Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران-ايرنا- دبير شوراي عالي فضاي مجازي کشور گفت: فضاي مخابراتي کشور درگير بي توازني هاي زيادي در توسعه است که همه از آن رنج مي برند؛ مديران شرکت ها بايد دغدغه کشور را در اين زمينه اولويت قرار دهند.

به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، ابوالحسن فيروزآبادي روز سه شنبه در مراسم معرفي مديرعامل و هيات مديره شرکت مخابرات ايران و شرکت ارتباطات سيار ايران در سالن همايش هاي صدا و سيما افزود:شرکت هاي مخابرات ايران و ارتباطات سيار ايران مي توانند اين بي توازني را حل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه صنعت ارتباطات و فناوري اطلاعات کشور شاهد بي توازني هاي زيادي است، ادامه داد: اکنون نسبت صادرات به واردات از يک شصتم خيلي بدتر است، طبق آمارهاي رسمي که اعلام شده است و بايد اين روند اصلاح شود.
فيروزآبادي گفت: بي توازني در پلتفروم ها به چشم مي خورد که بايد اصلاح شود و درحالي که پايپ(اپراتوري تلفن همراه) توسعه داده شده که مي بايست 35درصد از اقتصاد فضاي مجازي را تشکيل مي داد که اکنون نزديک به 65درصد اقتصاد را تشکيل داده است.
رئيس مرکز ملي فضاي مجازي با بيان اينکه از اقتصاد 60 هزار ميليارد توماني بخش آي.سي.تي کشور بيش از 65درصد متعلق به پايپ است، خاطرنشان ساخت: مي بايست اين مشکل حل شود و توازان در اين بخش حاکم شود.
به گفته وي، اکنون مشکل بي توازني خود را در پيام رسان ها نشان داده است و در کشوري با اين ضريب نفوذ اينترنت و ميزان تحصيل کرده در بخش ارتباطات و فناوري اطلاعات پلتفورم پيام رسان آن انحصاري است.
فيروزآبادي با اشاره به اينکه در آينده شبکه هاي اجتماعي سلول هاي اقتصاد جهان خواهند بود، افزود: اکنون تنها رسانه و يک سري کارهاي ارتباطي در اين بخش فعال است.
وي با بيان اينکه در آينده نزديک هوشمندي و اينترنت اشيا نيز بر پلتفورم هاي پيام رسان و شبکه هاي اجتماعي شکل خواهد گرفت، افزود: اگر خدمات دولت الکترونيک کشور و خدمات تجارت الکترونيک و اينترنت اشيا قرار باشد در اين پلتفورم قرار گيرد نياز است که از يک پايداري برخوردار باشد.
دبيرشوراي عالي فضاي مجازي کشور گفت: بايد اين خدمات بر پلتفرمي (سکو يا پايه)قرار گيرد که در چهارچوب سرزمين ايران از پايداري برخودار باشد و از قوانين جمهوري اسلامي تبعيت کند.
فيروزآبادي افزود: اگر از قوانين و سياست هايي که اين ملت وضع مي کنند، تبعيت نکند ما نمي توانيم اين ثروت ها و دارايي هاي خود را در آنها قرار دهيم.
وي تاکيد کرد: بايد سرنوشت و آينده کشور را بر يک زمين استوار و پايدار قرار دهيم که بخشي از اين استواري به پايپ است که به خوبي انجام شده است.
رئيس مرکز ملي فضاي مجازي خاطرنشان ساخت: توسعه پايپ از خدمات خوب دولت يازدهم بود که شبکه را براي کاربران از متوسط 64 کيلوبيت بر ثانيه به 2 مگابيت برثانيه رسانده است.
