Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از  شبکه پرس تي وي، جنبش اسلامي نيجريه با انتشار بيانيه اي تاکيد کرد پليس مخفي نيجريه با انتشار تصاوير علامه شيخ زکزاکي قصد گمراه کردن مردم را دارد. در اين بيانيه آمده است: اين تصاوير ويديويي طوري ويرايش شده اند که پخش شدن آنها در جهت منافع حاکمان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين جنبش خواستار آن شد که علامه شيخ زکزاکي بر اساس حکم دادگاه عالي نيجريه که دسامبر 2016 صادر شد به طور کامل و بي قيد و شرط آزاد شود.
عبدالمومني گيوا از اعضاي جنبش اسلامي نيجريه گفت: «بر اساس اطلاعاتي که به دست ما رسيده است تصاوير اصلي طولاني تر از تصاوير پخش شده است و مقامات قسمت هايي را که خود مايل بودند، حذف و تصاوير را باب ميل خود ويرايش کردند. اين تصاوير براي فريب افکار عمومي منتشر شده است. يک دولت مسئول دست به چنين اقدامي نمي زند.»
هفته گذشته انتشار اخباري از وخامت اوضاع جسماني علامه شيخ زکزاکي باعث برگزاري تظاهرات گسترده در سراسر نيجريه شد. شايعه اي نيز مبني بر درگذشت زکزاکي منتشر شد. پليس مخفي نيجريه اعلام کرد انتشار اين شايعه آنها را بر آن داشت تا تصاويري از زکزاکي و همسرش پخش کنند.
جنبش اسلامي نيجريه اعلام کرد از بازي هايي که نيروهاي امنيتي سرگرم اجراي آنها هستند، شگفت زده نشده اند و فريب آن را نخواهد خورد.
عبدالمومني گيوا گفت: «ما به مبارزه و پافشاري بر درخواست مسالمت آميز خود براي آزادي شيخ زکزاکي ادامه خواهيم داد. ما هرگز دست به خشونت نخواهيم زد و پليس نمي تواند ما را به رفتار خشن تحريک کند.»
در تظاهرات هفته گذشته که با شعار «زکزاکي را آزاد کنيد» برگزار شد، پنج تن از اعضاي جنبش اسلامي نيجريه کشته و تعداد زيادي بازداشت شدند.
در دسامبر سال 2015 در پي حمله نيروهاي ارتش نيجريه به محل نماز خواندن شيعيان و خانه مسکوني علامه شيخ ابراهيم زکزاکي، بيش از 350 تن از اعضاي جنبش اسلامي نيجريه کشته شدند. در اين حوادث، زکزاکي و همسرش نيز زخمي و بازداشت شدند و با وجود راي دادگاه عالي نيجريه به آزادي آنان، تا به امروز از بند رها نشده اند.
خبرنگار پرس تي وي در پايان اين گزارش گفت: رئيس تيم حقوقي دفاع از شيخ زکزاکي از دولت نيجريه خواسته است اين روحاني مسلمان و همسرش را آزاد کند. وي گفت همسر زکزاکي شرايط بسيار دردناکي را تحمل مي کند زيرا گلوله هايي که در حوادث دسامبر 2015 به وي اصابت کرد هنوز از بدنش خارج نشده اند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۳۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آکادمی ورزش و تندرستی» دانشگاه علامه‌طباطبائی راه‌اندازی شد

«آکادمی ورزش و تندرستی» دانشگاه علامه‌طباطبائی با حضور رئیس دانشگاه و با هدف ارائه خدمات تخصصی ورزشی و تندرستی به کارکنان و دانشجویان در پردیس مرکزی این دانشگاه راه‌اندازی شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، «آکادمی ورزش و تندرستی» دانشگاه علامه‌طباطبائی به منظور با لابردن کیفیت خدمات ورزشی و تندرستی و با هدف ارائه خدمات تخصصی ورزشی و تندرستی به کارکنان و دانشجویان و همچنین ایجاد بستری در زمینه توانمندسازی و اشتغال دانشجویان، به کوشش معاونت دانشجویی دانشگاه، در مجموعه ورزشی پردیس مرکزی دانشگاه علامه‌طباطبائی راه‌اندازی شد.

دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی در آیین افتتاح این آکادمی گفت: برای بنده جالب بود که دانشجویان با چه عشق و علاقه‌ای زمینه راه‌اندازی این آکادمی را فراهم کردند. این مرکز می‌تواند منشا خدمات ارزنده‌ای به جامعه دانشگاهی و عموم مردم باشد.

وی با بیان اینکه سلامت تاجی بر سر ما است، افزود: شروع به کار این آکادمی تجربه بسیار خوبی است. نقشی که این آکادمی می‌تواند در جهت سلامت افراد و تهیه یک برنامه مناسب سلامت ایفا کند، بسیار قابل توجه است.

رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی ادامه داد: از دست دادن سلامتی که بخشی از آن مربوط به سبک زندگی ما می‌شود را نمی‌توان با هیچ سرمایه‌ای جبران کرد؛ بنابراین وجود چنین مراکزی که بتواند آگاهی ببخشد، اطلاعات دهد و کمک کند تا ما فراموش نکنیم که مواظب سلامتی خود باشیم، بسیار با اهمیت است. 

وی به ضرورت ارائه خدمات تخصصی در زمینه‌های مختلف به‌ویژه حوزه ورزش اشاره کرد و افزود: افرادی که به دنبال فرصت بیشتر هستند و یا کسانی که در معرض آسیب قرار گرفته‌اند، می‌توانند از شرایط و خدمات این مرکز استفاده کنند؛ بنابراین باید با کمک رسانه، ظرفیت‌های این مجموعه را اطلاع‌رسانی کنیم تا به یک الگو تبدیل شود.

دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبائی نیز در این آیین گفت: در دو سال اخیر، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه، همکاری‌های علمی و اجرایی بسیار خوبی را با مرکز تربیت بدنی داشته است. امیدوار هستم که این همکاری‌ها تدام پیدا کند و ما از علم و تجربه اعضای هیئت علمی، نیروی متخصص، جوانی و انگیزه استادان جوان به نفع ارتقا وضعیت سلامت و ورزش دانشگاه استفاده کنیم.

دکتر محمدرضا قاسمیان مقدم، مدیر تربیت بدنی دانشگاه علامه دانشگاه علامه‌طباطبائی نیز گفت: حوزه‌های فعالیت آکادمی ورزش و تندرستی شامل «تناسب اندام و تندرستی»، «توانبخشی و حرکات اصلاحی»، «ارتقاء عملکرد ورزشی»، «ورزش کودکان» و «ورزش سالمندان» است. خدمات این حوزه‌ها در چهار بخش اصلی «ارزیابی و پایش تندرستی»، «ارائه مشاوره ورزشی»، «ارائه برنامه‌های تمرینی» و «برگزاری کلاس‌های آموزشی تخصصی در رشته‌های ورزشی» ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: مخاطبان استفاده از خدمات در گام نخست، دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه هستند و در گام بعدی، این خدمات قابل ارائه به عموم افراد جامعه نظیر ورزشکاران، کودکان و سالمندان است. نکته قابل توجه این است که ارائه خدمات در این مرکز توسط متخصصان حوزه سلامت و علوم ورزشی و زیر نظر اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه‌طباطبائی انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • انتشار فراخوان ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • دانشگاه علامه‌طباطبایی میزبان ۱۵ هزار و ۳۰۵ داوطلب کنکور سراسری
  • شکاف بین دولتمردان صهیونیست‌زده با افکار عمومی در غرب غیرقابل‌انکار است
  • «بمبی که آمریکا در خاورمیانه نمی بیند»: واشنگتن در حال تکرار اشتباه نادیده گرفتن افکار عمومی جهان عرب است/ آمریکا دود برخاسته از آتش زیرخاکستر غزه را ندید/ انقلاب رسانه های اجتماعی در جنگ غزه
  • «آکادمی ورزش و تندرستی» دانشگاه علامه‌طباطبائی راه‌اندازی شد
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • وسواس فکری چیست و چطور درمان می‌شود؟
  • تولید بیش از ۱۸ میلیارد مترمکعب گاز در پالایشگاه فجر جم طی سال ۱۴۰۲
  • اداره کل آموزش و پرورش گیلان برای تبیین افکار عمومی پاسخ داد
  • روایت مجری من و تو از پروژه‌های فریب زنانه ضدانقلاب+ عکس