Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی شورای نگهبان گفت: انقلاب اسلامی ما یک دانشگاه بزرگ انسان‌سازی است.

به گزارش ایسنا، عباسعلی کدخدایی در مراسم یادواره سردار شهید حسن باقری که در کانون سردفتران و دفتریاران برگزار شد، گفت: مقام معظم رهبری فرمایشات حکیمانه‌ای نسبت به همه موضوعات داشتند، از جمله وجود افرادی مثل شهید باقری؛ و وقتی می‌گویند از معجزات انقلاب است، واقعا معجزه است و او دانشجویی بود مثل ما.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شخصی که دانشجوی سال اول حقوق بود، اما انگیزه، هدف و اراده داشت و در انقلاب تربیت و در دانشگاه جنگ یکی از فرماندهان سرافراز جنگ شد.

وی با تاکید بر این‌که انقلاب اسلامی ما یک دانشگاه بزرگ انسان‌سازی است، گفت: همه نوجوانان و جوانان آن دوره در دانشگاه انقلاب اسلامی تربیت شدند و اگر به عزت رسیدند در این دانشگاه تربیت شدند و مدیر این دانشگاه حضرت امام (ره) بود. دانشگاه انقلاب اسلامی زندگی همه جوانان و نوجوانان را جهت‌دار و هدفمند کرد و جهت زندگی‌شان را تعیین کرد، همچنان که بعد از 38 سال نیازمندیم که توجه کنیم و جهت را گم نکنیم.

کدخدایی اضافه کرد: دانشگاه انقلاب اسلامی تعطیل‌بردار نیست و همواره به راه خودش ادامه می‌دهد و همچنان در حال تربیت نیروهای مدیر است. اگر شهید باقری را در ابتدای جنگ تحمیلی شاهد بودیم که به عنوان فرمانده جنگ تربیت شد، الان هم شاهد این تربیت هستیم و نکته مهم این است که آن شرط ورود به دانشگاه و حضور همیشگی در دانشگاه را داشته باشیم.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در یکی دو سال گذشته توجهی را چندین‌بار به مسئولین و مقامات اعلام کردند و آن، بحث انقلابی‌بودن و انقلابی عمل‌کردن و انقلابی ماندن بود که یادآوری کردند. اگر قرار است دانشگاه در مسیر صحیح حرکت کند و دانشگاه انقلاب اسلامی مدیر تربیت کند، این سه شرط را داراست. چرا مقام معظم رهبری این یادآوری را داشتند؛ نکته مهمش این است که اگر انقلاب اسلامی در ابتدا توانست معجزه خلق کند الان هم می‌تواند این کار را بکند به شرط این‌که انقلابی بمانیم و انقلابی رفتار و فکر کنیم.

سخنگوی شورای نگهبان یادآور شد: امام(ره) بزرگ‌ترین پاداش و هدیه‌ای را که برای جامعه ما به ارمغان آوردند این بود که جهت جامعه ما را تعیین کردند. جهت جامعه ما انسان‌سازی است و جهتی است که باید به آن توجه کنیم تا بتوانیم جامعه را در همه عرصه‌ها بسازیم. اگر جنگ تحمیلی مدیرانی مثل شهید باقری را تربیت کرد و اگر رشد و پیشرفت در کشور است؛ با انقلابی عمل کردن می‌توانیم جامعه‌مان را به پیش ببریم.

کدخدایی اضافه کرد: ما باید یک‌بار دیگر به خود نگاه کنیم و ببینیم که آیا به عنوان مسئول عمل می‌کنیم یا خیر؟ اگر عمل کردیم همان است که مقام معظم رهبری فرموده‌اند.

وی ضمن تشکر از کانون سردفتران برای تشکیل چنین مراسم معنوی، گفت: ما در بقیه بخش‌ها کمتر شاهد چنین فضایی هستیم و همت دوستان در این کانون باعث تشکیل چنین جمع‌های معنوی شده است. مهمترین بحث این است که خط اصلی نظام اسلامی را فراموش نکنیم. سردفتران ما وابسته به بخش خصوصی هستند ولی در این جامعه زندگی می‌کنند و توجه به نیازهای جامعه ما و وضعیت موجود، مهم است.

کدخدایی در پایان گفت: یکی از موضوعات مهم، تثبیت مالکیت است که با همت شما(سردفتران) شکل گرفته است و اگر خدای نکرده اشکالی باشد و مالکیت افراد زیر سئوال برود همه مسئول هستیم. زیرا اسناد امروزه یک مبنای معرفی ملک یا اموال افراد است و طبیعتا دقت‌نظر شما و رعایت قوانین و مقررات می‌تواند بسیار موثر باشد.

منبع: ایسنا

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۰۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد

به گزارش خبرنگار مهر، سجاد صدیقی شامگاه چهارشنبه در نشست تبیینی مسؤولان کانون‌های بسیج فرهنگیان استان کردستان با بیان اینکه بسیجی باید اقتضائات آن را رعایت نماید، بسیج فرهنگیان را توده معلمان عنوان کرد و گفت: ما از حقیقت بسیج خیلی فاصله گرفته‌ایم و باید به این باور برسیم که توده‌های بسیج این انقلاب را حفظ کرده‌اند.

صدیقی کارهای مهم انجام شده در کشور را بر پایه تلاش عموم مردم توصیف کرد و گفت: باید قدری جدی‌تر به مسأله بسیج نگاه کنیم.