فيروزآبادي گفت: اگر قرار است توسعه صورت گيرد و در حالي که جهان از اقتصاد صنعتي به اقتصاد خدماتي در حال تغيير شکل است يکي از مهمترين مولفه هاي آن پلتفرم شبکه هاي اجتماعي است که از دو سال پيش به اپراتورها تکليف شده در اين زمينه فعاليت کرده و از پايپ خارج شوند.
وي با بيان اينکه قرار است اطلاعات جهاني از 12 ميليارد قطعه به 50 ميليارد و از طريق پايپ ها بر پلتفرم قرارگيرد، افزود: سيستم هاي عامل راه ورود به اين بخش است که سيستم هاي عامل همه اکنون آمريکايي شده اند.
فيروزآبادي با بيان اينکه اندرويد و آي.او.اس نيز آمريکايي است، ادامه داد: پلتفرم ها هم که بايد بر کلود(ابرخدمات) قرارگيرند نيز اکثر بزرگان آن آمريکايي هستند و اين اجازه حاکميت به ما نمي دهد.
دبيرشوراي عالي فضاي مجازي به بي توازني بخش تاکيد کرد و بابيان اينکه در توسعه پايپ موفق بوده ايم، گفت: علت آنهم در نبود نگاه تهاجمي به حوزه توسعه اقتصاد فضاي مجازي است که نداشته ايم و اين باعث عقب ماندگي در کشور شده است .
وي افزود: اين عقب ماندگي در بخش پيام رسان به عنوان يک عارضه نمايان شده است و اين عارضه را بايد شرکت مخابرات و ارتباطات سيار حل کنند.
* مديرعامل جديد مخابرات ايران
مديرعامل شرکت مخابرات ايران هم در اين مراسم توجه به سرمايه انساني را مهمترين اولويت مديريت جديد شرکت مخابرات ايران دانست.
سيد مجيد صدري گفت: توجه به سرمايه انساني شرکت مخابرات ايران به عنوان شاخص ترين پيشران توسعه سازماني به خصوص در شرکت هاي فناوري، از مهم ترين اولويت هاي مديران جديد اين شرکت خواهد بود.
وي خانواده مخابرات ايران را از قديمي ترين مجموعه هاي اقتصادي کشور برشمرد که فرهنگ سازماني و نيروي انساني متخصص آن همواره زبانزد ساير سازمان ها است و ادامه داد: توسعه کمي و کيفي و مشتري مداري از ديگر اولويت هاي مديريت جديد شرکت است، به نحوي که با ادامه مسير توسعه، ضمن حفظ سهم بازار کنوني به دنبال افزايش آن در بازار متکثر ارتباطات و فناوري اطلاعات کشور هستيم.
صدري خاطر نشان کرد: تعامل سازنده درون سازماني و برون سازماني با بازيگران حوزه آي. سي. تي از مهم ترين رئوس فعاليت ها خواهد بود، يعني ديگر بازيگران حوزه ارتباطات، نه به عنوان رقيب، بلکه به عنوان همکار و هميار مجموعه مخابرات ايران در حوزه ارائه سرويس هستند.
در اين مراسم مديران جديد شرکت مخابرات ايران و ارتباطات سيار، معارفه و احکام انتصاب مديران جديد شرکت مخابرات ايران و شرکت ارتباطات سيار به ايشان اهدا شد.
اخبار اقتصادي ايرنا در تلگرام: IRNAeco@
اقتصام*2078** 6075
خبرنگار:محمد مهدي بهرامي**انتشار دهنده: زهرا هجيني نژاد
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۳۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حاکمان امارات: مجازات زندان و جریمه در انتظار منتشر کنندگان تصاویر منفی یا جعلی از سیل دوبی

