Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه تجسمی خبرگزاری برنا؛ سید مسعود شجاعی طباطبایی مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری در مورد برگزاری نمایشگاهی از آثار تجسمی هنرمندان یک استان محروم در حوزه هنری گفت: برگزاری چنین نمایشگاهی که آثار تجسمی استانی به این گستردگی در حوزه هنری تهران به نمایش گذاشته شود از زمان ورود من به این مرکز سابقه نداشته و این اولین بار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: استان کهگیلویه و بویر‌احمد یکی از محروم‌ترین‌ استان‌های کشور است. با این وجود آثار خوب و قابل توجهی به ویژه در حوزه تخصصی فعالیت هنری من که کاریکاتور است برای حضور در این نمایشگاه ارائه دادند. یکی از این هنرمندان خوب و سرشناس استان کهگیلویه و بویر‌احمد «احسان گنجی» است. این هنرمند کارتونیست نه تنها افتخار استان خود است. بلکه با داشتن بیش از 70عنوان جایزه بین‌المللی افتخاری برای هنر کشور ایران است. هنرمندان با ارزشی همچون گنجی و دیگر هنرمندان هم‌استانی ایشان شایسته رسیدگی بیشتری از سوی مراکز هنری و سازمان‌های فرهنگی از جمله حوزه هنری را دارند. ما نیز با توجه به همین امر، اقدام به دعوت از هنرمندان عرصه هنرهای تجسمی حوزه هنری استان کهگیلویه و بویر‌احمد کردیم.

شجاعی ادامه داد: آثار این نمایشگاه نشان از تلاش‌های فردی هنرمندان برای دست‌یابی به توانایی خلق بهترین آثار هنری خود دارد. چرا که هنرمندان در استان‌های محروم از آموزش‌های لازم نیز کم‌تر بهره می‌برند و هرآنچه در آثارشان مشاهده می‌شود حاصل تلاش‌های انفرادی آنها برای عشق خود به هنر است.

چهره هنر انقلاب کشور در ادامه گفت: برنامه‌ای که مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری برای استان‌ها در نظر دارد، دیدگاهی یکسان به همه آنها است. چرا که معتقدم همه امکاناتی که در اختیار استان‌ها از سوی ما قرار می‌گیرد باید به طور یکسان عرضه شود. این امکانات در هر زمینه‌ای اعم از آموزش و برپایی نمایشگاه می‌تواند باشد. اما اولویت اصلی ما برای خدمت‌رسانی به هنرمندان تجسمی کشور به استان‌های محروم‌تر اختصاص دارد.

وی افزود: دیده شدن آثار استانی در فضایی مثل گالری «عالی» در تهران به توجه بیشتر دیگر مسئولان مربوطه به هنر استان کهگیلویه و بویر‌احمد و معرفی هنرمندان این استان به دیگر هنرمندان کشور کمک می‌کند. هرچه به هنرمندان استانی بیشتر پرداخته شود، بی‌شک هنرهای تجسمی کشور رشد موفق‌تری خواهد داشت. چرا که هنر منحصر به چند شهر بزرگ کشور نیست و هنرمندان شهرستانی آثار مهمی را تولید می‌کنند.

مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری در مورد اقتصاد هنرمندان تجسمی کشور گفت: یکی از جدی‌ترین مسائلی که هنرمندان استانی، به‌ویژه استان‌های محروم با آن روبرو هستند، معاش آنها است. مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری در تلاش است تا اقتصاد هنر را با جدیت هرچه بیشتر دنبال کند. در نظر داریم با برگزاری نمایشگاه فروش آثار تجسمی در حوزه هنری از سراسر ایران، اقتصاد این رشته هنری را یاری کنیم.

شجاعی ادامه داد: برگزاری نمایشگاه آثار هنرمندان تجسمی استان کهگیلویه و بویر‌احمد بهانه و نقطه آغازی برای دیدن و دیده شدن آثار استانی است تا در آینده‌ای نزدیک اقدام به «اکسپو» و نمایشگاه فروش آثار کنیم. اصرار ما در این نمایشگاه هم بر آرشیو نمودن آثار این رویداد است تا به محض ایجاد شرایط لازم بار دیگر آنها را رونمایی کنیم. اما این‌بار علاوه بر به نمایش‌ گذاشتن، با تمهیدات لازم، فروش آثار هنری را هم داشته باشیم. به این ترتیب اجازه بازگشت آثار هنرمندان نمایشگاه پیش‌رو، به شرط موافقت خودشان، به استان کهگیلویه و بویر‌احمد را نمی‌دهیم.

وی در خصوص اثر نگارگری « ای سرافراز میهن» از مهدی فرخی گفت: چندی پیش با رویدادهای فتنه‌انگیز دشمن و اهانت به پرچم جمهوری اسلامی ایران روبرو شدیم. همه ما تناقض‌های شعارهای داده شده را می‌فهمیدیم. برخی‌ها شعار می‌دادند که «نه غزه، نه لبنان؛ جانم فدای ایران» اما در میان همان شعارها پرچم مقدس ایران را به آتش کشیدند. نکته‌ای که مقام معظم رهبری نیز به آن اشاره‌ای کردند. در نتیجه ضرورت واکنش هنری به آن پیش آمد و «مهدی فرخی» با طرح و اجرای خود، تابلوی نگارگری زیبایی را ارائه کرده است. فرخی برای تولید این اثر زحمات بسیاری کشیده و تابلو فاخری را به ما تحویل داد.

