Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-24@01:22:11 GMT

نشست پارلمان اروپا در خصوص ایران

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۳۹۹۶۴

نمایندگان اتحادیه اروپا می‌گویند برجام خوب است و باید حفظ شود ولی بحث ناآرامی‌های اخیر ایران نباید فراموش شود و یکی از راه‌های حمایت از «مردم کف خیابان» اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران است.

به گزارش فارس، پارلمان اروپا چند هفته پس از پایان یافتن آشوبی که در چند شهر ایران جرقه خورده بود، نشستی با موضوع بررسی این ناآرامی‌ها برگزار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست ابتدا «یوهان هان» کمیسیونر مذاکرات گسترش اتحادیه اروپا سخن گفت.

این دیپلمات اتریشی با تکیه بر گزارش‌های آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای، به پایبند ماندن ایران به مفاد برجام اشاره کرد و گفت: «اتحادیه اروپا موضع روشنی در قبال برجام دارد و همه 28 وزیر خارجه اتحادیه، این موضع را اعلام کرده‌اند؛ ما به برجام متعهد هستیم.»

وی در ادامه گفت که موضوع ناآرامی‌های اخیر باید خارج از برجام بررسی شود.

یوهان هان به فیلتر شدن موقت شبکه‌های اجتماعی مبلغ خشونت هم واکنش نشان داد و گفت: «باید شرایط اعتراض صلح‌آمیز هم در کف خیابان‌ها و هم در فضای مجازی، برای ایرانیان فراهم شود.

یوهان هان به خواسته غرب از ایران برای اجرای برنامه اقدام تجویز شده از جانب «کارگروه اقدام مالی» یا همان FATF هم پرداخت و گفت که اگر این کار انجام شود «توزیع ثروت بین ایرانیان عادلانه‌تر خواهد شد و این همان خواسته‌ای است که ایرانیان در جستجویش به خیابان‌ها آمده بودند.»

در ادامه «کنوت فلکن‌اشتاین» از اعضای پارلمان اروپا و عضو حزب سوسیال دموکرات آلمان سخن گفت. فلکن‌اشتاین به سخنان «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران در خصوص لزوم شنیده شدن صدای مردم پرداخت و گفت: « ... ولی تحولات اخیر این کشور بر خلاف این گفته‌هاست.»

فلکن‌اشتاین به زعم خود به ریشه‌یابی اغتشاشات پرداخت و گفت: «مردم ایران از همه طبقات اجتماعی به خیابان‌ها آمدند تا علیه فساد حاکم و زیر پا گذاشته شدن حقوقشان و خرج شدن مالیاتشان در سوریه، عراق و یمن اعتراض کنند.

«ماریتجه شاکه» از اعضای هلندی پارلمان اروپا گفت که ایران در سوریه نقشی مخرب دارد و اینکه اروپا و ایران هدف مشترکی در نابودی داعش دارند، دلیل بر اشتراک منافع نیست.

شاکه گفت که بحث حقوق‌بشر از بحث برجام جداست «و به همین خاطر می‌توانیم هر زمان که خواستیم، آن را مطرح کنیم و تحریم‌های جدیدی علیه آنها اعمال کنیم.»

«باربارا لوخبیهلر» از نمایندگان آلمانی پارلمان گفت که افراد دخیل در ناآرامی‌ها، بر خلاف گفته مسئولان ایرانی، «عوامل خارجی‌ها» نبوده‌اند «بلکه نمایندگان اتحادیه‌های خصوصی هستند که برای حقوق بشر مبارزه می‌کنند.»

«اودو وُیگت» از دیگر اعضای آلمانی پارلمان نظر کاملاً متفاوتی داشت. وی اعتقاد داشت که بررسی عملکرد حقوق بشری دیگر کشورها برای اتحادیه اروپا یک ضرورت است ولی باید عملکرد حقوق‌بشری «کشورهای آمریکای شمالی، عربستان سعودی و اسرائیل» هم بررسی شود.

وُیگت در ادامه گفت که نقض حقوق‌بشر حتی در میان اعضای ناتو هم دیده و «ترکیه در صدر آنهاست». این نماینده آلمانی گفت که اتحادیه اروپا باید در برابر این موارد هم موضع بگیرد و افزود: «این کشورها معصوم نیستند.»

«کلاوس بوخنر» که او هم از نمایندگان آلمانی پارلمان بود، بحث‌های اقتصادی را ریشه ناآرامی‌های اخیر می‌دانست و گفت: «آمریکا به تعهدات خود در ذیل برجام، عمل نکرده است ولی امروز، برخی از بانک‌های اروپایی به رغم تهدیدات آمریکا، آماده همکاری با ایران هستند. با این کار است که می‌توان به مردم ایران کمک کرد.»

«فابیو کالستالدو» نماینده ایتالیایی پارلمان اروپا گفت که تظاهرات اخیر می‌توانست ایران را به سوریه‌ای دیگر تبدیل کند و اتحادیه اروپا باید با پایبند ماندن به برجام و تقویت اقتصاد ایران، به مردم ایران کمک کند.

«فرانتس اوبرمایر» از اعضای اتریشی پارلمان اروپا در میانه بحث در خصوص مسائل حقوق بشری، به تقابل تهران و ریاض پرداخت و ضمن خطرناک خواندن آن، گفت که اتحادیه اروپا باید ایران و عربستان را دور یک میز بنشاند تا مشکلاتشان را حل کنند.

