Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-25@19:53:14 GMT

کمبود منابع مالی، مشکل اصلی صنعت نفت

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۴۰۰۹۱

کمبود منابع مالی، مشکل اصلی صنعت نفت

ساعت24- وزیر نفت، مشکل اصلی این صنعت را کمبود منابع مالی دانست و گفت: علاوه بر سرمایه گذاران خارجی، از منابع و سرمایه های داخلی نیز بهره خواهیم گرفت.

بیژن زنگنه، وزیر نفت در حاشیه جلسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه مهمترین محور صحبت‌های انجام شده در این کمیسیون، بررسی تمهیدات لازم برای ایجاد اشتغال و همچنین تأمین منابع مالی مورد نیاز برخی پروژه‌های صنعت نفت بود، گفت: قراردادهای جدید نفتی (IPC) مورد بحث و بررسی قرار گرفت تا بتوانیم علاوه بر جذب سرمایه خارجی، از منابع مالی و تجهیزات داخلی حداکثر استفاده را ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، بحث‌های امروز کمیسیون انرژی را کلان، بلندمدت و امیدوارکننده اعلام کرد.

این عضو کابینه دوازدهم، نسبت به حمایت‌های مجلس از وزارت نفت اظهار امیدواری کرد و افزود: در بعضی از قسمت‌ها به ویژه پارس جنوبی و پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس، کمبودهای مالی وجود دارد که انتظار داریم با استفاده از راه‌حل‌های مناسب، منابع مالی مورد نیاز از بخش داخلی و خارجی تأمین شده تا هر چه سریعتر این پروژه‌ها به اتمام رسیده و مورد بهره‌برداری قرار گیرند.

در ادامه، فریدون حسنوند، رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از وزارت نفت به عنوان یکی از وزارتخانه‌های مؤثر در ایجاد اشتغال و تولید یاد کرد و گفت: دوشنبه آینده به همراه وزیر نفت، از پروژه‌های پارس‌جنوبی بازدید کرده و تلاش می‌کنیم تا منابع مالی مورد نیاز این پروژه را از طریق خلق منابع جدید مالی برطرف کنیم.

این نماینده مجلس، از توجه به منابع و توانمندی‌های داخلی ضمن توجه به جذب منابع مالی خارجی خبر داد و گفت: طی جلسه‌ای فوری، بین سران سه قوه، باید هر چه سریعتر موانع قانونی برای جذب منابع مالی مورد نیاز مجموعه پارس جنوبی برداشته شود.

حسنوند درباره پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس گفت: باید هر چه سریعتر منابع مالی پیشنهاد شده وزارت نفت برای تکمیل و بهره‌برداری کامل پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس، بررسی و تخصیص داده شود. در این راستا، رئیس‌جمهور دستوراتی را ابلاغ کرده که باید این دستورات هر چه سریعتر اجرایی شود.

به گفته رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، ۱۴.۵ درصد از سهم درآمد فروش نفت به این وزارتخانه تعلق می‌گیرد که کمیسیون انرژی بر تعلق ۱۴.۵ درصد از سهم فروش گاز به وزارت نفت نیز پافشاری دارد؛ تا به این ترتیب بتوان مشکلات منابع مالی این وزارتخانه را بهتر و سریعتر حل کرد.

مهر

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۰۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس/اسامی متاخران جلسه

بررسی گزارش کمیسیون بهداشت و درمان درباره دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای قانون بودجه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز قرار دارد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، چهارصد و دهمین جلسه علنی امروز(سه‌شنبه چهارم اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش به ریاست محمدباقر قالیباف و با حضور اکثریت نمایندگان آغاز شد که مجتبی یوسفی عضو هیئت رئیسه مجلس دستورکار نمایندگان در این جلسه را به شرح ذیل قرائت کرد:

-گزارش کمیسیون کشاورزی درباره تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی در خصوص عملکرد سازمان حفظ نباتات در ممانعت از تولید سموم کشاورزی داخلی و واردات نمونه خارجی آن در اجرای ماده 212 آئین نامه داخلی مجلس

-گزارش کمیسیون بهداشت و درمان درباره دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای جز (1) بند (س) تبصره 1 قانون بودجه 1401 و ردیف 16 جدول مصارف تبصره 14 قانون بودجه 1402

-گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی (اعاده شده از شورای نگهبان)

-گزارش کمیسیون عمران درباره طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی (اعاده شده از شورای نگهبان)

-گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار

-گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس. تی. سی) به داوری

-گزارش کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور درباره طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس و تعداد نمایندگان آن‌ها

-گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح یک فوریتی استفساریه ماده 48 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (1)

-گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست درباره طرح استفساریه جز 1 بند الف ماده 2 قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب 1400

در ادامه محسن دهنوی دیگر عضو هیئت رئیسه اسامی غایبان و متاخران این جلسه را قرائت کرد:

1-محمدرضا پورابراهیمی

2- علی بابایی کارنامی

3-جلیل رحیمی جهان آبادی

4-علی رضایی

5-علی علیزاده

6-اردشیر مطهری

7-مصطفی نخعی

8-جواد نیک‌بین

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • ۵ میلیارد دلار منابع برای رشد ۸ درصدی در آذربایجان‌شرقی
  • کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مسائل توزیع برق مرکزی
  • مشکل تامین ارز دارو داریم؛ اما وعده درمان سرطان رایگان می دهند! بودجه 1403 برای تامین دارو چه می گوید؟
  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو
  • متن کامل گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره کمبود دارو
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش گرانی و کمبود دارو به قوه قضائیه
  • مخالفت با ارجاع گزارش وضع بازار دارو به قوه قضاییه
  • رای منفی نمایندگان مجلس به ارجاع گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضاییه
  • بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو در دستور کار نمایندگان قرار گرفت
  • بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس/اسامی متاخران جلسه