶ درصدی اهدای خون همدانی‌ها در سال گذشته
  • بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند
  • ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد