Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار تالش گفت: ایجاد کارخانه کمپوست در بخش کرگانرود تالش، شهرستان های غرب گیلان را از شر و خطر زباله نجات می دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مریان خبر، سید عیسی مهدوی، فرماندار تالش امروز در همایش مدیریت پسماند این شهرستان که با حضور دهیاران ، اعضای شورهای روستا و شهر و مسئولین در محل سالن معراج اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، گفت : پسماند یکی از بحث های بسیار مهم جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : مدیریت پسماند و تفکیک زباله یکی از چالش های بزرگ جامعه بشری است.

فرماندار تالش با بیان اینکه مدیریت پسماند سه استان شمالی حیاتی است، تصریح کرد : روش هایی که در حال حاضر برای دفن زباله انجام می شود به دلیل ساختار سکونتگاهی،تراکم جمعیت، کمبود زمین مناسب و گران بودن آن جوابگوی استان های شمالی کشور نیست.

مهدوی با اشاره به اینکه روش های دفن زباله به روش کنونی در جوامع بشری منسوخ و کم کم در حال از بین رفتن است، گفت : جوامع بشری به روش های مدرن و نو در مدیریت پسماند و دفن زباله روی آورده اند.

وی با بیان اینکه اینکه حجم بسیار بالایی از پسماندها را پسماندهای عمومی و خانگی تشکیل می دهند، افزود : تخلیط این پسماندها با پسماندهای عفونی از قدرت تهدید پذیری بالایی برخوردار می شوند.

مهدوی با اشاره به اینکه استان های شمالی و استان گیلان در رابطه با مدیریت پسماندها با چالش های اساسی و بزرگی مواجه و روبرو است، خاطر نشان کرد : مقام معظم رهبری در این بحث ورود کرده و تاکید دارند هر چه سریعتر این مشکل با حمایت دولت و سرمایه گذاری بخش خصوصی برطرف شود.

عالی ترین نماینده دولت در تالش به ابلاغ قانون بودجه شهرداری ها در روزهای گذشته اشاره کرد و افزود : در قانون بودجه شهرداری ها روی مدیریت پسماند و استفاده از ظرفیت های بخش های خصوصی و سرمایه گذاری تاکید کرده اند که این نشان دهنده اهمیت و جایگاه این موضوع است.

وی ادامه داد : دنیا به دنبال این است تا پسماند را به سوخت تبدیل کرده و آن را جایگزین نفت کند.

فرماندار تالش اضافه کرد : در فرمانداری تالش به روی مراجعه کنندگان باز است و هر کس در مورد ایجاد کارخانه کمپوست در این شهرستان سوال دارد می تواند با سرمایه گذار این طرح در میان بگذارد.

وی با بیان اینکه حل مشکل پسماند در قانون برنامه پیش بینی شده است، اظهارکرد : ایجاد کارخانه کمپوست در بخش کرگانرود تالش، شهرستان های غرب گیلان را از شر و خطر زباله نجات می دهد.

مهدوی گفت : ساحل، زندگی مردم و مخزن دریای خزر بواسطه زباله ها در معرض خطر بوده و افراد صاحب تریبون از طرح مذکور حمایت کنند.

وی با بیان اینکه زمین احداث کارخانه کمپوست در بخش کرگانرودتالش سال ۸۲ به شهرداری تالش واگذار شده است، تصریح کرد : برخی از منتخبین مردم  و بزرگواران پشت تریبون رفته و به جای حمایت از ایجاد کارخانه کمپوست چوب لای چرخ این طرح گذاشته اند.

مهدوی با بیان اینکه شیوه‌های منسوخ دفن پسماند امنیت زندگی و اقتصادی مردم را به خطر انداخته است، اظهارکرد: دهیاری‌ها، شوراهای اسلامی و پایگاه‌های مقاومت بسیج در توجیه مردم جهت احداث و راه اندازی کارخانه کمپوست در بخش کرگانرود تالش ورود کرده و منافع این طرح را برای مردم تبیین کنند.

وی با اشاره به اینکه ارزش زمین‌های مجاور کارخانه کمپوست در  تالش چندین برابر شده و به‌لحاظ اقتصادی رشد می‌کند، ادامه داد: یک‌عده از دوستان در قبال یک کار اساسی که زندگی حداقل ۵۰۰ هزار نفر را نجات می‌دهد علم مخالفت سر داده‌اند.

فرماندار تالش با بیان اینکه ایجاد کارخانه کمپوست در بخش کرگانرود تالش اگر کوچک‌ترین آلودگی زیست‌محیطی داشته باشد محیط‌ زیست اجازه ایجاد چنین کارخانه‌ای را نمی‌داد، افزود: محیط ‌زیست هنوز هم روی خیلی از کارخانه‌های کمپوست سطح استان حرف دارد ولی روی اجرای این طرح رضایت داده است.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۵۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک بازیافت در قم احداث می شود

سیدعبدالله میرابراهیمی در دیدار با فرمانده انتظامی استان قم که همزمان با هفته زمین پاک برگزار شد، با اشاره به اقدامات و فعالیت‌های سازمان مدیریت پسماند در سالی که گذشت، اظهار داشت: در شهر قم روزانه ۷۰۰ تن پسماند تولید می‌شود که با فعالیت ۱۵۰۰ پاکبان و پیک بهداشت جمع‌آوری و رفت‌وروب می‌شود.

وی همچنین با بیان ایجاد شهرک بازیافت با هدف کاهش ناهنجاری‌های شهری و معضلات اجتماعی ادامه داد: به‌منظور رفاه و آسایش شهروندان از آسیب‌ها و فعالیت گاراژ‌های ضایعاتی که در بافت‌های مسکونی مستقر هستند، با همکاری استانداری و سایر دستگاه‌ها به دنبال اختصاص زمین برای احداث شهرک بازیافت هستیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم به اقدامات سازمان در حوزه ارتقای فرهنگ شهروندی اشاره کرد و یادآور شد: حضور آموزشگران سازمانی در هیئات، مساجد و بهره‌گیری از ظرفیت گروه‌های جهادی در ایام مختلف سال به‌منظور توسعه فرهنگ شهروندی انجام می‌شود.

وی فعالیت ۵۴ غرفه و ایستگاه بازیافت در سطح شهر را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: به‌منظور تسهیل و رفاه شهروندان و جمع‌آوری به‌موقع پسماندها، از ظرفیت نرم‌افزاری بهره گرفته و دو نرم‌افزار برای این منظور به شهروندان معرفی‌شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • تصاویر| سراوان از دفن زباله بهسازی شد؛ استان گیلان
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • کودک لاهیجانی «شهر یار» حوزه آموزش پسماند شد
  • زباله سوز؛ نقطه پایانی رفع ابَرچالش سراوان
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • شهرک بازیافت در قم احداث می شود