«جانوس کوروین میکه» نماینده لهستانی پارلمان اروپا، سخنان خود را با صدایی بلند و لحنی آتشین آغاز کرد و گفت: «چرا خود اتحادیه اروپا که پر از تفاوت است، می‌خواهد ایران را شبیه خود کند؟»

وی افزود در حالی که پاکستان بمب اتم دارد و به این مسئله افتخار می‌کند، چرا اتحادیه اروپا باید به ایران فشار بیاورد همان سلاحی را که همسایه‌اش دارد، نداشته باشد؟

«تونه کِلام» از اعضای استونیایی پارلمان اروپا هم لحنی تند داشت؛ ولی لحنی تند علیه ایران.

وی گفت که «رژیم ایران در 39 سال گذشته نشان داده که ابایی از خشونت ندارد و ما اروپایی‌ها دیگر از دست این رژیم خسته شده‌ایم.»

کلام علناً گفت: «باید به فکر تغییر رژیم در ایران و جایگزینان رژیم فعلی باشیم.»

«جارومیر ستنیا» از نمایندگان اهل چک، پس از بر زبان راندن سخنی مشابه دیگر نمایندگان مخالف نظام جمهوری اسلامی، گفت که اپوزیسیون ایران گروهی است با سابقه تاریخی و ساختار منسجم.

ستنیا که از گروهک تروریستی منافقین سخن می‌گفت و گویا از سابقه اقدامات اعضای این گروه در کوچه و خیابان‌های ایران خبر نداشت، مدعی شد که این گروه ساختاری سکولار لیبرال دارد و مخالف اعدام است!!

«استانیسلاو پولچاک» از دیگر اعضای اهل چک پارلمان هم سخنان مشابهی بر زبان راند و گفت که سرکرده منافقین، رهبر اپوزیسیون ایران است.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۹۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت دستیار نماینده پارلمان اروپا در آلمان به اتهام جاسوسی + عکس

به گزارش جماران؛ به نقل از فارس، یک هفته بعد از سفر صدراعظم آلمان به پکن، دادستانی آلمان اعلام کرد که دستیار عضو پارلمان اروپا به اتهام جاسوسی برای چین دستگیر شده است.

در ادامه بازداشت افراد در آلمان به اتهام جاسوسی برای روسیه و چین، این بار دستیار عضو پارلمان اروپا در آلمان به همین اتهام بازداشت شده است.

دفتر دادستان‌های فدرال آلمان اعلام کرد که پلیس این کشور دستیار یک قانونگذار عضو  حزب راستگرای «آلترناتیو برای آلمان» (AfD) را به این اتهام دستگیر کرد. به گفته دادستانی، شواهد زیادی درباره این اتهام وجود دارد.

روز گذشته دستگیری سه آلمانی به اتهام ارسال فناوری به چین رسانه‌ای شد. وزیر دادگستری آلمان مارکو بوشمان ادعا کرد که آنها در حال مذاکره درباره پروژه‌های تحقیقاتی بودند که می‌توانست برای توسعه قدرت رزمی دریایی چین مفید باشد.

طبق گزارش رویترز، نام فرد بازداتش شده، «جیان جی» اعلام شده که دستیار «ماکسیمیلیان کرا» نماینده پارلمان اروپا است است.

به گفته مقامات آلمانی، جیان جی به نهادهای جاسوسی چین اطلاعاتی درباره مذاکرات و تصمیمات پارلمان اروپا داده است.

این فرد متهم شده که از شخصیت‌های اپوزیسیون چین در آلمان جاسوسی می‌کرد. وی در بروکسل و همچنین شهر درسدن آلمان اقامت داشت و دیروز بازداشت شد.

یکی از سخنگویان حزب آلترناتیو برای آلمان، خبر دستگیری این فرد را «بسیار آزاردهنده» توصیف کرد و گفت که «ما هنوز اطلاعات بیشتری نداریم و باید منتظر تحقیقات بیشتر دادستانی بمانیم».

 

دیگر خبرها

  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • بازداشت دستیار نماینده پارلمان اروپا در آلمان به اتهام جاسوسی + عکس
  • نشست مشترک شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا با بررسی تحولات غزه
  • مجارستان : رقابت ناتو در اوکراین جرقه جنگ جهانی سوم را خواهد زد
  • اروپا ایران را در پی حمله به اسرائیل تحریم می کند؟ | اقدام اتحادیه اروپا علیه تولید و صادرات پهپادها و موشکی‌های ایرانی
  • بورل: برنامه هسته‌ای ایران موضوع نشست امروز نیست
  • برنامه هسته‌ای ایران موضوع نشست امروز نیست | به اسراییل پافشاری می‌کنیم به رفح حمله نکند
  • بورل: برنامه هسته‌ای ایران موضوع نشست امروز نیست/ به اسراییل پافشاری می‌کنیم به رفح حمله نکند
  • رویترز : اتحادیه اروپا امروز (دوشنبه) درباره تحریم ایران تشکیل جلسه می‌دهد
  • سایه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و پارلمان اروپا بر سیاست‌های گذار از انرژی