این استاد کاریکاتوریست کشور در پایان گفت: ما در نظر داریم تا آثار رونمایی شده «نگاه‌خانه» سوره را به دست مردم برسانیم. چرا که همه مردم وقت کافی و امکان حضور در حوزه هنری و تماشای آثار رونمایی شده را ندارند. از همه مهم‌تر، آثاری که با جنبه‌های ملی در این «نگاه‌خانه» رونمایی می‌شود، باید به صورت چاپ شده در قالب پوستر در اختیار عموم مردم قرار گیرد. همچنین چاپ آثار هنرمندان هنرهای تجسمی حوزه هنری در قالب کتاب هم در برنامه‌های ما قرار دارد.

 علاقه‌مندان برای تماشای آثار این نمایشگاه می‌توانند همه‌روزه به جز روزهای تعطیل به گالری «عالی» به نشانی انتهای خیابان سمیه نرسیده به پل حافظ مراجعه کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۵۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین المپیاد ملی هنر در گیلان

فاطمه فروتن در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نخستین المپیاد هنری وزارت فرهنگ و ارشاد با هدف شناسایی، کشف و هدایت استعدادهای هنری به ویژه در میان جوانان و نوجوانان، تشویق و آموزش کار تیمی و گروهی، ارائه شناخت به خانواده‌ها در زمینه فرصت‌های رشد فرزندان در رشته‌های هنری برگزار می‌شود.

سرپرست معاونت هنری ارشاد اسلامی گیلان با اشاره به جزئیات بیشتر المپیاد هنری بیان کرد: ارتقای مهارت‌های فردی، گروهی و اجتماعی، ایجاد همبستگی و نشاط، امید و انگیزه به خصوص در میان هنرجویان و هنرمندان مراکز آموزشی، کمک به توسعه عدالت اجتماعی، فرهنگی و آموزشی، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با استفاده از ابزارهای هنری و آموزشی از اهداف مهم دیگر المپیاد هنر است.

فروتن ادامه داد: وجه تمایز بارز این المپیاد با سایر رویدادهای هنری این است که شرکت‌کنندگان در قالب تیم‌های آموزشگاهی یا هنرستانی در رقابت‌ها شرکت می‌کنند و این المپیاد در سه سطح آموزشگاهی، استانی و ملی برگزار می‌شود.

به گفته وی، هر یک از این مراکز آموزش هنر که در نخستین دوره المپیاد شامل آموزشگاه‌های آزاد هنری و هنرستان‌های هنرهای زیبا می‌شود در رشته‌های تعیین شده تیم‌هایی را معرفی می‌کنند که بر اساس شاخص‌های اعلام شده، تیم‌ها ابتدا در آموزشگاه یا هنرستان به رقابت پرداخته و آثار آنها داوری می‌شود و به مرحله استانی راه می‌یابند.

سرپرست معاونت هنری ارشاد اسلامی گیلان با بیان اینکه المپیاد هنر از سطح کیفی بالایی برخوردار است، گفت: آثار راه یافته به مرحله استانی توسط داوران استانی ارزیابی شده و برگزیدگان آن‌ها به سطح ملی راه می‌یابند و در این مرحله آثار برگزیده رشته‌های موسیقی و نمایش اجرای زنده خواهند داشت و آثار سایر رشته در فضای نمایشگاهی به نمایش عمومی گذاشته می‌شوند و داوری خواهند شد که تیم قهرمان هر رشته از بین برگزیدگان نهایی انتخاب و موفق به دریافت جام قهرمانی می‌شوند.

فروتن به اشاره به سرفصل‌ها و موضوعات المپیاد هنر اضافه کرد: هویت و سبک زندگی ایرانی اسلامی، ایجاد انگیزه و امید آفرین، ایجاد شور اجتماعی و تقویت مشارکت‌های عمومی، تحکیم بنیان خانواده، همبستگی ملی و انسجام اجتماعی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اهم موضوعات این المپیاد است.

وی تصریح کرد: علاقه مندان برای اطلاع کامل از این شرایط علاقه مندان می‌توانند با مراجعه به سامانه www.amoozeshehona.ir وارد سامانه المپیاد هنر شده و اطلاعات کامل را دریافت کنند و با هماهنگی مدیران آموزشگاه‌ها و هنرستان‌ها نسبت به ثبت نام تیم‌ها اقدام کنند.

کد خبر 6086555

دیگر خبرها

  • سومین «ماه دوم» به لاله رسید/ اختصاص فروش به کودکان غزه
  • برگزاری «هفته هنر انقلاب» مایه دلگرمی هنرمندان است/یک پیشنهاد مهم
  • نمایشگاه آثار هنرمندان تجسمی دربهشهر
  • برگزاری نخستین المپیاد ملی هنر در گیلان
  • فیلمی با موضوع امام رضا در راه جشنواره فجر
  • نمایشگاه خوشنویسی هنرمندان در جهان اسلام برگزار می‌شود/ ساخت فیلمی با موضوع رضوی برای جشنواره فجر
  • سومین نمایشگاه آثار هنرمندان تجسمی برای حمایت از کودکان غزه
  • برگزاری همایش فصلی اوج هنر در یزد
  • برپایی نمایشگاه آثار هنری و دست سازه های هنرجویان بردسکنی
  • استفاده از هنرمندان برای معرفی تاریخ در مناطق کم‌برخوردار