مقامات امارات متحده عربی هشدار داده اند که انتشار تصاویر به گفته آنها " منفی یا غیرواقعی" از سیلاب کم سابقه اخیر در شهر دوبی در فضای مجازی، غیرقانونی است.

به گزارش عصرایران، وزارت کشور امارات اعلام کرده که انتشار تصاویر منفی یا غیرواقعی درباره سیل اخیر در دوبی ممکن است بر اساس قوانین جرایم سایبری کشور مجازات های سنگین همچون زندان یا جریمه نقدی به همراه داشته باشد.

بر اساس گزارش وبگاه "اینترنشنال بیزینس تایمز"، دولت امارات به بهانه " لطمه زدن به شهرت این کشور" برای افرادی که تصاویر یا ویدئوهایی از سیل دوبی را در فضای مجازی "وایرال" می کنند، مجازات حبس و جریمه ای تا 1 میلیون درهم امارات (270 هزار دلار) در نظر گرفته است.

امارات متحده عربی در روزهای گذشته در اثر باران های سیل آسا دچار شرایط اضطراری و آب گرفتگی گسترده در معابر شهری شده تا جایی که بسیاری از پروازهای فرودگاه بین المللی دوبی به حالت تعلیق در آمده است و مسافران زیادی در این شهر بزرگ توریستی و تجاری بلا تکلیف مانده اند.

طی روزهای گذشته بسیاری از عکس ها و تصاویر و ویدئوها از وضعیت شهر دوبی در شرایط سیلاب منتشر شده که نشان می دهد خسارات زیادی به زیر ساخت های شهری وارد شده و بسیاری از فعالیت های عادی این شهر به حالت تعلیق و تعطیل درآمده است.

انتشار این ویدئوها و عکس های منفی در فضای مجازی خشم دولت امارات را برانگیخته است تا جایی که وزارت کشور امارات کاربران فضای مجازی را تهدید به برخورد کرده است.

مقامات اماراتی مدعی اند بسیاری از تصاویر و ویدئوهای منتشره از سیلاب دوبی، منفی و یا حتی غیرواقعی است و موجب تشویش اذهان مردم و مسافران خارجی و خدشه دار شدن چهره شهر دوبی به عنوان یک مرکز عمده توریستی و تجاری در منطقه است. 

سایت خبری محلی، "امارات 24/7" در توجیه هشدار به برخورد مقامات اماراتی با انتشار دهندگان تصاویر منفی سیل دوبی در فضای مجازی مدعی شده: مردم در شبکه‌های اجتماعی "شایعه‌پراکنی کرده" و "غیر مسئولانه" رفتار می‌کنند و مقامات اعلام کردند که این کار آنها باعث وحشت بی مورد در بین مردم شده و "تلاش های قهرمانانه" پلیس و تیم های دفاع مدنی برای امدادرسانی را نادیده می گیرد."

سرهنگ دکتر "صلاح عبید الغول" وزیر کشور امارات، به سایت های خبری محلی گفت که بسیاری از پست ها در رسانه های اجتماعی گمراه کننده و نادرست است و مردم باید برای گرفتن اطلاعات درست به مراجع معتبر خبری مراجعه کنند. او شایعه پراکنی را جرم دانسته و مستوجب برخورد دانست.

"یوسف الشریف" یک وکیل محلی در دوبی هم گفت که انتشار اطلاعات نادرست یا شایعاتی که به شهرت کشور در فضای مجازی آسیب می زند، مجازات زندان و جریمه ای تا سقف یک میلیون درهم امارات (272260 دلار آمریکا) دارد.

امارات متحده عربی قوانین محدود کننده متعددی در زمینه محتواهای منتشره در فضای مجازی و سایبری دارد که اغلب به عنوان راهی برای سرکوب مخالفان مورد انتقاد قرار می گیرد. 

در ماه ژانویه، دو مرد مصری به دلیل گرفتن عکس سلفی در مقابل هتل "آدرس" دوبی که همزمان با جشن سال نو میلادی در آتش می سوخت، دستگیر شدند. گزارش ها حاکی از آن بود که این دو با اخراج مواجه خواهند شد.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بارندگی‌های شدید باعث سیل در خیابان‌های دبی شد (فیلم) سیل بی‌سابقه در دبی، اختلال در زندگی مردم و مسافران (فیلم) آیا بارورسازی ابرها موجب سیل اخیر دبی شده است؟

دیگر خبرها

  • حاکمان امارات: مجازات زندان و جریمه در انتظار منتشر کنندگان تصاویر منفی یا جعلی از سیل دوبی
  • مطالعات جدید برای ایجاد توازن میان مناطق غنی و فقیر درون استان ها / شاخص های توسعه درون استان‌ها نامتعادل توزیع شده اند
  • دبیر شورای مجازی استان کرمانشاه معرفی شد
  • دستگیری ۲۰ نفر به دلیل فروش سوال های جعلی آزمون سراسری
  • دستگیری ۲۰ نفر به دلیل فروش سوال‌های جعلی آزمون سراسری
  • اختصاص فضای بیشتر به نمایشگاه کتاب با توسعه مصلی
  • شورای عالی امنیت ملی در جایگاه تراز
  • امیر عبداللهیان عازم نیویورک شد
  • وزیر امور خارجه ایران عازم نیویورک شد
  • تصویب کلیات سند ملی محتوا در شورای ملی فضای مجازی کشور