Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: این روزها همه از شنیدن خبر آتش‌سوزی کشتی نفتکش سانچی و جانباختن 32 دریادل کشور ناراحت هستند این حادثه آنقدر سخت و جانسوز است که به سختی می توان از آن نوشت اما اوج این غم را باید در میان خانواده آنها دید، میلاد عنایتی یکی از جان باخته‌های این کشتی و اهل شهرستان قائم‌شهر است.

به گزارش ایسنا، از همان لحظات ابتدایی که خبر آتش سوزی نفتکش سانچی زیرنویس شبکه‌های خبری شده بود، اضطراب و کورسوی امید در نهایت ناامیدی به سراغ خانواده این دریادلان رفت و با تمام وجود منتظر شنیدن خبری تازه و امیدبخش از عزیزان خود بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبری که پس از 8 روز چشم‌انتظاری طاقت‌فرسا با غرق شدن کشتی سانچی به ناامیدی تبدیل شد و جان‌باختن این افراد آخرین سرفصل خبری رسانه‌هایی بود که آنها شنیدند.

یکی از افرادی که در کشتی سانچی حضور داشت، میلاد عنایتی بود که در شهرستان قائم‌شهر و در منطقه «ترک محله» زندگی می‌کنند، اصالتاً اهل روستای «ارزفون» ساری هستند و فرزند کوچکی به نام مهرزاد دارد.

علیرضا عنایتی پدر میلاد عنایتی افسر سوم کشتی نفت کش سانچی، با اشاره به اینکه فرزندش متولد سال 1367 بود و تنها 29 سال داشت، اظهار کرد: میلاد شاید از لحاظ امکانات مالی شرایط مطلوبی نداشت اما از نظر معنوی فردی کامل بود.

وی تصریح کرد: میلاد، فردی خانواده دوست و طرفدار انسانیت بود و تمام تلاش خود را برای خدمت‌رسانی به کشورش انجام می داد.

پدر این جان باخته با اشاره به علاقه فرزندش به این شغل، ‌گفت: میلاد این شغل را دوست داشت، ابتدا در رشته مکانیک دانشگاه زابل پذیرفته شد اما دوباره در کنکور شرکت کرد و در رشته نفت قبول شد.

عنایتی با بیان اینکه فرزندش بورسیه شرکت نفت بود و 7 سال در این شرکت مشغول به کار بود، اظهار کرد: فرزندم سفرهای خارجی بر روی نفت‌کش را از حدود سه سال پیش آغاز کرد.

وی از آخرین تماس میلاد گفت و خاطرنشان کرد: سفرهای میلاد سه ماه روی کشتی و سه ماه در خشکی بود، وی 18 آذرماه امسال به قصد خداحافظی و آغاز سفر سه ماهه، دیداری داشته و کشتی سانچی 25 آذر، سفری را شروع کرد که بی بازگشت بود.

عنایتی اظهار کرد: آخرین بار پس از نماز مغرب و شب قبل از حادثه بود که میلاد تماس گرفت و گفت«سفر سختی داریم و برای ما دعا کنید».

وی تصریح کرد: بعداز ظهر فردای آن روز بود که خبر تصادف نفتکش به ما رسید، مردم با ما تماس می‌گرفتند و جریان را می‌گفتند، ما هم از طریق زیرنویس تلویزیون متوجه واقعه شدیم.

پدر دریانورد عنایتی افزود: نخستین بار دایی میلاد از زیرنویس اخبار تلویزیون متوجه حادثه شد و تماس گرفت و من گفتم میلاد در سفر کره جنوبی است.

عنایتی با اشاره به اینکه چینی‌ها در اطفای حریق کوتاهی کرده‌اند، اظهار کرد: تجهیزات دنیا به روز است چگونه نتوانستند آتش این کشتی را خاموش کنند.

وی با ناراحتی از عدم اطلاع‌رسانی به موقع گلایه می‌کند و گفت: سه روز از حادثه گذشته بود و مسئولان الان پیام می دهند، انتظار داشتیم اطلاع‌رسانی کاملی انجام شود، صدا و سیما به محل حادثه رفته و گزارش لحظه‌ای منتشر کند اما حتی شبکه خبر هم اطلاع دقیقی نمی دهد.

عنایتی افزود: اطلاع‌رسانی بسیار ضعیف بود، هنوز هم نمی‌دانیم چه اتفاقی افتاده است، صداوسیما باید با خدمه کشتی چینی مصاحبه کند تا علت حادثه را بدانیم و باید چین را تحت فشار قرار می‌دادند و یا از افراد کشتی چینی که حامل غله بود و همه سالم هستند مصاحبه ای می گرفتند چرا که آنها تنها شاهدان زنده این حادثه محسوب می‌شوند و آیا این کار واقعا میسر نیست.

وی خاطرنشان کرد: مسئولان طی این 8 روز به خانواده‌ها امید می‌دادند برای ما این روزها بسیار طاقت‌فرسا بود و در روز آخر به یکباره گفتند همه چیز تمام شده است.

عنایتی افزود: پس از غرق شدن کشتی برخی از مسئولین اعلام کردند که در روز اول بر اثر گازهای متصاعد شده تمام خدمه کشتی سانچی فوت شده اند، اگر اینگونه بوده است باید زودتر به خانواده‌های دریانوردان اعلام می‌کردند.

وی در پایان از احتمال پیدا شدن پیکر پسرش می گوید و امیدوار است که یکی از پیکرهای پیدا شده متعلق به پسرش باشد.