وی افتخار امام و رهبری را بسیجی بودن دانست و آن را نصب‌العین عموم مردم عنوان کرد.

مسؤول سازمان بسیج فرهنگیان کشور با ورود به حوزه بسیج فرهنگیان و بیان اینکه باید بسیج نسبت خود را با مسائل مشخص کند، اظهار کرد: مسأله ما مطالبات محوری رهبری در خصوص فرهنگیان است.

صدیقی، این مطالبه را خواسته هرساله رهبری عنوان کرد و گفت: انقلاب در تعلیم و تربیت، محور اساسی خواسته رهبری است.

تحول در آموزش و پرورش باید از ریشه اتفاق بیفتد

وی با طرح این سوال که آیا طراحی ما در سازمان بسیج فرهنگیان هم‌سو با دغدغه رهبری است، عنوان کرد: تحول در آموزش و پرورش باید از ریشه اتفاق بیفتد.

وی شناسایی میدان کار را ابتدایی‌ترین کار در حل مسأله تحول دانست و با خاطرنشان کردن داستان سند ۲۰۳۰ گفت: طرح‌های عملیاتی دشمنان تعلیم و تربیت باید تبیین شود.

این مقام مسؤول در سازمان بسیج فرهنگیان با یادآوری موضع رهبری در خصوص سند ۲۰۳۰، حساسیت ایشان را نشان از اهمیت موضوع بیان کرد و گفت: در سال‌های اخیر تلاش ویژه‌ای در اجرای سند تحول بنیادین به انجام نرسیده است.

مسؤول سازمان بسیج فرهنگیان، مأموریت بسیج فرهنگیان را پاسخ به دغدغه رهبری دانست و با بیان اینکه بسیج باید قاعده بد مانع در برابر تحول را بر هم بزند، عنوان کرد: موضع‌گیری بسیج فرهنگیان در برابر کج‌روی‌های دولت در آموزش و پرورش باید بدون اغماض باشد.

بسیج فرهنگیان مأموریت‌های خود را در آموزش و پرورش مساله محور کند

صدیقی با بیان اینکه بسیج فرهنگیان باید شانه‌های خود را زیر بار مسؤولیت آموزش و پرورش ببرد، تلاش این توده را در راستای تحول در آموزش و پرورش ضروری خواند و گفت: این قشر باید مأموریت‌های خود در آموزش و پرورش را مسأله‌محور نماید.

وی با اشاره به موضوع جذب در آموزش و پرورش و تحولات رقم خورده در این زمینه، آن را محصول تلاش انقلابی فرهنگیان جوان بسیجی عنوان کرد و گفت: ریل جذب آموزش و پرورش بعد از ۸۰ سال توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرمایش رهبری در خصوص جنگ در عرصه تعلیم و تربیت، جذب در بسیج فرهنگیان را از مهم‌ترین فعالیت در این سازمان عنوان کرد و اظهار داشت: عمق نفوذ انقلاب اسلامی از این طریق باید در مسأله‌ها صورت گیرد.

مسؤول سازمان بسیج فرهنگیان مکانیزم تربیت نسل توسط دشمن را قاعده‌ای باطل دانست که باید به دست انقلابی‌ها از بین برود و افزود: اصل بازی دشمن باید به هم زده شود و در غیر این صورت نتیجه مؤثری به دست نمی‌آید.

صدیقی در ادامه سخنان خود در خصوص عملکرد دشمن، موجودیت دشمن را خط قرمز او عنوان کرد و با بیان اینکه در این عرصه اگر کسی بخواهد با او مقابله کند، طرف مقابل را حذف می‌کند، اظهار داشت: بر هم زدن قاعده دشمن در عرصه تعلیم و تربیت لازم و ضروری است.

وی افزود: بسیج فرهنگیان باید آمادگی لازم را برای پیاده‌کردن موضوع تقابل با نقشه دشمن در تعلیم و تربیت را به دست آورد.
صدیقی پایه اساسی هویت بسیج را مردم و حضور آنان دانست و گفت: باید مکانیزم‌ها را برای حضور گسترده و عملی مردم فراهم نمائیم.

وی در پایان سخنان خود وجود نیروهای دغدغه‌مند در بسیج فرهنگیان را منبع انسانی ارزشمندی برای کمک به تحول در آموزش و پرورش عنوان کرد و اظهار داشت: پیدا کردن جوانان فعال و سپردن مسؤولیت به آنان لازم و ضروری است.

کد خبر 6088274

دیگر خبرها

  • ماموستا فخری در تبیین حقایق انقلاب از علمای پیشتاز بود
  • لزوم آمادگی بسیج فرهنگیان برای حل مسائل آموزش و پرورش
  • پورفرجی:حضور امینی در شهرداری اهواز باعث ایجاد اختلاف بین نیروهای انقلابی شده است
  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد
  • برنامه دشمن برای خواص، جلوگیری از نقش شتاب‌دهندگی آنان در جامعه است
  • مهم‌ترین برنامه دشمن برای خواص، جلوگیری از نقش شتاب‌دهندگی آنان در جامعه است
  • تمرین نخستین رفتارهای تشکیلاتی و سیاسی در مساجد/مسجد باید جامعه را تربیت کند
  • ۲ راهبرد ایران برای افزایش اقتدار و حرکت به سوی قله
  • عقلانیت انقلابی راه حل مواجهه با معادله و حل مسائل کشور است
  • عقلانیت انقلابی اهل دوقطبی‌های کاذب نیست