Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران به نقل از خبرگزاری رویترز،مسئولان کشورهای میانمار و بنگلادش پس از اولین دیدار خود با هدف عملی کردن توافقنامه‌ای که در نوامبر سال ۲۰۱۷ میلادی به امضا رسید، با اجرای روند دو ساله برای بازگشت مسلمانان روهینگیا به کشور میانمار موافقت کردند.

در جریان این نشست که در نایپیداو، پایتخت میانمار برگزار شد، دو طرف توافق کردند که هر هفته ۱۵۰۰ آوارۀ روهینگیا به میانمار بازگردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بیانیه‌ای که در پی این دیدار توسط وزارت خارجه بنگلادش منتشر شد از زمان آغاز روند بازگشت سخنی به میان نیامده اما تاکید شده است که در جریان اجرای آن، به موضوع «خانوداه‌ به‌عنوان یک واحد یکپارچه» توجه خواهد شد.

بر اساس این بیانیه، مقامات میانمار نیز در جریان این نشست بار دیگر بر تعهد خود مبنی بر توقف اخراج ساکنان این کشور تاکید کرده‌اند. همچنین مقرر شده است که دولت میانمار برای آن دسته از مهاجرانی که قبل از بازسازی خانه‌هایشان به این کشور برمی‌گردند، پناهگاه‌های موقتی تهیه کند.

دولت میانمار پس از برگزاری این نشست هیچ بیانیۀ مستقلی منتشر نکرد اما پیش از این، سخنگوی دولت اعلام کرده بود پناهجویانی که به کشور برمی‌گردند، چنانچه بتوانند تاییدات لازم را به دست بیاورند، می‌توانند برای درخواست شهروندی میانمار اقدام کنند.

بحران روهینگیا پس از آن اوج گرفت که در ۲۵ اوت سال ۲۰۱۷ میلادی در پی حملۀ شورشیان به چند ایستگاه پلیس در ایالت راخین در اعتراض به تبعیض‌های گستردۀ قومی، دور جدیدی از سرکوب‌ها توسط ارتش این کشور آغاز شد. در جریان سرکوب‌های خشونت‌بار که از سوی سازمان ملل به عنوان «پاکسازی قومی» توصیف و محکوم شد، ۶۵۰ هزار نفر به بنگلادش فرار کردند.

 

 

فاجعۀ دیگری در راه است

در تحولی دیگر یورونیوز گزارش داد که صندوق کودکان ملل متحد روز سه‌شنبه ۱۶ ژانویه نسبت به شرایط نامناسب اردوگاه‌های اسکان پناهجویان در بنگلادش هشدار داد و اعلام کرد در چنین وضعیتی کودکان بیش از هر زمانی در معرض بیماری‌های فراگیر هستند.

یونیسف اعلام کرد زندگی، سلامت و امنیت بیش از ۵۲۰ هزار کودک و نوجوان روهینگیایی که در اردوگاه‌های پرجمعیت و غیر رسمی به‌ سر می‌برند در خطر است و با نزدیک شدن فصل باران‌های موسمی، خطر طوفان، سیل و رانش زمین نیز زندگی این افراد را تهدید می‌کند.

طوفان‌های گرمسیری معمولا در بنگلادش در دو دورۀ مارس تا ژوئیه و همچنین سپتامبر تا دسامبر روی می‌دهد و سال گذشته عبور این طوفان‌ها از این منطقه، تقریبا یک چهارم سرپناه‌های موقت پناهجویان را نابود کرد.

همچنین بنا بر اعلام یونیسف تا کنون بیش از ۴ هزار مورد مظنون به ابتلا به دیفتری در این اردوگاه‌ها گزارش شده و در این رابطه ۳۲ مورد مرگ نیز به ثبت رسیده است.

اگرچه این سازمان به همراه دیگر سازمان‌های خیریه واکسیناسیون دیفتری هزاران کودکان در اردوگاه‌ها را آغاز کرده‌ و در تلاش برای فراهم آوری امکانات بهداشتی بهتری برای خانواده‌ها و کودکان است اما یونیسف هشدار داده که با ادامۀ شرایط موجود، وضعیت وخیم کنونی به یک وضعیت فاجعه‌بار تبدیل خواهد شد.

نبود آب آشامیدنی و امکانات بهداشتی، خطر پیدایش بیماری‌های دیگری مانند مالاریا، وبا و هپاتیت «ای» مرگ و میر زنان باردار و نوزادان را نیز افزایش داده است.

هفتۀ گذشته دولت ژاپن ضمن ابراز نگرانی از وضعیت مسلمانان روهینگیا، از پرداخت یک کمک اضطراری به ارزش ۲.۹۷ میلیون دلار به میانمار برای بازگشت آوارگان روهینگیا از بنگلادش خبر داد.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۴۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده اسلام آوردن سرمربی پرتغالی سپاهان | پای ازدواج با بازیگر ایرانی در میان است | رازی که پیراهن خانم بازیگر فاش کرد (عکس)

به گزارش همشهری آنلاین ، بر اساس قوانین دین اسلام ازدواج غیر مسلمانان با مسلمانان منع شده و بر همین اساس به نظر می رسد ژوزه مورایس سرمربی سپاهان برای ازدواج با شیدا مقصودلو بازیگر جوان ایرانی به دین اسلام گرویده است.

این بازیگر ۲۸ ساله سینما و تلویزیون ایران پیش از این تصاویری از سفرهای خود به کشور پرتغال و حضور در استادیوم های ورزشی این کشور را منتشر کرده بود.

شیدا مقصودلو متولد ششم شهریور ماه سال ۱۳۷۶ در تهران است. او فارغ‌التحصیل رشته بازیگری از دانشگاه آزاد اسلامی بوده و بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون است.

شیدا مقصودلو فعالیت حرفه‌ای خود را از سال ۱۳۹۵ با بازی در فیلم سینمایی «قهرمان» آغاز کرد. او همچنین در نمایش‌های «چند تکه لغزان»، «لوله»، «آرش»، «تورنج» و «نشانی» نیز نقش‌هایی را ایفا کرده است.

کد خبر 847406 برچسب‌ها ویژه ورزشی لیگ برتر فوتبال ایران باشگاه سپاهان

دیگر خبرها

  • تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در محکومیت برخورد آمریکا با دانشجویان
  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدانِ گفت‌وگو بودند/ احساس مسئولیت مسلمانان، نسبت به تمام بشریت
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • زمانیکه مسلمانان کاخ سفید را به مسجد تبدیل کردند! | فیلم
  • سقوط اندلس با یک تار مو
  • پشت پرده اسلام آوردن سرمربی پرتغالی سپاهان | پای ازدواج با بازیگر ایرانی در میان است | رازی که پیراهن خانم بازیگر فاش کرد (عکس)
  • ال نینو و موج گرما آسیا را سوزانده است
  • موج گرما صد‌ها میلیون نفر را می‌سوزاند!
  • احکام دین باید در اجتماع جاری شود