Web Analytics Made Easy - Statcounter


معاون بهره برداری و سیر و حرکت راه آهن با اعلام ورود سومین قطار تجاری چین به تهران، از مذاکرات شرکت راه آهن با شرکت های خودروساز برای حمل کالا در این مسیر خبر داد.

به گزارش امتداد نیوز به نقل از صدا و سیما، سید مصطفی داودی با اشاره به اینکه چین از جمله مهمترین شرکای تجاری ایران به شمار می رود افزود: با توجه به اینکه سالیانه در مسیر چین به ایران حجم زیادی از کالا جابه جا می شود، از این رو شرکت راه آهن رایزنی های خود را برای راه اندازی این کریدور جدید از سال ۲۰۱۵ با کشورهای مسیر (چین، قزاقستان و ترکمنستان) آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تغییر نوع تردد و مسیر برای حمل کالا از سوی صاحبان آن کار ساده ای نیست، تصریح کرد: صاحبان کالا در صورتی با چنین اقدامی موافقت می کنند که مزیتی برای آنها ایجاد شود، از این رو تلاش کردیم تا با ایجاد مزیت هایی چون کاهش زمان و رقابتی کردن نرخ حمل بار، صاحبان کالا را به استفاده از این کریدور ریلی ترغیب کنیم.

معاون بهره برداری و سیر و حرکت راه آهن با تاکید بر اینکه رقابتی کردن نرخ حمل بار الزاماً به معنای کاهش نرخ حمل بار نیست تصریح کرد: در این زمینه با سه کشور چین، قزاقستان و ترکمنستان وارد مذاکره شدیم که برای ارزیابی زمان انتقال کالا با قطار نسبت به دیگر انواع حمل و نقل، در سال ۲۰۱۶ اولین قطار آزمایشی از شرق چین (منطقه شانگهای) به سمت ایران حرکت کرد.

وی افزود: این قطار آزمایشی فاصله میان چین و ایران را طی ۲۰ روز طی کرد و این زمان یک سوم زمانی بود که کالا به روش های دیگر به ایران انتقال داده می شد.

داودی با اشاره به اینکه پس از به نتیجه رسیدن طرفین مذاکره برای تعیین نرخ تعرفه، در سال ۲۰۱۷ دومین قطار از مقصد چین راهی ایران شد اظهار داشت: به دنبال تثبیت نرخ تعرفه و زمان حرکت، از ۲۸ و ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۸ با استقبال صاحبان کالا سه قطارتجاری از مبدا چین به سمت ایران حرکت کرد.

وی استقبال صاحبان کالا را نشان دهنده درستی مسیر و رقابتی بودن تعرفه دانست و تصریح کرد: همچنین زمان سیر این مسیر بین ۱۱ تا ۱۵ روز از مبادی مختلف در چین بود که قطار ۱۱ هزار کیلومتر مسیر را بین ۴ کشور طی می کرد. به عبارتی قطار روزانه ۸۰۰ کیلومتر را می پیمود که این سیر بسیار مناسبی محسوب می شود.

معاون بهره برداری و سیر و حرکت راه آهن گفت: با توجه به تجاری و موفقیت آمیز بودن حرکت قطارها در این کریدور ( کریدور چین – ایران ) ، رایزنی هایی را با شرکتهایی خودرو سازی چون سایپا شروع کرده ایم و تلاش می کنیم تا بار شرکت های خودروساز و شرکت هایی که حجم بالایی از مبادلات را با چین دارند را به مسیر ریلی منتقل کنیم.

داودی با اشاره به مشکلات دیگر روش های حمل و نقل برای این شرکت ها، خاطرنشان کرد: با استفاده از این مسیر کالاهای این شرکت ها مستقیما از چین تا ایستگاه های مربوط به این شرکت ها در محدوده تهران حمل و بسیاری از این مشکلات مرتفع می شود.

وی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد با مدیران شرکت سایپا، اظهار داشت: تلاش می کنیم تا ظرف ۲ هفته آینده جلسه سه جانبه ای را با شرکت آقایان سعید محمدزاده مدیرعامل راه آهن، محسن قاسم جهرودی مدیرعامل جدید شرکت سایپا و محمد راستاد مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی برگزار کنیم و به توافقاتی در زمینه حمل ریلی بارهای این شرکت ها برسیم.