برچسب ها: آخرین درخواست ، دریانورد ، سانچی

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۸۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی محل دفن افلاطون را کشف کرد

به گزارش خبرنگار علم و فناوری ایسکانیوز؛ «گرازیانو رانچیا»، این محقق ایتالیایی، با کمک هوش مصنوعی طومارهای هرکولانیوم را که شامل پاپیروس ذغالی است که توسط فوران کوه «وزوویوس» در سال 79 پس از میلاد دفن شده بود، متن جدیدی را کشف کند که به مکان دقیقی در آتن اشاره می‌کند. هرکولانیوم شهر رومی کوچک اما ثروتمندی بر کناره خلیج ناپل در کامپانیای امروزی در جنوب ایتالیا بود که به‌هنگام فوران آتشفشان وزوو در سال ۷۹ میلادی همراه با پمپئی، توره آنونزیاتا و استابیا نابود شد. امروزه شهر ارکولانو بر بخشی از بقایای شهر باستانی هرکولانیوم بنا شده‌ است.

تجزیه و تحلیل نشان داد که افلاطون در «آکادمی»، مدرسه معروفی که توسط فیلسوف در سال 387 قبل از میلاد تأسیس شد، در نزدیکی به اصطلاح Museion - یک ساختمان کوچک مقدس برای موزه‌ها که دیگر در میان خرابه‌ها وجود ندارد، به خاک سپرده شد.

رانچیا و تیمش با استفاده از «چشم بیونیک» هزار کلمه را کشف کردند که مربوط به 30 درصد متن است و معتقدند تا سال 2026 پاپیروس را به طور کامل تجزیه و تحلیل خواهند کرد.

رانچیا در بیانیه‌ای گفت: در مقایسه با نسخه‌های قبلی، اکنون متنی تقریباً تغییر یافته در دست داریم که حاکی از تعدادی حقایق جدید و ملموس در مورد فیلسوفان دانشگاهی مختلف است. از مهم‌ترین اخبار، می‌خوانیم که افلاطون در باغی که برای او در نظر گرفته شده بود (منطقه‌ای خصوصی که برای مدرسه افلاطونی در نظر گرفته شده) آکادمی آتن، در نزدیکی به اصطلاح Museion یا sacellum مقدس موزها به خاک سپرده شد. تاکنون فقط می‌دانستند که او به طور کلی در آکادمی به خاک سپرده شده است. آکادمی زمانی در حومه آتن در ملکی که افلاطون در سال 387 قبل از میلاد به دست آورد، قرار داشت و به عنوان اولین موسسه آموزش عالی شناخته می‌شود.

افلاطون، که در حدود 347 قبل از میلاد درگذشته، مسلماً بزرگ‌ترین فیلسوف یونانی به شمار می‌رود. او با مرشد خود سقراط و شاگرد ارسطو، پایه‌های فیلسوف و علم غربی را پی‌ریزی کرد.

رانچیا و تیم او 30 درصد بیشتر متن پاپیروس هرکولانیوم را نسبت به نسخه قبلی 1991 کشف کرده‌اند. تحلیل جدید همچنین نشان داد که افلاطون ممکن است در سال 399 قبل از میلاد و پس از مرگ سقراط یا در سال 404 قبل از میلاد در طی فتح اگینا توسط اسپارت‌ها به بردگی فروخته شده باشد.

رانچیا می‌گوید: تاکنون تصور می‌شد که افلاطون در سال 387 قبل از میلاد در حین اقامتش در سیسیل در دربار دیونیسیوس اول سیراکوز به بردگی فروخته شده باشد. افلاطون در بخشی دیگر، در گفت‌وگوی بین شخصیت‌ها، خود را تحقیرآمیز در مورد توانایی‌های موسیقیایی و ریتمیک یک موسیقی‌دان بربر که اصالتاً از تراکیه دارد بیان می‌کند.

او و تیمش سال‌ها پیش آزمایشگاهی را در کتابخانه ملی ایتالیا در ناپل راه‌اندازی کردند که امکان دسترسی آسان‌تر به طومارهای هرکولانیوم ذخیره ‌شده در این مرکز را فراهم می‌کرد. آنها با استفاده از یک دوربین، صدها عکس از سند سوخته گرفتند که توسط یک الگوریتم تجزیه و تحلیل شدند. آنها از تصویربرداری مادون قرمز استفاده کردند که به آنها اجازه می‌داد از طریق قسمت جلویی پاپیروس تا نوشته پشت آن را ببینند.

طومارهای سوخته در سال 1752 در ویلایی در نزدیکی خلیج ناپل که زمانی گمان می‌رفت متعلق به پدرزن جولیوس سزار است، دوباره ظاهر شدند، اما محتویات آنها همچنان یک رمز و راز باقی مانده است، زیرا دانشمندان آنها را شکننده‌تر از آن می‌دانند که نمی‌توان آنها را باز کرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228300 برچسب‌ها فلسفه اساطیر یونانی هوش مصنوعی

دیگر خبرها

  • پاپیروس دو هزار ساله‌ای که احتمالا راز «آرامگاه افلاطون» را فاش می‌کند (+عکس)
  • دیدار نمایندگان روسیه، پاکستان و فیلیپین با خدمه‌های کشتی توقیفی
  • وقوع حادثه امنیتی در آب‌های یمن
  • ساخت تونلی ۱.۵ برابر برج میلاد به دست مهندسان ایرانی
  • شعر زیبای میلاد عرفان پور درباره عملیات وعده صادق
  • امداد رسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور در آب‌های بوشهر انجام شد/نجات ۱۷۲ دریانورد
  • هوش مصنوعی محل دفن افلاطون را کشف کرد
  • سروده جدید میلاد عرفان پور در استقبال از شعر رهبر انقلاب