Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از خبرگزاري فرانسه؛ نمايندگان پارلمان جمهوري چک روز سه شنبه از دادن راي اعتماد به دولت اقليتي آندري بابيس که دسامبر گذشته توسط ميلوش زمان به عنوان نخست وزير اين کشور منصوب شد، خودداري کردند.
رادک فوندراسک رئيس مجلس نمايندگان جمهوري اعلام کرد همان گونه که پيش بيني مي شد نمايندگان در نشست امروز از دادن راي اعتماد به دولت آندري بابيس خودداري کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وي تصريح کرد تنها هفتاد و هشت نماينده حزب "اقدام براي شهروندان معترض" Ano از آندري بابيس که به اختلاس متهم شده است، حمايت کردند. يکصد و هفده نماينده به او راي منفي و پنج نفر نيز راي ممتنع دادند.
پليس جمهوري چک درباره قانوني بودن يا نبودن پرداخت مبلغ دو ميليون يورو تحت عنوان کمک هزينه‌هاي اروپايي تحقيق مي کند. بابيس روز براي کاهش فشارها و انتقاداتي که عليه وي مطرح شده است، روز سه شنبه از نمايندگان کشورش خواست مصونيت قضايي که وي را از پيگردهاي احتمالي در ماجراي ادعايي سوء استفاده‌هاي مالي در امان مي‌دارد، لغو کنند.
بر اساس اين گزارش، نخست وزير شصت و سه ساله جمهوري چک که از ثروتمندان اين کشور است، اوايل دسامبر پس از پيروزي حزبش موسوم به "اقدام براي شهروندان معترض" به اين سمت منصوب شد.
آندري بابيس به علت اين که کنترل دو روزنامه بزرگ و اولين شبکه راديويي غيردولتي جمهوري چک را در دست دارد، از طرف برخي روزنامه ها و نشريات جمهوري چک به عنوان " ترامپ چک" يا "برلوسکني چک" معرفي شده است. بابيس اسلواکيايي تبار که رياست شرکت بزرگ صنايع غذايي آگروفرت را بر عهده دارد دومين ثروتمند جمهوري چک محسوب مي شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۹۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل طرح سوال از وزیر کار نحوه افزایش حقوق کارگران است

علیرضا بابایی کارنامی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره طرح سوال از وزیر کار گفت: دلیل طرح سوال از وزیر کار نحوه تصمیم‌گیری، نحوه برگزاری مذاکرات و نحوه برگزاری جلسات سه‌جانبه طبق ماده ۴۱ قانون کار است، چون ایراداتی به آن وارد است.  

وی اظهار کرد: مجموعه کارگری مطالباتی داشتند و طبیعی است که سوالاتشان به نمایندگان مجلس و کمیسیون‌های مجلس تسری پیدا کرده است و ما به‌عنوان نماینده مجلس در حال پیگیری این موضوع هستیم.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس ادامه داد: اکثریت جامعه، کارگران هستند و اگر ناراضی باشند بخشی از اهداف مترقی کشور برای رشد و توسعه زیر سوال می‌رود بنابراین ما نباید کاری کنیم که کارگران ناراضی باشند بلکه باید به رضایتمندی کافی برسند.  

نماینده مردم ساری در مجلس گفت: نمایندگان کارگران افزایش حقوق کارگران را امضا نکردند که این جای بحث دارد و باید در مجلس سوالات آنها را مطرح کنیم و در نحوه تصمیم‌گیری هم بحث‌هایی وجود دارد که باید دید وزیر چه پاسخی می‌دهد.

بابایی کارنامی تاکید کرد: اگر قرار بود که فقط دولت برای افزایش حقوق کارگران تصمیم بگیرد چرا جلسات سه‌جانبه را برگزار کردند. در طول تاریخ تصویب قانون کار در سال ۱۳۶۹ به بعد تا الان دو بار است که نمایندگان کارگران مصوبه افزایش حقوق را امضا نکردند که یک‌بار در دولت آقای روحانی و یک‌بار هم در دولت آقای رئیسی بوده است که فرقشان این است که دولت آقای روحانی در سال پنج یا ششم این کار را کرد، اما در دولت آقای رئیسی در سال دوم این اتفاق افتاد.  

وی افزود: در سال اول دولت آقای رئیسی آقای عبدالملکی که وزیر کار بود تصمیم خوبی گرفته بود و به شاخص رفاه توجه کرده بود، اما با برخوردی که با وی توسط دولت و نمایندگان مجلس شد وی از وزارت کار کنار رفت و الان وزیر وقتی سه نفر از نمایندگان کارگران مصوبه افزایش حقوق را امضا نمی‌کنند خوشحال می‌شود و می‌گوید خودم امضا می‌کنم، چون رای اکثریت را دارم.  

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه باید روابط برای کارگر و کارفرما حسنه شود، اظهار کرد: نماینده کارگران در جلسات می‌گفت با ما خوب برخورد نشد و هر کاری می‌کردیم می‌گفتند باید از دولت اجازه بگیریم همچنین وزیر صمت در جلسه می‌گفت می‌پذیرم که افزایش ۲۲ درصدی، افزایش زیادی نیست، اما من اختیاری ندارم و باید از دولت اجازه بگیرم لذا اگر باید از دولت اجازه می‌گرفتند پس شما چکاره هستید که به آمار‌ها و تحلیل‌های متناسب با مرکز پژوهش‌های مجلس و وزارت کار توجه نمی‌کردید و اگر می‌خواستید از رئیس‌جمهور و یا معاون اول رئیس‌جمهور اجازه بگیرید ما باید با آنها مذاکره می‌کردیم.

بابایی کارنامی بیان‌کرد: قانون، استقلال رای داده است و به وزیر نگفته که شما دولت هستید بلکه گفته به نمایندگی از بخشی از دولت شما وزیر هستید و رای دارید و باید آمار‌ها را تحلیل کنید و اگر معیار مذاکره آمارها، تحلیل‌ها و واقعیات جامعه با قانون کار باشد باید تصمیم‌گیری براساس آن باشد، اما اگر قرار است هر چه دولت و مجلس بگویند مذاکره سه‌جانبه اصلا معنی ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • انصراف نمایندگان از طرح سوال وزیر کار
  • دلیل طرح سوال از وزیر کار نحوه افزایش حقوق کارگران است
  • (ویدئو) درگیری شدید نمایندگان در پارلمان گرجستان
  • ۲ نشان طلا، ۱ نقره و ۱ برنز برای نمایندگان ایران در پنج وزن نخست
  • زد و خورد نمایندگان پارلمان گرجستان + فیلم
  • هشدار روزنامه جمهوری اسلامی درباره خطر نفوذی‌ها؛ به سازنده اس۳۰۰ و اس۴۰۰ اعتماد نکنید
  • هشدار روزنامه جمهوری اسلامی درباره خطر نفوذی ها؛ چه کسانی از سفر سردار زاهدی باخبر بودند؟ عامل خیانت را پیدا کنید / به سازنده اس۳۰۰ و اس۴۰۰ اعتماد نکنید
  • امیرعبداللهیان: امکان ملاقات نمایندگان دولت هند با خدمه کشتی توقیف‌شده فراهم می‌شود
  • اذعان نخست وزیر انگلیس به مشارکت در عملیات حفاظت از رژیم صهیونیستی
  • بایدن و نتانیاهو تلفنی گفتگو کردند