وی با اشاره به مزایای حمل و نقل ریلی بار از جمله حفاظت از محیط زیست و کاهش هزینه ها، مصرف سوخت و تلفات جاده ای افزود: علاوه بر این مزایا تمام تلاش شرکت راه آهن بر این است که با فعال سازی چنین مسیرهایی زمان سیر و حمل کالا را کاهش دهیم و به این ترتیب زمان خواب سرمایه را برای صاحبان کالا به حداقل برسانیم .

معاون بهره برداری و سیر و حرکت راه آهن، حرکت ۳ قطار در مدت زمان کوتاه از سمت چین به ایران را نویدبخش فعال سازی و رونق این مسیر ریلی عنوان کرد و گفت: آخرین قطار باری از سمت چین به ایران طی ۱۵ روز، ۴۱ کانتینر کالا را از چین به ایران حمل کرد که این زمان با احتساب اقدامات گمرکی یک سوم زمان سنتی حمل کالا بود.

وی اظهار داشت: در حال حاضر صاحبان کالا در حال فراهم کردن مقدمات سیر قطارهای دیگر به سمت ایران هستند و امیدواریم که در آینده نزدیک در این مسیر تردد روزانه داشته باشیم.

داودی با بیان اینکه مذاکرات متعدد با کشورهای این مسیر برای ادامه آن به سمت ترکیه در جریان است، افزود: تلاش داریم از مسیر ترکیه این قطار را به سمت اروپا ببریم که در این زمینه جلساتی با مسئولان کشورهای ترکیه و آلمان انجام داده ایم.

وی در ادامه به تلاش های کشورمان برای فعال سازی کریدور جنوب به غرب اشاره کرد و گفت: تلاش داریم تا حجم زیادی از بارهای هندوستان را که در حال حاضر از راه دریایی به مقصد آسیای میانه و اروپا می رود به شکل ترکیبی دریایی ـ ریلی به مسیر این کریدور انتقال دهیم.

وی با تاکید بر اینکه راه آهن اهداف بلند مدتی برای ترانزیت کالا در برنامه خود تعریف کرده است، خاطرنشان کرد: وظیفه ما در راه آهن ایجاد تسهیلات برای حمل و نقل به روش ریلی است ولی استفاده از مسیر ریلی به صاحبان کالا برمی گردد.

داودی با ابراز امیدواری برای افزایش ترانزیت ریلی اظهار داشت: امسال ترانزیت ریلی در کشورمان ۵۵ درصد رشد داشته است که یکی از دلایل مهم آن برقراری ارتباطات میان کشورهاست و امیدواریم امسال رقم ترانزیت ریلی کشور را به ۱.۵ میلیون تن برسانیم.

true برچسب ها : حمل و نقل ریلی راه آهن شرکت راه آهن قطار باری کریدور شرق به غرب true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۷۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود ۵ هزار اتوبوس فعال به حمل و نقل عمومی تا پایان سال

مهدی علیزاده مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران با تاکید بر اینکه بیش از ده سال است که ناوگان اتوبوسرانی نوسازی نشده است و این وقفه زیاد سبب شده که تولید کنندگان داخلی اتوبوس تقریبا خط تولید را نیمه تعطیل یا تعطیل کنند، اظهار کرد: در سالجاری بیش از۵۰ درصد بودجه شهرداری تهران به حوزه حمل ونقل اختصاص داده شد و براساس برنامه چهارم توسعه تا پایان سال ۱۴۰۴ باید ۷۵۰۰ اتوبوس فعال داشته باشیم، اما اتفاقی که در سال گذشته رخ داد این بود که قرارداد خرید ۲۵۰۰ اتوبوس با تولید کنندگان داخلی منعقد شد که از این تعداد ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس دیزلی و ۵۰۰ دستگاه برقی خواهد بود که بنا است تا پایان سال تحویل شهرداری تهران شود.

