Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  مراسم تکریم و معارفه سرپرست اداره کل امور بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی با حضور ولایتی رئیس هیئت امنا و هیئت موسس دانشگاه و فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد برگزار شد.

رهبر ضمن تشکر از خدمات ابراهیمی مدیرکل سابق بین الملل دانشگاه، گفت: خدمات بسیار ارزنده‌ای توسط او و با همکاری کارکنان این حوزه انجام شد که به خوبی نشان دهنده موفقیت کار تیمی و جمعی در دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن خیرمقدم به شیخ عطار اظهار کرد: با توجه به سوابق وی در امور بین الملل، قطعاً تحولی جدی در حوزه بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد خواهد شد که این امر را مرهون دعوت دکتر ولایتی از عطار برای حضور در دانشگاه آزاد اسلامی هستیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه با حضور عطار باید توقع رئیس هیئت موسس و هیئت امنای دانشگاه در خصوص امور بین الملل تحقق پیدا کند، گفت: از دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگ ترین دانشگاه حضوری جهان انتظار می رود که بتواند در ایران و جهان نقش‌آفرینی کند و باید با برنامه‌ریزی در حوزه بین الملل، این مهم برآورده شود.

وی با اشاره به تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در حال حاضر حدود 10هزار دانشجوی خارجی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند که این تعداد باید با سیاست‌گذاری ها و برنامه‌ریزی‌های درست افزایش پیدا کرده تا به رقمی در شأن دانشگاه آزاد اسلامی برسد که بدون شک در یک برنامه‌ریزی بلندمدت این رقم افزایش خواهد یافت.

رهبر با تاکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی دارای پتانسیلی است که دیگر دانشگاه ها از این پتانسیل برخوردار نیستند، گفت: کشورهای همسایه و مسلمان دارای جمعیتی هستند که ما برنامه‌ریزی لازم برای جذب، آموزش و تربیت کادر این جمعیت انجام نداده‌ایم، بنابراین تربیت کادر کشورهای همسایه می تواند در سطح ملی نیز در کشور مورد توجه قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه اولین هدف دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه بین الملل، توسعه کمی و کیفی به صورت مستمر است، گفت: برنامه‌ریزی برای این موضوع باید در دستورکار قرار گیرد.همچنین برای جذب جمعیت دانشجویی کشورهای مسلمان و همسایه مانند عراق، سوریه، لبنان، آذربایجان و... باید تلاش بیشتری صورت گیرد و در اهداف بعدی، برای کشورهای مسلمان سایر نقاط جهان برنامه‌ریزی صورت گیرد.

پتانسیل دانشگاه آزاد اسلامی باید در خدمت تمام مسلمانان جهان باشد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: پتانسیل این دانشگاه باید در خدمت تمام مسلمانان جهان قرار گیرد و این موضوع در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی با تاکید بر لزوم انعقاد تفاهم‌نامه و تبدیل تفاهم‌نامه به قرارداد با دانشگاه های معتبر دنیا، تصریح کرد: عملیاتی کردن تفاهم‌نامه ها باید در اسرع وقت انجام شود. از جمله مسائلی که می توان با دانشگاه های معتبر دنیا به آن توجه کرد، مسئله تبادل دانشجو است.

وی افزود: اگر بخواهیم در مرز علمی دنیا باقی بمانیم، نیاز به ارتباط با دانشگاه های معتبر دنیا داریم، به همین دلیل باید به سمت امضای تفاهم‌نامه با این دانشگاه ها پیش رویم تا دانشگاه آزاد اسلامی بتواند رتبه خود در عرصه علمی را حفظ کند.

رهبر با بیان اینکه انجام قراردادهای تحقیقاتی مشترک نیز باید موضوع تفاهم‌نامه ها قرار گیرد، گفت: می توانیم از توان، پتانسیل، نیروی انسانی، آزمایشگاه ها و سایر امکانات دانشگاه های معتبر دنیا و بالعکس بهره‌مند شویم تا دانشگاه آزاد اسلامی بتواند در راستای پیشبرد علم نیز پیشقدم باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: اعزام دانشجو در مقطع دکترا برای مدت زمان کوتاه و اجرای دوره های مشترک در تمام مقاطع نیز از جمله بندهایی است که می تواند در قالب تفاهم‌نامه و سپس قرارداد عملیاتی به تحقق اهداف دانشگاه کمک کند، بنده با توجه به تخصص، روابط و سوابق دکتر عطار این امر را عملی می دانم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی دارای ماموریت های بسیار بزرگی در حوزه بین الملل است و امیدواریم بتوانیم قله اهداف دانشگاه را فتح کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۴۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان گفت: راه‌اندازی خط تولید توربین‌های کوچک مقیاس، خط تولید شناور‌های کوچک وتولید دیوار‌های سبک بتنی و بلوک‌های ژِئوپلیمری، توسعه گلخانه‌های تولید بذر و تولید دام‌های اصلاح نژاد شده را در دستور کار امسال دارد.
پیمان داوری، دستیابی به تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون در سال را از افتخارات این واحد دانشگاهی دانست و به تشریح برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان در حوزه مهارت و کارآفرینی در سال جاری پرداخت.
وی گفت: مجوز‌های تأسیس مدرسه عالی مهارتی پرورش دام و صنایع تبدیلی از اصفهان و تهران اخذ شده که امسال راه‌اندازی می‌شود و هنرستان مکاترونیک و تربیت‌بدنی نیز با دریافت موافقت استان در انتظار صدور مجوز از تهران بوده که با دریافت مجوز، این مدارس راه‌اندازی خواهند شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان افزود: با توجه به کیفیت بالای حبوبات تولیدشده در منطقه در حوزه بسته‌بندی حبوبات و دریافت سیب سلامت اقدامات خوبی صورت گرفته و در مرحله دریافت مجوز هستیم.
پیمان داوری گفت: در زمینه تولید چیپس میوه و پاپریکا دو واحد تولیدی در دانشگاه مستقر شده‌است که تولیدات آنها در سال جاری با برند دانشگاه استانداردسازی، بسته‌بندی و به بازار عرضه خواهند شد.
وی افزود: در بخش دام، برای تولید زالو برنامه ریزی شده و امسال ۲۰۰ هزار قطعه زالو تولید می‌شود.
داوری، ۱۲ هسته و چهار واحد فناور را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان مشغول به کار دانست وگفت: از واحد‌های مستقر، یک شرکت در حوزه تولید بذر هیبرید، یک شرکت در حوزه کشت بافت گیاهی و تولید گیاهان خوراکی شناسنامه‌دار، یک شرکت در حوزه توسعه نرم افزار و یک شرکت در حوزه بتن فعال بوده؛ هسته‌های فناور مستقر، عمدتا در حوزه آموزشی فعال هستند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان افزود: به‌تازگی یک هسته در حوزه هوش مصنوعی و یک هسته در حوزه تولید توربین‌های کوچک مقیاس و یک هسته در حوزه غربالگری زالو‌های ایرانی و یک هسته در زمینه ساخت شناور‌های کوچک در واحد مستقر شده‌است.
پیمان داوری گفت: در کشت‌بافت گیاهی سیب زمینی به ارقام تولید ۱۵۰ هزار نشا و تولید ۵۰۰ هزار غده سیب زمینی شناسنامه‌دار رسیدیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان با اشاره به دستاورد‌های این واحد دانشگاهی در سال گذشته افزود: تولیدات دانش‌بنیان واحد دهاقان در سال گذشته در حوزه مهندسی کشاورزی و در زمینه تولید بذر هیبرید و کشت بافت بوده در زمینه تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون بذر در سال نزدیک شده‌ایم و درباره کشت بافت گیاهی سیب زمینی به ارقام تولید ۱۵۰ هزار نشا، تولید ۵۰۰ هزار غده سیب زمینی شناسنامه‌دار در انواع بانبا، جلی، آگریا، اسپریت، کولومبا و سانته رسیده‌ایم.

دیگر خبرها

  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • نوای ساز ارکستر سمفونیک تهران در قلعه فلک‌الافلاک می‌پیچد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال