Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-06@22:12:53 GMT

معرفی ۲۸۵ طرح اشتغال روستایی کرمان به بانک

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۳۹۶۲۱

معرفی ۲۸۵ طرح اشتغال روستایی کرمان به بانک

کرمان - سرپرست معاونت امور عمرانی استانداری کرمان گفت: بانک سینا با همکاری دفتر امور روستایی و شوراها استانداری نسبت به اعطای تسهیلات در جهت توسعه طرح های اشتغالزا در مناطق روستایی اقدام نموده است.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، آیت اللهی موسوی افزود: تا کنون ۲۸۵ طرح از استان کرمان به این بانک معرفی شده که ۱۷۳ طرح مربوط به شهرستان قلعه گنج و۱۱۲ طرح مربوط به مابقی شهرستان های استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این رابطه تا کنون ۶ میلیارد تومان به کرمان و ۱۳ میلیارد تومان به قلعه گنج تخصیص داده شده است که این روند ادامه خواهد داشت.

آیت اللهی موسوی همچنین در خصوص زمانبر بودن روند بررسی طرح ها، اظهار داشت: روند بررسی طرح ها بدلیل استعلام های بین دستگاهی زمانبر شده است لذا در روزهای آتی با تشکیل کارگروهی متشکل از جهاد کشاورزی، صنعت و معدن، دفترامور روستایی و شوراها استانداری و کارشناسان بانک سینا، این روند کاهش پیدا خواهد کرد.

معاون استاندار کرمان خطاب به متقاضیانی که روند تکمیل پرونده خود را چند ماه رها کرده اند، افزود :سهمیه استان کرمان از این تسهیلات محدود است و بعضی اشخاص طرح هایی را ارائه داده اما پیگیری نکرده اند، لذا برای اجرای عدالت در بین متقاضیان، چنانکه این افراد ظرف مدت یک هفته پرونده خود را کامل نکنند و به جریان نیاندازند، طرح دیگری جایگزین این طرح ها خواهد شد.

سرپرست معاونت امور عمرانی استانداری کرمان در خاتمه از آقای نعمت الهی معاون اعتبارات بانک سینا کشور و کلیه ی دست اندرکاران این بانک که قصدشان خدمت رسانی و ایجاد اشتغال در سطح روستاها است، تشکر کرد و گفت: امیدواریم با استفاده از ظرفیت و توان این بانک و کارکنان فعال دفتر امور روستایی و شوراها استانداری، روزهای درخشانی را در راستای حمایت از اشتغال وطرح های روستایی شاهد باشیم.

مدیر کل دفتر امور روستایی و شوراها استانداری کرمان نیز در این جلسه ضمن تقدیر و تشکر از بانک سینا بخاطر دنبال کردن هدف اشتغالزایی در سطح روستاها، در خصوص وثیقه بانک ها گفت: به دلیل اینکه این طرح ها در بخش روستایی اجرا می شود، اغلب روستاییان فاقد سند ثبتی می باشند لذا به منظور اجرای طرح ها، باید برای اعطای تسهیلات به روستاییان، اخذ وثیقه های آسان در نظر گرفته شود.

شریفی افزود: از آنجایی که تعداد شعب بانک سینا دراستان کم و فاصله شهرستان ها تا شعب این بانک زیاد است، لذا از این بانک درخواست داریم که تعداد شعب و باجه را در استان کرمان به منظور دسترسی آسان تر روستاییان به این بانک افزایش دهد.

گفتنی است: از مصوبات این جلسه می توان به تشکیل کارگروهی برای تسریع در روند بررسی طرح ها و پذیرفتن زمین اجرای طرح بعنوان وثیقه بانک اشاره کرد.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۹۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوام روند نزولی نرخ تورم

آخرین آمارهای بانک مرکزی نشان می‌دهد رشد حجم پول به عنوان شاخص سنجش انتظارات تورمی، در زمستان ۱۴۰۲ به کمترین رقم از خرداد ۹۷ تا کنون رسیده است.

به گزارش مشرق، آمارهای بانک مرکزی از شاخص های پولی حاکی از آن است که رشد حجم پول در زمستان سال گذشته به کمتر از ۲۵ درصد رسید.

شاخص رشد حجم پول، یکی از معیارهای سنجش انتظارات تورمی در جامعه به شمار می‌رود. در شرایطی که جامعه انتظار افزایش تورم را داشته باشد، افراد با هجوم به بازار دارایی‌ها و خرید کالاهای سرمایه‌ای نظیر طلا، ارز و ...، تلاش می‌کنند سرمایه‌های خود را از تورم حفظ کنند. این اقدام با تبدیل شبه پول به پول، باعث افزایش سریع حجم پول می‌شود و سهم پول به عنوان بخش سیال نقدینگی را افزایش می‌دهد.

بالا رفتن نرخ رشد حجم پول به معنی رشد تقاضا و در نتیجه رشد تورم از ناحیه افزایش تقاضاست؛ بر همین اساس، کاهش نرخ رشد حجم پول، به معنای فروکش کردن انتظارات تورمی و حاکم شدن چشم انداز مثبت از روند نزولی تورم در ماه‌های پیش رو است.

اجرای سیاست تثبیت اقتصادی توسط بانک مرکزی طی حدود ۱۵ ماه گذشته، باعث شده بازار ارز و دیگر بازارهای دارایی ثبات بیشتری را نسبت به پیش از اجرای این سیاست تجربه کنند. محمدرضا فرزین از زمان ورود به بانک مرکزی، با معرفی و اجرای سیاست تثبیت، «پیش‌بینی‌پذیر کردن شاخص‌ها» را هدف خود از اجرای سیاست تثبیت اعلام کرد.

تورم نقطه به نقطه در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی

آخرین گزارش‌های مراجع آماری هم نشان می‌دهد نرخ تورم در فروردین در ادامه روند ماه‌های اخیر نزولی بوده است.

در همین رابطه مرکز آمار از بازگشت تورم سالانه به کانال ۳۰ درصد خبر داد و اعلام کرد نرخ تورم سالانه در فروردین امسال به ۳۸.۸ درصد کاهش یافته است.

طبق اعلام مرکز آمار، تورم نقطه به نقطه هم در فروردین امسال به ۳۰.۹ درصد کاهش یافت و در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی است. بانک مرکزی هم به تازگی از کاهش تورم نقطه به نقطه مصرف کننده به کمتر از ۳۵ درصد خبر داد.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • تقدیر مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری فارس از مدیرعامل پست بانک ایران و مدیریت شعب استان فارس
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت برگزار می‌شود
  • جلسه هماهنگی مسابقات تور بین المللی دوچرخه سواری خزر
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • نشست هم اندیشی مدیرکل اتباع استانداری البرز با اساتید دانشگاه های استان
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • تدوام روند نزولی نرخ تورم