وی با بیان اینکه سال گذشته شهرداری تهران قرار دادی با یکی از شرکت‌های چینی برای خرید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۲ متری برقی منعقد شدگفت: مجموعا اتوبوس‌های نو تولید داخل و وارداتی به ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس می‌رسد و در حال مذاکره هستیم که خدمات پس از فروش اتوبوس‌های چینی را به شرکت‌های تولید داخلی داشته باشیم و به محض توافق و بعد از اولین پرداخت، بنا است که ظرف مدت ۵ الی ۶ ماه، ۲۵۰۰ اتوبوس را تحویل دهند و براساس برنامه ریزی‌ها تا پایان سال این اتوبوس‌ها وارد می‌شود که ۵ هزار اتوبوس فعال و نوسازی شده وارد چرخه شود.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در مورد ورود اتوبوس‌های نو به ناوگان حمل ونقل عمومی با بیان اینکه در سال گذشته ۴۰۰ اتوبوس نوسازی شد گفت: از ابتدای این دوره مدیریت شهری تاکنون ۹۰۰ دستگاه اتوبوس نو از طریق خرید‌های شهرداری تهران و تعهدات وزارت کشور وارد چرخه حمل ونقل عمومی تهران شد و این روند ادامه خواهد داشت بگونه‌ای که در آینده‌ای نزدیک آنقدر اتوبوس خواهیم داشت که دچار کمبود راننده خواهیم شد.

وی در مورد وضعیت اورهال اتوبوس‌های شرکت واحد با بیان اینکه براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته در سالجاری ۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری بازسازی خواهد شد افزود: در کنار نوسازی و اورهال اتوبوس ها، ورود مینی بوس به چرخه فعالیت را نیز خواهیم داشت چراکه نسبت به مهندسی خطوط اتوبوس اقدام کردیم به این علت که برخی از خطوط اتوبوسرانی مسافر کمی دارند و فعالیت اتوبوسهای۱۲ متری در این خطوط به صرفه نیست به همین علت در این خطوط کم مسافر از مینی بوس استفاده می‌کنیم و اتوبوس‌ها به خطوط پرمسافر تزریق می‌شوند.

علیزاده در مورد کمبود حقوق رانندگان اتوبوس بخش خصوصی با تاکید بر اینکه ۱۷ شرکت بخش خصوصی با شرکت واحد قرارداد دارند گفت: بخشی از اتوبوس‌های شهر تهران ملکی شهرداری تهران هستند و بخش دیگر نتعلق به بخش خصوصی است که شرکت واحد دخل وتصرفی در حقوق رانندگان بخش خصوصی ندارد و تنها به صورت ماهانه براساس خدمات و پیمایش یارانه پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در مورد چرایی تغییر جایگاه زنان و مردان در اتوبوس‌های بی. آر. تی با بیان اینکه از سال گذشته برنامه ریزی برای خطوط تندور آغاز شد و ما شکایت‌های زیادی وهم تصافات جرحی در مورد این خصوص داشتیم گفت: در خطوط تندور با وجود کمک و همکاری پلیس راهور نتوانستیم نسبت به ساماندهی موتورسیکلت‌ها اقدام کنیم و این ترمز‌های ناگهانی اتوبوس‌ها و تعداد بالای مسافران زن در اتوبوس‌های تندرو موجب بروز تصادفات می‌شود.

علیزاده با بیان اینکه آسیب پذیری بانوان بیشتر است و در تصادفات دچار جرح می‌شوند گفت: دقت داشته باشید که تعداد مسافران زن در خطوط تندرو در ساعات پیک بیشتر از آقایان است و نیاز به فضای بیشتری داشتند و قسمت انتهایی اتوبوس نیز فضای بیشتری به نسبت فضای جلو دارند و این تغییر مکان موجب رضایت نسبی مسافران شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • نقش موثر ایران در کریدورهای بین‌المللی از اقدامات تا انتقادات
  • خودرو جایزه کم مصرفان برق/ توافق نفتی آمریکا و چین
  • اهمیت و ضرورت های راه آهن ایران ارمنستان
  • سیل مسیر قطار تهران - گرگان را بست
  • توسعه 16 هکتاری پایانه ترانزیت و صادرات ارس / کریدور سبز برای تسهیل تجارت ایجاد می شود
  • ورود ۵ هزار اتوبوس نو به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • اطلاعیه راه‌ آهن درباره عدم مجوز قطار افغانستان ترکیه خلاف واقع است
  • ورود ۵ هزار اتوبوس فعال به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • کریدور امن از تهران تا اسلام‌آباد
  • ورود ۵۰۰۰ اتوبوس نو تا پایان سال به شهر تهران